RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 13:29:52)

Dakle, čujte i pocujte, bit će djevojčica!

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 13:42:45)

Subby, bome si me nasmijala sa svojom instalacijom od jastuka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ali ja sam si jučer naručila onaj jastuk (banana) za dojenje, jer sam čitala da puno pomaže u spavanju u trudnoći, a kasnije za dojenje i kao potpora za [sm=duda.gif] u vezi ležanja, sjedenja itd...

Noemaa, hvala ti puno za recept [sm=smiley1.gif] budem probala napraviti jedan dan, samo ja kupim gotove tortille [sm=smiley1.gif]
Tebi je onda super ak ti muž slabo hrče [sm=smiley1.gif] moj u zadnje vrijeme od kad je prehlađen, hrče nenormalno, pilana radi cijelu noć [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ne stignem piljevinu kroz prozor izbacivat od tolkog hrkanja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Dobar ti je mali [sm=smiley36.gif] "kak se zove ta baba" i još ju ode pitat [sm=smiley36.gif] bome je hrabar, tj.nije sramežljiv [sm=smiley1.gif]
Znači nismo fulale sa vrećama [sm=smiley1.gif] al onda još slinčeke treba nabaviti [sm=smiley1.gif]

Danery, joj kak super za maskenbal [sm=smiley1.gif]sigurno je malecka presretna, negdje uživa sve u 16 [sm=smiley1.gif]
A to što kažeš da su svi isto zamaskirani, gle nema ti druge, nego nekaj poduzet u vezi tih grupnih svatova kak si već napisala [sm=smiley36.gif]
Ja si isto razmišljam uzeti još tu dekicu kaj se zarola [sm=duda.gif] nutra ko mala štrucica [sm=smiley1.gif] jer ak nebu htjela bit u vreći, onda to probat ili kak si napisala u platnenu pelenu probati zamotati[sm=smiley1.gif]

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 13:48:32)

Pchelitza, već sam se pitala gdje si, dugo te nije bilo [sm=zmeden.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za curku [sm=smiley1.gif] čestitam od [sm=smiley27.gif] [sm=smiley1.gif]

Onda smo samo nas dvije ipak sa curicama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] osim ak se kaj još ne promijeni [sm=smiley1.gif]

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 13:52:09)

Čekala sam pregled.malo sam se danas i prepala.rekli mi da je cerviks smeksan i jedan članak ulozi pa su išli radit cervikometriju ili kao se to već zove.kažu da sam zatvorena i da je sve OK al sam SAD pomalo u strahu da se ne bi počela otvarat.kažu da je 3 cm a sve iznad 2,5 je kao dobro

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 14:01:14)

A jooj baš mi je žao [sm=smiley13.gif] al bit će sve ok, samo trebaš bar mislim dosta mirovati i ne naprezati se...
Sve bu to supač, samo pozitivne misli [sm=smiley1.gif]
Tak sam se i ja znala prepasti i još uvijek zapravo znam biti u strahu ako npr.baš ne osjetim češće [sm=duda.gif] a znam da me nemre baš non stop udarat...
Makar je kod tebe drugi problem, al kod mene je [sm=duda.gif] nisko, pa me zna tako dole pritiskat, tak da kak bude veća, to će sve više i jače se osjećat...
Bitno da su nam [sm=duda.gif] dobro i da napreduju, sve ostale stvari bumo izdržale i istrpile.

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 14:06:43)

I mene pritišće dolje.rekli su da je sve OK.SAD samo nekako to moram izbaciti iz gleve i ne paničariti.čak nisu rekli da trebam nešto više mirovati

