RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.2.2016 6:19:50)

Jutro!

As,
pa nisam znala da si i ti iz Pu![sm=smiley36.gif] Ne znam tko su ti Bečić i Belci... Nisam ih nikad imala...[sm=zmeden.gif]

Noema
, meni je Ema pala s kauča kad je imala pet mjeseci, Nisam je ni vidjela na što se dočekala. [sm=smiley13.gif] A evo nedavno pala je sa svog kreveta dok je spavala popodne, nije ni osjetila jer je spavala, niti se toga sjeća. Naručili smo zaštitnu ogradu za krevet. Ovako ne može.... Jučer je pala sa stolice od kompjutera dok se penjala na nju, zajedno sa stolicom, i rekla je "da barem nema kotačiće!"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mislim, pada kao kruška, uplašim se i ja i naravno onda vičemo i MM i ja... Grozno je to, ali se u nama dogodi impulzivno.... [sm=smiley5.gif]Tako se dogodilo i tebi, ne brini.

Ne brini, strašnije izgleda njegov pad nego što to jeste..... Što ne vidiš, ne znaš...

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.2.2016 6:35:56)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

noemaa -29.2.[sm=duda.gif]

as1403 - 1.3.[sm=duda.gif]

subby - 1.3.[sm=duda.gif]

danery - 3.3.[sm=duda.gif]

ivchy81 - 8.3.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 10.3.[sm=duda.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: proljetne bebe 2016. (19.2.2016 8:52:51)

Snjeguljice, bravo za tvoju štrucu kruha! [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Joj, baš je lijepo čitati kako bebači super napreduju. Sva se rastopim. [sm=zz_wub.gif] Inače i moj je bio glavati i to 2 tjedna naprednija glava [sm=smiley36.gif]. Još uvijek se divim kako sam ga tako glavatog i teškog (4430 g) uspjela istisnuti. [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (19.2.2016 10:38:34)

Evo mojih vijesti s pregleda. Cura super napreduje.ima oko 1100 g i okrenuta na glavu.
Moj cerviks i dalje mekan s time da je sada uloziv za 1 PP do pola. Nemam pojma kaj to znači jesam li otvorena ili zatvorena. Cervikometriju nisu radili ali mi doktorica savjetovala da ne hodam kaj ne moram da ne bi krenulo. Uh. Očito da nije baš sjajno. 28 punih tjedana smo i imamo još ohoho do termina. Je li itko bio u sličnoj situaciji da mi objasni?
P.S. ne naglašavam neke riječi namjerno ja nego moj tablet ima svoj mozak.baš mi nekad ide na živce ali lakše mi na njemu nego sjediti za računalom.
Sljedeći pregled 10.3.

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.2.2016 14:48:17)

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Snjeguljice, bravo za tvoju štrucu kruha! [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Joj, baš je lijepo čitati kako bebači super napreduju. Sva se rastopim. [sm=zz_wub.gif] Inače i moj je bio glavati i to 2 tjedna naprednija glava [sm=smiley36.gif]. Još uvijek se divim kako sam ga tako glavatog i teškog (4430 g) uspjela istisnuti. [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Glavate zelvice! :D

Za sada je glava 4 dana ispred svoga vremena.... Nek tako ostane, hehe, kako cu ja to istisnuti! Tvoj je bio bas mrcina! :D 800 g vise od E.

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (20.2.2016 8:10:25)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

noemaa -29.2.[sm=duda.gif]

as1403 - 1.3.[sm=duda.gif]

subby - 1.3.[sm=duda.gif]

danery - 3.3.[sm=duda.gif]

ivchy81 - 8.3.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 10.3.[sm=duda.gif]

pchelitza - 10.3.[sm=duda.gif]

Jupiter -> RE: proljetne bebe 2016. (21.2.2016 15:44:24)

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Jutro!

