danery -> RE: proljetne bebe 2016. (16.2.2016 8:43:00)
|
jutro [sm=smiley1.gif] kod nas opet kiša,ali manje nego jučer,pa je podnošljivo....makar je fino osvježilo zrak,sad otvorim prozore i za minutu-2 sve prozračeno.... hah,snjeguljice,šta ću [sm=smiley36.gif] kad mi za malu stvari trebaju,a ostalo je više neki mali gušt....a cura sve prerasta kao iz vode,sad je na 128,i to samo gledam kad će početi viriti zglobovi,kao kekecu [sm=smiley36.gif] jutros se namrštila,pa nateže kosu,kad će već narasti,pita me....eeee tu si ptico,rekoh,nema to tek tako....kosa raste polako.... a jel nema nešto da brže raste? reko' ima,vitamini iz voća,mlijeko,meso,sve za ručak.... a od slatkiša? e bome ne baš... ONDA JA VIŠE NEĆU JEST SLATKIŠE,zaključi persida ozbiljno...[sm=smiley23.gif] mda,živi bili pa vidjeli,eno joj tata kupiokinder jaje pa joj spremio u ormarić, a ona i kinder jaja.... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] inače mene niš ne svrbucka kad se o pupi priča,samo me povremeno zateže i pecka oko pupka koža,grozan osjećaj [sm=smiley29.gif] evo se [sm=duda.gif] javlja nakon slatkog doručka,pogrickala sam neki crni kruh prepun suncokreta sa maslacem i medom [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|