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 14:18:04)

cestitam na curici! [sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif]

ako su rekli da je sve ok, onda se opusti, bit ce sve ok. Ponekad se i njima nesto ucini pa naprave dodatne pretrage da provjere i kao kod tebe bude sve ok. Morali su ti reci zasto prave dodatne pretrage inace bi se jos vise uzbunila, iako bi bilo najidealnije da su zadrzali sve za sebe dok nisu potvrdili da je sve ok [sm=smiley1.gif] Opusti se i misli lijepe misli, bit ce i bebi bolje :) lezi i pusti si neku komediju ili seriju koju volis da razbistris misli. Preporucam na YouTube-u seriju Drzavni posao, svaka epizoda je 10ak minuta.. Tko voli taj humor super je za njega :D

moj je bebac isto dolje, sve si mislim kad jos vise naraste i dobije na tezini kako ce mi veselo biti. Sinoc nisam mogla nikako zaspati, a mali [sm=duda.gif] stalno me nesto gurka i gore i dolje. Mozda mu nije odgovarao lijevi bok u tom trenutku tako da sam ustala i sjedeci bila u krevetu dok smo pogledali neki crtic i kad sam se opet vratila u polozaj za spavanje opet je malo lupkao, ali kroz 15 min se smirio pa sam i ja zaspala [sm=smiley36.gif] Bas mi je zabavan tako, ali vec primjecujem da je jaci, nekad me zna gurkati da me bas skaklja i moram se pomaknuti [sm=smiley36.gif]

Dakle, stavit cu na popis i te slinceke.. :D

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 14:35:31)

ola,eto i mene da šarnem koju prije kuhanja po narudžbi [sm=smiley36.gif]
pomalo mi se već spava,nisam niš odmarala danas,nego sam se bacila na kuhinju,preslagivanje ormarića,peglanje i slaganje odjeće....i sad kad moji dođu,bit ću krepana [sm=smiley36.gif]
sreća pa je veći dio ručka gotov,sad samo ogulim potejtose i strpam kuhati....sebi sam skuhala palentu i umak od gljiva,pancete,luka,slatkog i kiselog vrhnja i jaja...ajme ubila sam se kako mi je fino bilo [sm=bravo.gif]
ne znam za vas,ali mene ovo lijepo vrijeme izluđuje,stalno me mami van i u neke troškove [sm=smiley36.gif]
stavila sam nove zavjese i sad zjakam kakvo bi cvijeće mogla trknuti na prozore....jest rano i jest da meni i umjetno cvijeće skoro pa rikne,al....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 14:50:53)

danery, i ti o troškovima. meni rekao mm da trošim više kad sam doma, nego kad radim pa sam svaki dan u centru grada. [sm=smiley9.gif][sm=smiley4.gif]

i ja radim palentu. budem ju malo na grill. stavila sam teleće fetinice u umaku od povrća - tu sam svašta potrpala što nađoh, baš me zanima muževa faca. [sm=smiley1.gif]

pcelitze, i dalje sam ljubomorna na tebe (i ivchy) [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] bravo, curica i sve je ok. pokušaj samo malo više odmarati i ne juriti.

ivchy
, mali je moj ful znatiželjan i svašta mu dođe. ljude po selu isto zna pitati: šta radiš? a likove npr. vidi jednom u pola godine, ja s njima strogo na Vi itd. ali njemu kad pukne da neš hoće znat, hoće. [sm=smiley1.gif] čekaj, tebi je to prva bebuškica?
meni je taj jastuk jako dobro došao u prvoj trudnoći, pogotovo jer sam morala pola trudnoće odmirovati tako da mi je dosta pomogao. a i to što kažeš, poslije sam njime ograđivala i bebača.

subby
, tebi baš na pregledu rekli da je bebica dolje?

snjeguljice, di si nam ti?

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 16:03:43)

Joj ženske, nemojte mi uopće spominjati troškove, također trošim više od kad sam doma, nego kad sam radila, al jak mogu [sm=smiley1.gif] potrošila sam već novaca i novaca, al još i budem, jer kad mi dođu kolica onda njih platiti, pošto sam ih samo kaparila, pa stvari za bolnicu za mene i [sm=duda.gif] bome ima toga još, al to tak sa guštom kupujem, a sebi niti ne gledam ništa [sm=smiley36.gif]

Danery nemoj ništa govoriti za cvijeće, meni sve porikava jer nisam uopće za to, jedino mi kaktusi još žive [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif]

