RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 6:43:11)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

danery - 3.2.[sm=duda.gif]

subby - 4.2.[sm=duda.gif]

itsboy - 10.2.[sm=duda.gif]

pchelitza - 17.2.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 18.2.[sm=duda.gif]

noemaa -29.2.[sm=duda.gif]

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 8:24:21)

Žao mi je,Chrna [sm=smiley13.gif]...

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 8:54:55)

Chrna užasno mi je zao,ja sam izgubila dvije bebe. Bol je neopisiva i kad se samo sjetzim[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 10:15:06)

o bože [sm=smiley13.gif] žao mi je,chrna [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 10:48:12)

chrna, [sm=smiley19.gif] sućut i tebi i tm. drži se... da, sve je isključivo u nekim višim rukama... kad je unaprijed određeno, mi ne možemo puno toga napraviti. u biti, ništa.
no ja ipak vjerujem doktorovim riječima da jeste mladi i da će vaša druga prilika biti i srećica. želim ti od sveg srca tako! [sm=smiley31.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 11:16:18)

cure ostale, kako ste vi? jeste li dobro?
ovakve vijesti nas jako potresu i samo osvijeste koliko se trebamo radovati malim stvarima u životu i biti zahvalani za ono što imamo...
taman sam mislila kukati kako sam loše spavala sinoć, a i moj micek, ali... zapravo - kad gledaš ovako veće stvari - sve je bilo u redu...

odoh sada na mamin grob, danas joj je trebao biti rođendan.

pusa svima

PinkyFunkyBirdy -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 12:53:29)

Ajme draga chrna, jako mi je žao. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Ne mogu si ni zamisliti kako ti je teško ... evo suza, suzu stiže. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Grlim te puno i nadam se da ćete ti i tvoj muž naći utjehu jedan u drugome. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Pa što se to događa??? Prvo Perlica doživi takvu nesreću i sad chrna ... pa zašto to moraju prolaziti drage ženice koje samo žele zagrliti svoje male, zdrave, živahne, mirišljave bebice?!? [sm=zmeden.gif]

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 14:33:10)

Chrna, jako, jako mi je žao [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] drži se ako ikako možeš [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

hipo -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 14:38:36)

Draga chrna, jako mi je zao. Nek te cuva tvoj mali andjeo!

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 14:51:35)

Evo ja sam bila dva dana sva u komi, sva nikakva, bezvoljna, sve me bolilo, baš užas [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Prepala sam se za [sm=duda.gif] da njoj nešto ne bude, jer sam se ja baš osjećala [sm=smiley21.gif] još sam i [sm=smiley19.gif] od straha za nju, ali se je jako često javljala, a dok sam se ko kišna godina [sm=smiley19.gif] onda me je nakon toga toliko jako izudarala kao niti jednom do sada, valjda me pokušala smiriti i umirit [sm=smiley27.gif] mamino [sm=smiley1.gif]
A danas mi je super, kao da mi ništa nije ni bilo, osim što sam neispavana [sm=zaspan.gif][sm=zaspan.gif]za poludit, a ta dva dana sam očito morala dobro preležati, ali nije ni čudo što sve vani sad hara, te lude viroze, virusi itd... [sm=smiley13.gif]
Idući pregled mi je 10.02., sad me je već za 3 tjedna naručila, ali kasnije će to valjda biti i češće...?

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 16:35:45)

Ivchy, da, sto se vise blizi termin, to su pregledi gusci. Pokusaj ne brinuti, bebica je dobro,vidis kako ti se javlja.[sm=smiley1.gif]

Snjeguljice, di si ti,ne javljas se[sm=smiley13.gif]

Subby, itsaboy?Danery?

Sve nas je potresla chrnina vijesta [sm=smiley13.gif]

MareM -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 18:34:09)

Jako mi je zao, Chrna [sm=smiley19.gif]
Moje iskreno saucesce...

Vilić zuba -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 19:07:12)

Chrna, jako mi je zao, drzi se...

