noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (1.3.2016 8:08:02)
|
Jutriććć![sm=metulj.gif][sm=zajcek.gif][sm=zz_skip.gif] kako ste? kao prvo, čestitke danery na curkici!!! Ajme, baš sam si i ja priželjkivala jednu, ali dosta kukanja... glavno da je sve dobro i da je moj Jona zdrav. [sm=smiley1.gif] A ti sad trk u smišljanje ženskih imena. snjeguljice, ne kukaj za dečkića, ti bar jednu princezicu već imaš. pa ćete osjetiti čari i muškog spola. a bit će vam super, jedan će biti za tatu, drugi za mamu. vi ćete zajedno plesti dok dečki gledaju nogomet. zar nije idilična scena? [sm=smiley36.gif] e, pulagirls moje, pomagajte; totalno sam se zgubila: mikrobiologija je na higijenskom ili u bolnici u zagrebačkoj? moram napraviti urinokulturu s ABG klicama.... više nisam sigurna gdje je to.... [sm=zmeden.gif] i treba li biti prvi jutarnji urin ili? danery, je li ti jako iskočila ta kilica? smeta li ti ili što?možda se povuče nakon poroda, ha? subby, zar nije elias neki glumac u gospodaru prstenova? (ili sam ja pala s marsa[sm=smiley36.gif]) dakle, i vi ste riješili ime za dečka! [sm=bravo.gif] i, da, najbolje ne govoriti svojoj okolini koja bi mogla raditi face ili njaukati... nema potrebe. mi smo ovaj put odlučili svima šutjeti, kažemo da ne znamo i da još razmišljamo. jer sam uvjerna 100% da će biti zgražanja na Jonu. [sm=smiley36.gif] as, a ti? jeste riješili još jedno ime? ja jučer na pregledu bila. bez uzv-a, to me naručila za idući tjedan u bolnici. skoro me i tamo htjela na uzv, ali je onda skontala da me je prošli put gledala (a ja mislim da nije, ali nema veze), nisam joj niš htjela kontrirati jer mislim da stvarno nema potrebe za dvama uzv-ima u roku tjedan dana. uglavnom, kad mi je ugurala onaj alat, ajme, malo me zaboljelo (prvi put[sm=zmeden.gif]) i onda mi je rekla da mi se stvorio nekakav polip, ništa zabrinjavajuće i da možda ode u porodu. zaboravila sam ju pitati kako uopće nastane to [sm=zz_poop.gif] također mi rekla da nema spolnih odnosa i da malo više mirujem. možda zato što sam joj rekla da stalno osjećam pritisak prema dole i često trčim piškiti. često. poslušala je i [sm=smiley27.gif] i čulo ga se na sve strane. [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] baš sam se bila raznježila. a sljedeći pregled mi je 21.3. [sm=smiley1.gif] dakle, počinje učestalije.... [sm=smiley1.gif] ajme, kako mi [sm=9nebesa.gif] brzo prolazi!!! as, subby, kako je bilo na pregledu - javite!
|
|
|
|