Noemaa, mali ti je stvarno za deset [sm=smiley1.gif] barem vam nije nimalo dosadno, dapače, baš vam je zabavno [sm=smiley1.gif] super kaj hoće tak sa ljudima pričat i tak ispitivat, meni je to baš fora [sm=smiley1.gif]
I da, prva bebuškica [sm=smiley1.gif] makar smo već ja i muž pričali da bi za koju godinu, dvije išli na još jedno [sm=smiley1.gif]

Subby, znači i tebi je bebač nisko kao i meni, kako me zna dolje pritiskati, al kak tek bude kad još naraste [sm=smiley1.gif] bit će bome veselo, a još mi je i ginekolog kad sam išla na 4d reko da je [sm=duda.gif] malo niže i da je malo veća nego bi trebala biti, a moja ginekologica na kontroli samo potvrdila njegovu dijagnozu, tak da je stvarno tako... Bitno da to nije ništa neobično ni strašno [sm=smiley1.gif] [sm=duda.gif]raste, super se razvila i još razvija, tak da mogu biti bez brige [sm=smiley1.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 17:05:39)

hehe pa da, super ivchy :)
ja isto stalno za [sm=duda.gif] kupujem i bas mi je super to sve kupovati, sve te stvari su tako divne [sm=love.gif]

nije meni nista rekla doktorica da je nisko, nego ga stalno dolje osjetim pa sam zakljucila, a i stomak mi je vise prema dolje.. Ako gin nije nista rekla i kaze da je beba super, ja zadovoljna [sm=smiley1.gif]

a tek ja i cvijece.. uspijeva mi nekako, i to imam dracenu koja se jednom u dva tjedna zimi zaljeva, jednu kalanchoeu koja vise nema ni jedan jedini cvijet i izoblicila se, jednu orhideju koje je upravo procvjetala (konacno, inace izgleda kao dvije sibe da stoje u kalicu) i "sretne" bambuse kojima sam nedavno odsjekla reznice i sad su poceli pustati korijenje, oni su mi odlicni i bas sam sretna sto mi je uspjelo da ih razmnozim. To mi je sad prvi put pa cemo vidjeti kako ce ici dalje.. Trebam li reci da sam ih sve dobila za poklon [sm=smiley36.gif] Al stoje svi na super mjestu u kuhinji tako da ih zalijem usput pa i ne mislim previse oko toga.

Citav dan je oblacno, a evo sad se i kisica spustila.. Nista mi se ne da, jedva sam mrdnula do trgovine, bas neko vrijeme da mi se ne da pomaknuti. Danas pravim polu ragu juhu (samo piletina, luk, grasak, mrkva i pastrnjak, mozda i krompir ubacim, nek bude svega, malo vrhnja) i Flammkuchen (iliti slani alzaski kolac). Nasla sam na internetu jos davno jedan odlican recept za tijesto u koji ne ide kvasac i ispadne odlicno i tanko, posto ja ne volim kad se osjeti kvasac u tom tijestu, nekako dominira i ne slaze se. Uz to jos neka salatica i dobro je.

Ja obozavam citati te vase dozivljaje s klincima, predobri su vam [sm=love.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (28.1.2016 22:50:00)

Vecer cure
Vec sam danas pisala pa me izbacilo, valjda jer sam dugo pisala, a na mobu pa.mi se nije dalo ponovno.
Danas pregled sve ok. Bio mi je jedan bas ok doktor koji mi nije nikako jos bio u bolnici. Sestra sa uzv me zna pa se nasmijala i rekla a opet si trudna[sm=smiley36.gif]

Danery mislim da sve u ovom periodu mislimo samo na trosenje[sm=smiley36.gif]

Pcelitze super za curku[sm=bravo.gif]. Najvaznije je da je sve ok. Meni na pregledu je rekao dok da sam uloziva za 2 prsta a usce je zatvoreno. Tako nekako pise.