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 20:00:06)

Chrna [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] zaista mi je zao... tesko je to...drzi se... istina je sve nas to dirne u dusu[sm=smiley13.gif]. Zdravlje je najvaznije, svih nas... i ja sam izgubila prvu bebu par mjeseci nakon sto su mi roditelji umrli,pa su to svi povezivali sa stresom, ali takva je bila sudbina[sm=smiley13.gif]

Mi smo ok.. meni je sljedeca kontrola 1.3.

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (2.2.2016 20:48:23)

večer....

ja sam cijeli dan nekako pod dojmom [sm=smiley13.gif] strašno je to....i kad prođeši više puta kroz to,opet te zdrma,ma kakvo objašnjenje bilo...

popodne smo ipak malo bile kod prijateljica,cura se lijepo izigrala sa djecom,sad kupanac,crtić i u krpe...
ja sam komirana,sutra imam pregled a ne znam u koliko sati,moram zjaknuti u trudničku...

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 6:35:17)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

danery - 3.2.[sm=duda.gif]

subby - 4.2.[sm=duda.gif]

itsboy - 10.2.[sm=duda.gif]

ivchy - 10.2.[sm=duda.gif]

pchelitza - 17.2.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 18.2.[sm=duda.gif]

noemaa -29.2.[sm=duda.gif]

as1403 - 1.3.[sm=duda.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 6:37:27)

Jutro!

Draga Chrna jako mi je žao......[sm=smiley19.gif] Šaljem ti [sm=smiley31.gif] i želim ti puno snage da izdržiš....

Danery, sretno na pregledu danas![sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 8:39:31)

jutar....
komirana....kavuuuuu.....tlak u bananiiii...vrijeme groznooo [sm=smiley5.gif][sm=zaspan.gif][sm=ocala.gif][sm=zz_sleep.gif]

sve jasno,jel [sm=smiley36.gif] ma nije tak strašno,al nije ni daleko...kavu sam skuhala,smazala neke 3 krofne što sam jučer ispekla,kao,marokanske,moš mislit...mm obišao u širokom luku,popile su ulja dosta,a on na to krepava....a šta ću mu ja,takav je recept [sm=hudicek.gif][sm=smiley36.gif]

malu odvela u vrtić,krenule ranije da dopunim mjesečnu,kad ono šipak,moram u grad da to riješim,pa smo na kraju prošetale,ubilo me jutarnje lajsanje [sm=smiley36.gif]

u pola 11 tek idem na pregled,moram i doznake odmah tražiti pa da odnesem u firmu...

kak ste vi ostale,jest budne uopće [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 10:38:58)

curke, jutrooo!
evo me na doručku. [sm=kava.gif]
vrijeme gnjecavo, mokro. bez veze. [sm=smiley13.gif]
danas mm je od jutra do sutra na poslu tako da ga prije 19h nema doma pa ću ja morati po miceka.

eto, taman se bila pohvalila svekrvi kako nam maleni lijepo - čak tjedan dana - spava cijelu večer u svom krevetu i sad zadnje dvije noći opet u 1, 2 buđenje i prehitavanje k nama u krevet. još se nisam htjela tu vama hvaliti da nas ne ureknem i eto ga. [sm=smiley8.gif][sm=hudicek.gif]

jučer bila kod doktorice opće prakse, rekla mi da to moje mjesečno kašljanje ima malo veze s alergijom, a malo i s laganim virusom koji se ušuljao i sad neće van, moram jačati imunitet i izbjegavati puno ljudi. hmmm... kao da nisam zarazna jer nemam temperaturu, ali ako dođe netko zarazan može se lako zalijepiti za mene. [sm=zmeden.gif]