As,
pa nisam znala da si i ti iz Pu![sm=smiley36.gif] Ne znam tko su ti Bečić i Belci... Nisam ih nikad imala...[sm=zmeden.gif]

Da i ja malo "upadnem" u temu [sm=smiley36.gif]
As, ima nas jos iz lijepe nam Pule ❤❤❤

Gin. Belci je glavni na odjelu. Meni jedan od najugodnijih i najnjeznijih gin.
Becic je jako mlad, naspram ostalih mislim... Strucan, direktan i opusten.
Sad sam bila kod Ambrozica...i covjek je ko da je doma...komotan, iskren i malo neuredan (brada, vanjska odjeca...). Bio je mm samnom pa ne znam da li je bio bolji zbog toga...

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (22.2.2016 9:37:50)

Hej, mame!

Gdje ste??[sm=zmeden.gif]

Evo da vam se pohvalim pa da se ujedno ureknem, kako to obično biva....[sm=jezicek.gif] Ema već dvije noći spava sama u svom krevetu!!![sm=bravo.gif] Ovo nisam niti sanjala....[sm=smiley1.gif] Toliko sam si ufurala u glavu najgore scenarije, ali ja sam oduševljena i pozitivno iznenađena,.. Ma da, kad se pripremiš na najgore, život te iznenadi. I odvikavanje od pelena, dude i dojenja je prošlo iznenađujuće dobro, sve kontra mog scenarija.[sm=jezicek.gif]

Doduše, kao da imam novorođenče[sm=jezicek.gif] jer moram do nje, ali samo jednom noću. Zovne me, ako treba namažem ručice, ako ne, malo popije vode, poljubac i odlazak.[sm=smiley1.gif] Pita kad će jutro, gdje ću ja biti i to je to.[sm=smiley1.gif] Inače, mislim da spava mirnije, ne češe se, ne živciramo je MM i ja, tako da ima svoj mir, slobodu, ako je blizu zaštitne ograde, zagrli je pa valjda misli da sam to ja.[sm=jezicek.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (22.2.2016 9:51:07)

ola [sm=smiley1.gif]
ja već neko vrijeme zjakam tu,al nigdje nikoga,pa nemam volje pisati....
što je,vrijeme se proljepšalo,pa smo svi zbrisali na sunce [sm=smiley36.gif]
moja cura u vrtiću.....voih dana je bilo bijesno,nikako na zelenu granu sa kmekanjem i izmišljanjem,i to ne samo moja,nego sva djeca oko nas,svi su roditelji bili poluludi od ispada i inata....
za vikend smo bili kod mojih kratko,pa ajd,malo promijenili zrak....sad se sve pomalo vraća u normalu...

znači ema se pomalo smiruje sa spavanjem,super [sm=bravo.gif]nek i ostane tako....
ja čekam paket za moju persu....onih par divljih dana je nakupila dosta "loših" naljepnica,pa se sad skulirala....stalno prebraja kojih je više na kalendaru,baš joj je stalo dobiti,ustvari zaslužiti elsu...neka,neka,i treba tako [sm=smiley23.gif][sm=zz_nerd.png]

ja se izvagala,veli vaga 88 kg....hm,nije strašno,imam još lufta....dok se ne kotrljam,dobro je [sm=smiley36.gif]

moram danas po doznake,pa odnijeti na soc.i u firmu....

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (22.2.2016 10:42:44)

Vec doznake- meni ih ne daju prije 25og

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (22.2.2016 10:50:10)

ovdje vjetar i sunce. da ne puse toliko, bilo bi idilicno, ali i ovako je odlicno, danas najavili 17-18 stupnjeva, to se ne propusta [sm=smiley36.gif] moj mali [sm=duda.gif] stalno se javlja, nekako navecer se aktivira jos vise, nekada se zna gurkati i po pola sata u komadu, bas je zabavan i drag [sm=smiley1.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (23.2.2016 8:38:01)

jutro [sm=smiley1.gif]
što je ovo,nigdje nikoga....
kod nas opet kiša [sm=smiley13.gif] sreća pa je zakonski još uvijek na go,pa je odvezao malu u vrtić da se ne natežem sa kišnom opremom [sm=smiley36.gif]
kavica se pijucka....[sm=duda.gif] se izritala rano ujutro,sad mir....

kak ste vi,kako pupe,djeca?

