noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (23.2.2016 11:44:24)
|
Evo me, evo me!!! Ma luda strka kod mene ovih dana, ali sve je u redu s bebuškom. [sm=smiley1.gif] Cijeli vikend smo kod svekića, a tamo nemam internet (na mobu nemam, samo kad sam doma wi fi). A u pon odmah ujutro na transfuziologiju vaditi krv pa kod seke i kad sam došla doma sam se kao poluukočila. [sm=hudicek1.gif]križa, zdjelica... jedva pomaknut, a još kašljem, i čim počnem kašljati, ajme, boooliii... [sm=smiley13.gif] tako da sam fino odležala što sam više mogla i naređivala malenom i velikom dečku. [sm=smiley36.gif] eto me... vidim, snjeguljicu muče snovi... joooj, kužim te! ja sam neki dan sanjala da sm imala kćerku i da se utopila. užaas, strava, bol, ma sve najgore. odvratni su mi takvi snovi, ne mogu ni zaspati. a nedavno još stravičnije snove - prvi da mi je pao u garaži ovaj moj veliki slatkiš i da je umro. [sm=smiley19.gif]ja sam vrištala u snu od bola i htjela sam se ubiti. a drugi san da su mog miceka i nećaka otele nekakve "farmaceutske" kompanije i drže ih u mračnoj sobi s puno male otete djece i rade pokuse na njima. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] na kraju sam ga uspjela nekako osloboditi, ali bio je sav nikakv zbog toga... ali koji je to bio horor san. užaaaaaasssssssssss... i onda se probudim i si mislim, ali stvarno mi je palo na pamet - ako se nešto treba dogoditi ružno mom djetetu - neka to ne bude ovaj veliki jer njega ne dam ni za koga, on je tu, živi s nama, viđam ga svaki dan, grlim ga, ljubim ga... onda bih se trenutno "lakše" pomirila s boli gubitka ovog malenog u trbuhu jer ga još nismo upoznali. makar je i to grozno, ali tako sam se prepala tog sna, da sam počela svakakve scene zamišljati... ma da vam ni ne pričam, užas... hvala bogu, sve je dobro s obima malcima i samo ću, kako ti kažeš, subby, na to misliti i pripisati ove zle snove trudničkim hormonima. subby, kako ti je bilo na tečaju? ide li i tm s tobom? danery, ti se žališ na tm-a, a on ipak fino odrađuje tatine poslove [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] pcelitze, tebi 25. daju doznake, meni tek i isključivo zadnjeg u mjesecu!!! [sm=hudicek1.gif] as, slažem se s tobom. bečić je odličan, a belcija nisam upoznala još, ali sve moje curke koje su imale tu čast, potvrđuju da je super. [sm=smiley1.gif] baš sam hepi jer smo doista okruženi stručnjacima što se tiče porodništva i ginekologije u puli. i zato, ne bih mijenjala to rodilište, ma nema šanse. posebno vidim da zadnjih godina napreduje, i u onom ljudskom pristupu... [sm=bravo.gif] što kuhate danas? ja ću polpete u pećnici i povrće na pari, a iz te vodice smiksati neku juhicu. jutros sam si fino odspavala, sad sam pojela cijelu čokoladu u 2 min (bebač užasno puno traži slatkoga[sm=smiley36.gif])...
|
|
|
|