Noema skroz te kuzim za malog i moj mali je isti[sm=smiley36.gif]

Subby i moja[sm=duda.gif] se buni kada nije zadovoljavajuci polozaj[sm=smiley36.gif]

Idem sada. Lijepo spavajte i mazite[sm=nosecka.gif]

chrna -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 1:10:40)

Curke kratko da se javim. Kod mene je situacija jako ozbiljna, danas na pregledu kod ginekologice i ide mi mjerit udaljenost cerviksa ili kak se to već zove uglavnom vodenjak mi je prošao kroz cervikalni kanal i izašao van tako da je vodenjak veličine oraha sad vani. Hitno hospitalizirana dobivam antibiotik neki i tokolizu. Nemam riječi kaj da vam kažem završila sam u pola 11 u bolnici ujutro i od onda ne prestajem plakat. Doktor mi je rekao da idemo iz dana u dan dobit na vremenu, možda al da je dijagnoza kritična i da nema baš neke nade. Eto. Sorry kaj se nisam prije javila, a ljepo smo nakon svađa i svega otišli kod maticara i sve je bilo skoro super i sad eto ovo paf neznam kaj bi rekla kak bi se ponašala stvarno nemam riječi slomljena sam tužna i nemogu uopće zamisliti da mali beba koji me lupka svaki dan sve više i više da ga samo odjednom neće više bit. Nemogu si to zamisliti. Sorry curke al nisam više sva svoja. Pukla sam

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 7:48:51)

Chrna,ajme koje vijesti [sm=smiley19.gif]
No glavno da su to vidjeli i dali ti terapiju,sad samo vrijeme i lezanje mogu pomoci...vazno da si pod nadzorom,ne daj se,i to doktorovo mozda moze biti veliko DA,samo se probaj smiriti i misli da ce ti pokusati pomoci kako god znaju i mogu....
Puno cura zavrsi na tokolizi i nakon toga izvuku uz mirovanje trudnocu....
Koliko si ti sada tjedana? U kakvom je stanju beba? Ako je ok,i ako izvuces jos koji tjedan,mozda i uz raniji porod sve bude ok....
Sa mnom su lezale cur koje su rodile u 26. i 28. tt,bebe su bile u inkubatoru i sve je dobro proslo....
Zelim ti od srca da sve prode najbolje sto moze

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 8:02:20)

Ostale pupislavke,spavate jos,ha[sm=smiley1.gif]
Ja u dz,izvadila krv,nasisala se slatke vodice ko bumbar i sad cekam do pola 10....zedna sam vec sad,jabucica u torbi ceka smaknuce [sm=smiley36.gif],al pozivjet ce jos kojih sat i pol [sm=smiley36.gif]
Mala ostala kod kuce sa tetom,digla se u 6:15 kad i ja, piskila i zasjela za stol,postavil neke princeze i dvorce i ceka tetu da si skuha kavu,pa da se igraju....jadna zena [sm=jezicek.gif]
Kod nas oblacno,kisica paducka,a ja poooospana ko top...nocas je persa dosla k meni u pola 3 i veli MAMA,NESTO SAM RUZNO SANJALA,TAKO RUZNO DA TO NI PUSA I MAZENJE NE MOGU PONISTITI...i sad ajd ju nemoj pustit u krevet kad mi je doslo da puknem od smijeha unatoc strasnom snu [sm=smiley36.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 9:07:37)

Jutro

Chrna stvarno mi je zao , ali pokusaj se smiriti, imam ja prijateljicu koja isto tako mora mirovati i bez stresa sve. S 24 tjedna su njoj otkrili da se pocela otvarati, i evo dogurala je do 31 tjedna i jos miruje. Dali su joj i inekciju za satzrijevanje bebinh pluca u slucaju ne daj Boze ranijeg porodjaja. Znam da je tesko ali molim te pokusaj se smiriti.

Danery a smjesna ti je mala[sm=smiley36.gif]. I ja bi ju pustila u krevet.

Meni je sljedeca kontrola 1.3.
Tko nam je danas na kontroli?