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (23.2.2016 9:22:10)

Malo me brine noema..... Gdje si???[sm=zmeden.gif]

Cure, orije 10-ak dana sam sanjaka da je beba prestala rasti i trbuh mu se cak smanjio, a evo i nocas sam sanjala da sam u 25 tt izgubila bebu i onda nakon tri tjedna opet zatrudnila u kad sam bila 9 tt mislila sam kako sam tek na pocetku...... I k tome.jos.miram cekati famozni 12 tt da ne bude kriticno.....
Pa zasto imam te snove??[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (23.2.2016 10:37:40)

Vjerojatno jer si slusala i citala vise negativnih prica nego lijepih pa ti podsvjesno izviru kroz san.. nemoj se uopce obazirati na to, radije malo sjedi, duboko udahni i pomazi trbuh/bebu, pricaj s njim, pustaj mu glazbu, igraj se s njim i uzivaj. Zamisljaj kakav je osjecaj kad ga drzis u rukama nakon sto se rodi, kako mirisi i izgleda, uzivaj. Sve su to samo misli, a misli se mogu promijeniti. Odaberi one misli koje ti izazivaju dobra raspolozenja i osjecaje jer time se otpustaju bolji i korisniji hormoni i za tebe i za bebu nego da si napeta i zabrinuta.

Beba je tu s tobom, tebe je odabrala za mamu, lijepo napreduje, uziva s tobom, ima sve sto joj treba, sretna je, zasticena i sigurna u svakom pogledu. Dopusti joj da uziva u tom jedinstvenom vremenu, a i ti s njom. Ovo je zaista posebno vrijeme u zivotu zene kada u sebi ima dva izvora zivota, dva srca koja kucaju. Sve sto radis ne radis samo za sebe nego i za bebu, vi ste povezani, ne samo fizicki. Mozda ovo moze sve zvucati kao klisej, ali ja zaista vjerujem da povezivanje majke s djetetom pocinje vec u trbuhu jer dijete osjeti sto i majka.

Budi zahvalna i sretna sto je bebac s tobom, javlja ti se i uziva. Ja sam sigurna da je sve u redu, samo ne dopusti "losim" pricama drugih ljudi da utjecu na tebe. Svi smo mi drugaciji i mozemo u svakom trenutku odabrati kako cemo se osjecati. Ja kad cujem da netko pocinje nesto negativno pricati u kontekstu trudnoce ili poroda, samo se zahvalim i kazem da me ne zanima. Takve price nece nista dobro donijeti ni tebi ni bebi, samo ti se mogu motati bespotrebno po glavi. Svatko je drugacija osoba, ima drugacije tijelo i drugaciju bebu, naravno pa prema tome i porod. Isto kao sto je svaki zivot prica za sebe, tako je i svaki porod poseban i treba ga s radoscu iscekivati jer je to dan kada ce to bice prvi puta udahnuti ovaj zrak i doci u ovaj zivot. To sto se nekome nesto dogodilo nikada ne znaci da ce se nekome drugome dogoditi. Ako se fokusiras mislima vise na lijepe i dobre price vidjet ces, nece proci mjesec dana, a sve ce se samo od sebe posloziti da se uvijek dobro osjecas u vezi trudnoce i poroda. Pa pogledaj samo koliko se tjedana ti i bebac vec druzite! Ocito mu odgovara atmosfera u kojoj se nalazi [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif]

Meni veceras prvi sat trudnickog tecaja! (zapravo dva sata, ali to je to [sm=smiley36.gif]) Bas se veselim, zanima me kako ce proci i sto cemo raditi. Neki vjetrovi zadnjih dana kod nas pusu, nisam bas ljubitelj da mi takav vjetar puse, a nisam na moru. Bas nekidan sam shvatila da mi je zelja da zivim u kuci na moru, u toploj ugodnoj klimi i imam veliku okucnicu gdje mogu uzgajati svoje vocke i povrce. Jedva cekam dan kad pocnem tamo zivjeti.. Nisam ja za hladnija mjesta [sm=smiley36.gif]

danery, tvoj [sm=duda.gif] je znaci jutarnji tip [sm=smiley1.gif] Moj je nekako vecernji [sm=smiley36.gif] Ujutro vise kao da se samo proteze i rasteze, a navecer krene sou [sm=smiley36.gif]

Gdje su ostali, kako vama trudnoca napreduje, jel se igrate s bebacima u trbuhu?

