Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (4.2.2016 10:00:27)
|
Danery, znači 4d uzv je pogriješio?! Traži novce natrag! [sm=zz_tongue.png] Promijenit ću sličicu na listi.[sm=smiley1.gif] Noema, ma svaki dr. vodi svoju politiku. Mislim da nije pametno da si sama ukidaš terapiju.... Ti si imala povišen tsh i bez trudnoće, zar ne? Mislim da onda nisi umjetno stvorena pacijentica, mislim da u takvim slučajevima terapija treba. Ne znam, prosudi sama. Uvijek treba stanje pratiti stručnjak, pa makar uz njegovu pomoć skidati terapiju?[sm=zmeden.gif] Subby, sretno na pregledu! Kad smo već kod tsh-a, jutros sam vadila krv... E sinoć ležimo Ema i ja i pričamo, ona se vješa meni po vratu, grli me, priča sve u 16, onda se počeo malac javljati, lupkati, nisu mi oboje dali mira! Vani je prekrasno vrijeme.... Sunčano, a u daljini veliki bijeli oblaci asociraju na šlag.... Mljac! Narcisi u cvjetanju, stabla propupala, polovično procvjetala, već prošli tjedan sam vidjela ljubičice i VISIBABE (koje nisam vidjela goodinama...)! Osjećam mučninu, još od jučer popodne. Ma daaaj![sm=smiley11.gif]
|
|
|
|