i, da, prije nisam pisala, ali sam se sad sjetila : prije par dana sam bila kod endokrinologa za moj TSH. od doktora uvijek bude netko drugi, pa tako i taj put. čini se iskusan, stariji itd. lijepo mi je rekao da sam ja jedna od mnogih umjetno stvorenih pacijenata. da je njemu totalno bezveze terapija koja je povećana jer sam u 2.tromjesečju trudnoće na 3.13. sad mi je bila 2,3 pa ju je ostavio istom. rekao je da ga živcira jer čim trudnica koja nikad ne uzima terpaiju ima npr. 3,5 odmah se daje praktički doživotna terapija, a da se uopće ne bi trebalo. da je to sve povezano s farmaceutikom i njezinim zgrtanjem novca. pa mi dao za primjer siromašnije žene na prostoru bivše Juge. rekao kako one rode i po 10 djece, a tsh im je ultra visok, niti ga ne kontroliraju, a vas tu šetkaraju svaki mjesec na krv i za vrijednost od 0.3 daju/povećavaju terapije.
sam ga na kraju toga pitala: dakle, hoćete reći da ovo pijem bez veze?
njegov odgovor: moje kolegice koje su trudne, ne uzimaju terapiju, a imaju npr. 4,5 TSH. pa sad vi sami prosudite. ja sad neću ništa mijenjati jer su vam drugi davali stalno... ok., onda sam ga pitala mogu li ja jednog dana, nakon trudnoće, polako i prestati s tom terapijom. nekako se kao nasmijao bez određenog odgovora. rekao je da je drugo ako imam cijeli život s tim problema, ali ako je to uzrokovano trudnoćom, hm,hm---- baš tako. sad ti budi pametna i čitaj između redova. [sm=smiley25.gif]
tako da ću ja pokušati prestati nakon trudnoće. budem si smanjivala, pokušat će se i s doktorima možda dogovoriti, pa da vidimo...[sm=smiley3.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 10:40:08)

danery, javi nam kako je prošao pregled. i danas primamo samo lijepe vijesti, molim!!!

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 11:12:19)

Hej bejbs,eto mene na raport,dakle sve je ok,secer u normali,vagala me nije,tlak ok,zeljezo poraslo na 26 [sm=zmeden.gif] [sm=bravo.gif],doc se cudi da sto ja t radim,al u biti nis specijalno,samo jedem ajmo rec zdravije bez neke posebe paznje [sm=smiley36.gif]
I daaaa,izgleda da moje dijete ipak ima tipku za uvlacenje kabla,nestao pisuljak,a vidi se "razdjeljjak" [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
E sad zivi bili pa vidjeli do kraja [sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 11:27:07)

danery, oš reći da se svrstavaš uz pcelitzu i ivchy? curicaaaa? ajmeeeee.... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
čekaj, u kojem tt su ti rekli da je dečko? kako sad curka? obično kažu da pogriješe u obrnutom slijedu, ali dok se pišulinčić vidi, da je to to, da nema uvlačenja natrag [sm=jezicek.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 13:31:07)

u 12.tt mi rekli mušjo,ono kad sam na 4d uzv bila....možda se to samo pupkovina nasadila na strateško mjesto,mada....bah,ma nije ni važno,glavno da je sve ok...
al koliko sam i ja kod doca vidjela curica je,nema pipka [sm=smiley36.gif]

uff,sad sam se zeznula svjetski,kakosam dugo bila u gradu oko doznaka,kupila u konzumu neke gotove lazanje....majko mila smeća,nakon prvog zalogaja sam zafitiljila u kantu i dohvatila se već gotovog rižota i salate...
tako mi i treba kad izmišljam [sm=smiley36.gif]

uff,moji tek oko 4 dolaze,idem se izvaliti i otkrnjati malo,osječam se kao da me vlak pregazio...

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (3.2.2016 19:09:42)

to se meni neće dogoditi. [sm=hudicek.gif] nifty je dokazao pišulinca. [sm=zz_skip.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (4.2.2016 8:42:00)

jutro [sm=smiley1.gif]
pa noemaa,pa ti sve duže spavaš [sm=hudicek.gif] ajde na [sm=kava.gif],već se hladi....

hehehe,da,tebi se neće dogoditi smjena opreme,mada si i sama rekla da si se nadala curici [sm=smiley1.gif]
mm se nekako pokunjio jučer kad sam rekla kako je doc spomenuo curu,kaže već se navikao da će imati sina,sav je bio ko pokisao...
al šta je,tu je....kako bude....imam već sve i za cure i za dečke,pa...a i oko cura već znamo svi što i kako....
ma,pa ne može kod mene biti jednostavno od početka [sm=smiley36.gif]

ja sisad skuhala kavicu,pojela doručak i grickam neke kolačiće.....baš mi je super [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>