subby -> RE: proljetne bebe 2016. (10.2.2016 11:41:08)
|
IZVORNA PORUKA: subby danery, slazem se, kad je vec tako divno dijete da ju nagradis bas zbog toga, zamisli samo kako ce reagirati kad dobije nesto sto nije ni trazila [sm=smiley1.gif] noemaa, mislim da se nece osjecati zanemareno ako i oni budu kasnije malo sudjelovali i pomagali oko beba, a istovremeno budu dobijali paznju i ljubav od vas, plus sad ce biti stariji i vazniji, odgovorniji, to je isto velika stvar [sm=smiley1.gif] Evo da javim za jastuk. Odmah sam navlaku oprala i uspjela osusiti prije spavanja tako da sam odmah sinoc isprobala i moram reci da mi se svidja jako. Zamjenjuje barem tri jastuka koja su do tada bila u krevetu. Ja sam ga u raznim cudnim pozama tijekom noci isprobala, al najbolje mi je sto je tako malo zaobljen pa kad ga stavim onako medju koljena ostane tamo do jutra, dok ovi klasicni nekako zavrse svuda, cak i na podu. Isprobat cu ga i na kaucu jer mi uvijek treba nesto za ledja kad sjedim i naslonim se. Prognoziram mu dugo i uspjesno koristenje, te kuglice unutra su super, bas se nekako lijepo rasporede po potrebi. ja sinoc sjedim i gledam tv i osjetim kako se mali [sm=duda.gif] opet igra u stomaku i skuzim kad se umirio da stomak na jednom mjestu ima malo izbocenje, bas je slatko [sm=smiley36.gif] Izgleda da se nekako tu okrenuo/namjestio, iako ne znam sto bi to bilo :D Ovdje vrijeme ok, oblacno, sunca ako imas srece uhvatis malo.. vidjet cemo popodne.. Kod nas je ludnica s maskarama, jucer po cijelom gradu ljudi hodaju obuceni u jagode, star wars likove, pcelice, franjevce, betmene, i puno njih za koje ni ne mogu rastumaciti tko su [sm=smiley36.gif] Dosta njih, pogotovo stariji ljudi, samo stave neke sarene pernate salove ili perike ludih boja i nasminkaju se ludo pa je to isto kao neka maska. Svi su umaskirani [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|