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 10:13:06)

chrna, samo polako... nije ti lako, sigurno. ali ima jako puno primjera sličnih tvojemu da je sve dobro završilo. moja svekrva npr. ona je morala na najstrože mirovanje u bolnicu na tri mjeseca!!! zamisli, imaš malo dijete doma, a kažu ti tri mjeseca trk u bolnicu ili nema bebe. i uspjela je sačuvati svoju trudnoću. kolegici mojoj stanje bilo ful kritično, rodila je bebicu ipak u 6.mj, [sm=smiley13.gif], abrzo inkubator, zg, i sve je za sad dobro. liječnici im odmah rekli kad se beba rodila neka budu spremni na najgore. svašta su prošli, ali bebica se drži i za koji tjedan ih puštaju doma! [sm=bravo.gif] tako da... današnja medicina čini čuda, ti polako, miruj, leži, radi ono što ti liječnici kažu... a oni moraju i malo strože reći da osiguraju da nisu išta prešutjeli pacijentu.

danery, mala ti je prestrašna. ona je skroz ufurana u neki svoj film, ha?[sm=zz_mstickle.gif] baš je zamišljam kako stalno naganja te babe za presvlačenje, imitiranje, sad s dvorcima....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
a ovo za noć... ma tko bi joj odolio?[sm=jezicek.gif]

as, s moba je grozno duge postove. nikad ne završe tamo kamo ih šaljemo. zato ih šalji više, ali kraće... super za pregled![sm=smiley1.gif] danas sam ja na pregledu, u 14h.

imala sam groznu noć. kašljem tjednima ko ludača. isprva sam mislila da je to posljedica prehlade, no sad vidim da se opet alergija razbahatila. svaku noć isto _ taman kad legnem, udri na kašljanje. skroz malo prozirne sluzi ili nikakve. i ajmo, ajmo... nikako se smiriti. dobro da micek uspije išta odspavati. za mm nema veze, on je veliki. [sm=smiley36.gif] sinoć opet isti scenarij plus povraćanje od sveg tog silnog kašljanja. zovem si doktoricu jučer i jutros, ne javljaaaa se... budem makar prije ginice skočila k njoj osobno i nek me naruči nešto mi nakrca jer ovo je za izludjeti. i preko dana, isto, ali to pred spavanje, asačuvaj bože! [sm=smiley13.gif]

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 12:50:30)

Chrna,moram se i ja malo oglasit...ajde se ti malo skuliraj za početak jer niš dobro ne radiš sa plakanjem i nerviranjem ni sebi a još manje bebi...ak se nemreš sama smirit traži Apaurin jer takva psihička situacija ti nejde na ruku...to kaj se ti živciraš ne bude niš pomoglo ni promijenilo,sad je sve u Božjim rukama,meni je recimo pomagalo pomolit se za moju bebu koja mi eto sad spava na rukama,osjetila bih neko olakšanje moleć se za njega dok sam mirovala i strepila svaki dan od 25.tjedna,a da se razumijemo inače baš i nisam neki vjernik u praksi...leži,čuvaj bebicu,vjeruj doktorima,slušaj kaj ti se veli i vjeruj u čuda!Postoji mogućnost i da se vodenjak povuče nazad,stignu ti i serklažu još napravit kad se isključi infekcija...
Eto,mojoj cimerici su isto davali slabe šanse,sa 23 tjedna je završila na tokolizi i strogom mirovanju(s tim da je već izgubila jednu bebu u 26.tj),išli dan po dan,9 tjedana je na kraju bila na tokolizi u bolnici i na kraju rodila sa 33+1 zdravog dečkića [sm=bravo.gif]...tako da nemoj unaprijed odustajat od svog dečkića...čuvaj ga i vjeruj!

chrna -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 15:07:48)

Ej curke danery meni je danas 23+1
lidach rekli su mi da skrelaza ne dolazi u obzir, jer je meni vodenjak vani veličine oraha. Smirila sam se, danas. Odlučila sam, neću se predat do kraja pa kako bude i kad bude kraj odlučit će onaj gore. Jučer i noćas sam isplakala more suza al more i svaki put kad sam tak jako plakala mali beba me je gurkao, ispalo je da on mene tješi. Dakle kako god da bude odlučila sam da mali beba nije zaslužio da ima papucara od mame. Ne. Mama će dat sve od sebe ali sve da bude oke. Ležim i idem samo na wc. Što duže izdržimo to bolje. Samo nažalost taj vodenjak i nje neka nada. Jer mogu bit još 10 tjedana ovdje a može glupan puknut za 20 sekundi. Tak da je jedino to banana i kaj niš neznam. Al predaje nema.
Samom i s bebicom je sve apsolutno oke i bebica je inače super. Samo nas zeza taj vodenjak

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 18:00:43)

Hej, cure!