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (23.2.2016 11:44:24)

Evo me, evo me!!! Ma luda strka kod mene ovih dana, ali sve je u redu s bebuškom. [sm=smiley1.gif] Cijeli vikend smo kod svekića, a tamo nemam internet (na mobu nemam, samo kad sam doma wi fi). A u pon odmah ujutro na transfuziologiju vaditi krv pa kod seke i kad sam došla doma sam se kao poluukočila. [sm=hudicek1.gif]križa, zdjelica... jedva pomaknut, a još kašljem, i čim počnem kašljati, ajme, boooliii... [sm=smiley13.gif] tako da sam fino odležala što sam više mogla i naređivala malenom i velikom dečku. [sm=smiley36.gif]

eto me... vidim, snjeguljicu muče snovi... joooj, kužim te! ja sam neki dan sanjala da sm imala kćerku i da se utopila. užaas, strava, bol, ma sve najgore. odvratni su mi takvi snovi, ne mogu ni zaspati. a nedavno još stravičnije snove - prvi da mi je pao u garaži ovaj moj veliki slatkiš i da je umro. [sm=smiley19.gif]ja sam vrištala u snu od bola i htjela sam se ubiti.

a drugi san da su mog miceka i nećaka otele nekakve "farmaceutske" kompanije i drže ih u mračnoj sobi s puno male otete djece i rade pokuse na njima. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] na kraju sam ga uspjela nekako osloboditi, ali bio je sav nikakv zbog toga... ali koji je to bio horor san. užaaaaaasssssssssss... i onda se probudim i si mislim, ali stvarno mi je palo na pamet - ako se nešto treba dogoditi ružno mom djetetu - neka to ne bude ovaj veliki jer njega ne dam ni za koga, on je tu, živi s nama, viđam ga svaki dan, grlim ga, ljubim ga... onda bih se trenutno "lakše" pomirila s boli gubitka ovog malenog u trbuhu jer ga još nismo upoznali. makar je i to grozno, ali tako sam se prepala tog sna, da sam počela svakakve scene zamišljati... ma da vam ni ne pričam, užas...

hvala bogu, sve je dobro s obima malcima i samo ću, kako ti kažeš, subby, na to misliti i pripisati ove zle snove trudničkim hormonima.

subby, kako ti je bilo na tečaju? ide li i tm s tobom?

danery, ti se žališ na tm-a, a on ipak fino odrađuje tatine poslove [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

pcelitze, tebi 25. daju doznake, meni tek i isključivo zadnjeg u mjesecu!!! [sm=hudicek1.gif]

as, slažem se s tobom. bečić je odličan, a belcija nisam upoznala još, ali sve moje curke koje su imale tu čast, potvrđuju da je super. [sm=smiley1.gif] baš sam hepi jer smo doista okruženi stručnjacima što se tiče porodništva i ginekologije u puli. i zato, ne bih mijenjala to rodilište, ma nema šanse. posebno vidim da zadnjih godina napreduje, i u onom ljudskom pristupu... [sm=bravo.gif]

što kuhate danas? ja ću polpete u pećnici i povrće na pari, a iz te vodice smiksati neku juhicu. jutros sam si fino odspavala, sad sam pojela cijelu čokoladu u 2 min (bebač užasno puno traži slatkoga[sm=smiley36.gif])...

