noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (29.1.2016 10:13:06)
|
chrna, samo polako... nije ti lako, sigurno. ali ima jako puno primjera sličnih tvojemu da je sve dobro završilo. moja svekrva npr. ona je morala na najstrože mirovanje u bolnicu na tri mjeseca!!! zamisli, imaš malo dijete doma, a kažu ti tri mjeseca trk u bolnicu ili nema bebe. i uspjela je sačuvati svoju trudnoću. kolegici mojoj stanje bilo ful kritično, rodila je bebicu ipak u 6.mj, [sm=smiley13.gif], abrzo inkubator, zg, i sve je za sad dobro. liječnici im odmah rekli kad se beba rodila neka budu spremni na najgore. svašta su prošli, ali bebica se drži i za koji tjedan ih puštaju doma! [sm=bravo.gif] tako da... današnja medicina čini čuda, ti polako, miruj, leži, radi ono što ti liječnici kažu... a oni moraju i malo strože reći da osiguraju da nisu išta prešutjeli pacijentu. danery, mala ti je prestrašna. ona je skroz ufurana u neki svoj film, ha?[sm=zz_mstickle.gif] baš je zamišljam kako stalno naganja te babe za presvlačenje, imitiranje, sad s dvorcima....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a ovo za noć... ma tko bi joj odolio?[sm=jezicek.gif] as, s moba je grozno duge postove. nikad ne završe tamo kamo ih šaljemo. zato ih šalji više, ali kraće... super za pregled![sm=smiley1.gif] danas sam ja na pregledu, u 14h. imala sam groznu noć. kašljem tjednima ko ludača. isprva sam mislila da je to posljedica prehlade, no sad vidim da se opet alergija razbahatila. svaku noć isto _ taman kad legnem, udri na kašljanje. skroz malo prozirne sluzi ili nikakve. i ajmo, ajmo... nikako se smiriti. dobro da micek uspije išta odspavati. za mm nema veze, on je veliki. [sm=smiley36.gif] sinoć opet isti scenarij plus povraćanje od sveg tog silnog kašljanja. zovem si doktoricu jučer i jutros, ne javljaaaa se... budem makar prije ginice skočila k njoj osobno i nek me naruči nešto mi nakrca jer ovo je za izludjeti. i preko dana, isto, ali to pred spavanje, asačuvaj bože! [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|