Chrna, prvo sam pročitala tvoj post o situaciji i to je dosta uznemirilo.[sm=smiley13.gif] Baš sam se zabrinula za tebe i bebu... Onda sam čitala komentare drugih cura, naročito zadnji od Lidach i stvarno ne znam što bih mislila. Svu si me isprepadala, a ispada da možda nije ništa tako strašno kao što izgleda.Samo polako...

Potpisujem Lidach u svemu... Ali stvarno u svemu, od prvog do zadnjeg slova. Nek ti se njene riječi urežu u misli. Nemoj biti toliko u nemiru, u nemiru si od početka, još dok nisi saznala da si trudna. Smiri se. Stvarno, možda bi ti trebalo nešto za smirenje. Mislim da ne radiš ništa dobro svojim psihičkim stanjem.... Dopusti da se doktori pobrinu za tebe, ti se moli, mazi bebicu, i sama veliš da te malac tješi.[sm=smiley1.gif]

Budi hrabra i drži se. [sm=smiley31.gif]Javi nam se i tako isto traži utjehu. Podijeli s nama svoja razmišljanja, ali nastoj se smiriti...

Moj maleni se jučer strastveno javljao, dosta nisko. [sm=smiley36.gif] A kad smo gledali utakmicu o kojoj svijet bruji, ludovao je zadnjih 15 minuta.[sm=jezicek.gif]

Bili smo na kontroli, Ema je zdrava. Još malo prije antibiotik i to je to.[sm=smiley1.gif] Sad smo dva tjedna mirne, bez boleština. Nadam se.[sm=smiley1.gif]

Inače, cure, jel ste vidjele na vijestima o onom virusu koji pogađa prvenstveo trudnice?[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]Ma nevjerojatano![sm=zz_eek.png] Bože, čuvaj nas sve...

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 18:02:33)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

danery - 3.2.[sm=duda.gif]

subby - 4.2.[sm=duda.gif]

itsboy - 10.2.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 19.2.[sm=duda.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 18:03:11)

Noema, kako je bilo na pregledu?[sm=zmeden.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 18:04:04)

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley19.gif[/img][img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley20.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley11.gif[/img]PROLJETNE BEBE - TERMINI [img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley11.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]ivchy81 - 25.4.2016.[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_girl.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]danery - 2.5.2016. [img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]subby - 8.5.2016.[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]Pchelitza - 13.5.2016.[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_girl.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]noemaa - 16.5.2016. [img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]chrna - 29.5.2016.
[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]Itsboy - 30.5.2016.
[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]as1403 - 6.6.2016. [img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]Snjeguljica_83 - 13.6.2016.[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 19:15:01)

chrna, želim ti da sve bude dobro. polako, dan po dan... u nekim situacijama možemo samo reć da je sve dio nečeg više i pokušati biti što smireniji. prvenstveno zbog sebe , a onda i bebe. drži se! [sm=smiley31.gif]

snjeguljice, super da je ema dobro[sm=bravo.gif] i da se mali aktivno javlja, vidiš, pravi dečko, već je u sportu![sm=smiley36.gif]

ja bila na pregledu, rekordno brzo - samo sat vremena sam bila kod ginice!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sve je ok., micek se rita, rekla da su svi organi lijepi. [sm=smiley1.gif]
sljedeći pregled mi je 29.2., a 22.2. moram na nekakav antiglobulinski test. jeste li ga koja radile?

upravo sam s malenim smiksala neki puding kolač sa skutom. sutra idemo svekićima pa da ih malo počastimo.

kako ste vi, cure, što radite?

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 19:18:27)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

danery - 3.2.[sm=duda.gif]

subby - 4.2.[sm=duda.gif]

itsboy - 10.2.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 19.2.[sm=duda.gif]

noemaa -29.2.[sm=duda.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>