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (23.2.2016 11:45:33)

e, p.s. skuplja li ikoja od vas s klincima životinjsko carstvo? mi skupljamo, i sad vidimo da su promijenili i da imamo samo fore još do svibnja... ne znam baš da ćemo stići sakupiti sve. [sm=smiley19.gif] pa sam mislila neku razmjenu dobara... [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 6:40:36)

Subby, predivno si napisala ono za povezivanje mame i bebe... Hvala ti![sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Noema, NAPOKON si se javila![sm=smiley1.gif] Dosta sam se zabrinula... I da, imaš još' gore snove nego ja... Joj...[sm=smiley13.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 7:37:36)

ola, jutro, kofiii! [sm=kava.gif]

ajme, kiša, ali odjednom se to izpadalao, tuča... malom obukli gumene čizmice, nema druge...[sm=zz_eek.png]
psić mi razgrebao vrata jer želi ući, pa nek ga voda nosi, dok nema mm-a, onda mu je dozvoljen boravak u hodniku. [sm=smiley36.gif]

jučer sam se bome fino naradila, izglancala kupatilo, usisala sve, oprala podove, sušenje robe iz mašine, ručak, suđe... i onda popodne sam jaukala opet za križa.[sm=zz_confused.png]danas ću zato totalno kulirati, samo ću dokuhati ručak jer nam je ostalo i od jučer. i noge u zrak, knjiga, kauč...[sm=muca.gif]

snjeguljice
, neki dan kažeš da je bio tm u mojim dvorima. [sm=smiley1.gif] ja taman kuham, prozor nizak u kuhinji jer je stara kuća. i vidim dečka, ubacuje u pošt.sandučić, ali nisam uopće pomislila da bi to bio tvoj dragi. da jesam, pripremila bih mu čaj. [sm=smiley36.gif] uvijek nam dođe neki mlađi dečko za kojim brekić juri, veseljak neki pa sam mu spontano mahnula i onda on meni. i onda kako je otišao, si kontam - lice poznato, a nije onaj mladi dečko... i eto ga... je rekao kako se pesek zalaufao s njim kad je išao do stare susjede? ok., valjda je bilo sve ok., jer sam ju odmah zazvala i zatvorila... [sm=zmeden.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 8:19:03)

juhuuuu,dobrojutroooo [sm=smiley1.gif]
kod nas opet hladnjikavo.....padala kišurina....
upravo mi se mm vratio sa doručkom,a po zvucima iz kuhinje mislim da mi i kavu kuha [sm=smiley36.gif]
bome noemaa,kad pišeš o poslovima,i ja se satrah ovih dana....jučer sam mislila krepat od bolova....ubi me ovaj njegov godišnji,samo neki gas,tempo,juriš....ajmo ovo,ono,ajd makar sam i ja njega zaposlila da nakon 8 mjeseci maloj nakuca lajsne oko štoka [sm=smiley36.gif]
nije da ga podsjećam svakih 6mjeseci da nešto napravi [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 9:30:12)

Jao, noema, pa ti radis za dvije zene! :D dodji malo u moj stan...... Valjda kad polozim ispit se budem pokrenula. Ovako samo gledam orljave prozore i izvlacim se na kisu. :D

Ispricao mi mm kako ga je jurio tvoj pas, lajao je kao lud. :D aj, da mi je to.bilo vidjeti! [sm=jezicek.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 9:39:29)

haha, kazes, svakih 6 mjeseci ga podsjecas [sm=smiley36.gif] Moj dragi ce napraviti sve sto treba ako odmah taj tren ima sve sto mu treba za obavljanje posla, ali ako nema neki odvijac ili nesto fali, onda je to vec rizicno, tako nismo imali maaali imbus kljuc za karnisnu pa smo bili sigurno 2mjeseca bez zavjese u sobi, dok ja nisam otisla ono jedno lijepo popodne prosetati i uzela usput kljucic i isto popodne je bilo popravljeno [sm=smiley36.gif]

Nije bio dragi na tecaju, ovdje je koncipirano tako da svakog utorka po dva sata traje (i tako pet puta) i u medjuvremenu jedna subota je kao dan za partnere i to je oko 5 sati kada i oni dodju. Bas nam je jucer rekla da cemo vjezbati tj.isprobati pravi porod s njima, bas me zanima kako ce to izgledati hahaha. Zena koja vodi tecaj je moja babica koja se inace brine o meni, bas me iznenadilo, ja dosla tamo i gledam jesam ja u dobru grupu dosla posto znam da je druga zena trebala voditi, ali eto super i ovako. Vjezbali smo jucer i tehnike disanja i neke lagane vjezbice za istezanje nogu ujutro prije ustajanja iz kreveta i jos tako neke stvari. Prosli smo i ukratko kroz program i sve u svemu super je grupa, nas 7, vecina zena ocekuje, pogodite? -Decke! [sm=smiley36.gif]

