subby -> RE: proljetne bebe 2016. (8.3.2016 17:24:41)
|
Uh kod mene bas neki cudan period naisao. Nadam se da ce proci. Isli smo jutros kod zubara, svi zubi pregledani, ocisceni i ispolirani. Imam na par zubi paradentozu, al to ce mi poslije poroda sredjivati. Kad sam dosla kuci, poceo sou, krenulo mi krvariti iz jednog zuba i nije sigurno tri i pol sata prestajalo, ja se jos smirujem stalno da je sve ok. Dragi je na kraju nazvao ordinaciju pa su rekli da je to normalno zbog trudnoce i paradentoze, ali dobro, vazno da je prestalo i da je sad ok. Jedino neko vrijeme cu sad jesti samo tekuce. Odmaram sad skoro cijeli dan, cudno je, osjecam kao da sam postala integralnim dijelom kauca/kreveta [sm=smiley36.gif] Hvala vam svima svima na savjetima i iskustvima, zaista mi puno znaci kada cujem od iskusnijih ljudi i iz prve ruke nego da trazim po internetu i plasim se onime sto nadjem, kako to inace zna biti. U ovom duhu zahvale cestitam vam divne, predivne zene ovaj dan koji ste nadam se uzele samo za sebe i uzivate u stvarima koje volite. Biti zena je mocna i velika stvar. Nositi u sebi bice punih devet mjeseci, biti izvor i dom jednoj novoj dusi koja nam se odlucila pridruziti u ovom vremenu na ovom svijetu zaista je posebna, velika jedinstvena stvar koja oplemenjuje zenu i sve oko nje. A tek kada citam koliko ste velike osobe i na kakve situacije u zivotu nailazite i kako ih mudro rjesavate i dijelite svoje znanje i iskustvo s drugima, divim vam se. Biti zena je posebna uloga, svi smo mi blagoslovljeni time jer imamo jedinstvene sposobnosti i sesta/sedma cula kao sto je opce poznato. Neka ovaj dan bude podsjetnik svima oko vas da bi svaki dan trebao biti takav, da svaki dan cijene ono sto radite, da uvijek vide vas trud i ljubav i da vas hvale i zahvaljuju vam na svemu sto cinite i sto postojite. Jer kao sto vidimo, velicina covjeka je u onome koliko i sto moze drugima bezuvjetno s ljubavlju dati, a vi ste velike zene. Hvala vam jos jednom na svim savjetima, sto ste me prihvatile na forum i strpljivo odgovarate na moja mozda banalna pitanja i dvojbe i dijelite svoje zivote sa svima nama [sm=smiley27.gif] Jedva cekam za nekoliko mjeseci kad se svi preselimo na novu temu gdje cemo pisati o svojim [sm=duda.gif] Nadam se samo da cemo se svi opet okupiti, pa makar i ne pisali cesto jer dok se naviknemo na novi bioritam i nove stvari, trebat ce sigurno neko vrijeme i mozda tada forum nece biti na listi prioriteta, ali voljela bih da se i dalje cujemo i razmjenjujemo iskustva [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|