Ovdje pada snijeg, iako se odmah otopi, bas je gust i u svim smjerovima ga ima. Muzevi su nam sve romanticniji nesto, danery tvoj kavicu priprema, moj jutros htio dorucak donijeti mi u krevet da ne moram ustajati, bas je drag [sm=smiley1.gif] Jos da me nije tjeralo piskiti bilo bi efektnije. Sve ste nesto efikasne, a meni ovih dana osim sto sam hrpu odjece popeglala nista se ne da.

noemaa, jel vam pas inace bude vani? pas kod mojih roditelja je uvijek vani, osim kad grmi, ucinit ce sve sto je potrebno da udje, tako lako ce se provuci ako nisi pazljiv i otici iza kutne i sakriti se :)

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 15:14:29)

Subby,da nam vidis ulazna vrata, sve bi ti bilo jasno sto radi nas pesek kada grmi. Da,vani je. U dvoristu ima svoj apartmancic, izolacijamu super i ljeti i zimi... I tamo spava, ali kad grmi ide u hodnik ili ju moram zavezati [sm=smiley13.gif] preko dana ju pustim malo u hodnik,ali ostavim otvorena vrata tako da moze van kad zeli... To je kad nema muza... [sm=smiley1.gif]
Zivcira me to jurenje postara i nosioca letaka.[sm=smiley13.gif] trebala bih ju vezati, ali onda radi gluposti-skace s lancem preko zida, frka mi da se ne zagusi.

Snjeguljice, je li se prepao tm? Je li mu prisla jako blizu? Uffff... Uvijekju dozivam idode kad joj se prohtije. To je pesek koji bijase lutalica. Onda smo ju udomili jer nam se smilila, i sad nam tako vraca.[sm=hudicek1.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 19:07:25)

noemaa, bas lijepo sto ste ju udomili, moja je isto udomljena, iz azila, ali je stvarno divna dusa [sm=smiley27.gif]
Mi ju nikada nismo vezali, samo pritvorili vrata kad postar ili ocitavanje vode dodju jer inace bi skakala po svima zicajuci da ju maze, jer mora biti u centru pozornosti uvijek [sm=smiley36.gif] Isto, puste ju moji u hodnik, ali ako mama nije kod kuce, inace ona ne da da ulazi nikuda da se ne navikne, ali ima ona vec 7 godina pa se vec navikla dovoljno [sm=smiley36.gif] Mislim da se psi zakonski ne bi ni smjeli drzati na lancu, to sam jos davno cula..

Meni ovdje bas fali pesek, iako su svi previse dresirani i poput robota kod nas, kao da nisu psi, nemaju nekog karaktera.. Previse sam navikla na moju bubicu koja ima previse karaktera, da ih sve nadoknadi [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 19:14:35)

joj noemaa,ti kao da o našem ex psu pišeš....isto štektalo,alergičan na poštare....a bome mu se dogodilo to da se ugušio jer je skočio povezan na uzici preko vrata boxa...
otad više nemam volje za nikakvim dvorišnim životinjama...u kući nije bilo govora da bude...imao je box u dvorištu i bio fraj za hopsanje,ali i veliki lajavac....

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (24.2.2016 19:45:18)

IZVORNA PORUKA: noemaa

Snjeguljice, je li se prepao tm? Je li mu prisla jako blizu? Uffff... Uvijekju dozivam idode kad joj se prohtije. To je pesek koji bijase lutalica. Onda smo ju udomili jer nam se smilila, i sad nam tako vraca.[sm=hudicek1.gif]

Prepao se, cijeli dan mi je prepričavao iznova i iznova....[sm=jezicek.gif]
Mislim da je traumatirziran.[sm=jezicek.gif]

Ali, dobro, on je veseljak, bude on to zaboravio.[sm=jezicek.gif]

Šala.... [sm=smiley36.gif]Ma sve ok, nije bilo ništa strašno.[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>