danery -> RE: proljetne bebe 2016. (15.3.2016 8:51:50)
|
jutro svima [sm=smiley1.gif] ja se prošetala(po tramvaju [sm=jezicek.gif]),stigla kući,sad kofi,doručak.....smutila si zobene pahuljice sa medom,jogurtom i bananom...i dodala kašicu zobenu što mi tata za bebu donio,a rok blizu....buahhhh [sm=smiley5.gif] šta ti mališani klopaju.... noemaa,ma ne sekiraj se oko veličine/težine bebe,da nešto baš nije ok,vidjelo bi se i ranije na uzv....a što kažu cure,svaka je beba drukčija...malo uspori,pa lagano do kraja.... IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Danery, jel tvoja mala ima simpatiju?[sm=zardeva.gif][sm=smiley9.gif] Ova moja izgleda ima.[sm=jezicek.gif] I baš mu je bila na roćkasu u subotu. Inače, stalno priča o njemu, kako je sladak i kako će se vjenčati s njime kad odraste..... [sm=jezicek.gif] Pjeva pjesmu o njemu, da joj srce trepeće i tako...[sm=jezicek.gif] eh,da,baš sam vam ovo htjela iskomentirat,ma gdje me nađe [sm=smiley36.gif] dakle moja od jaslica ima već 3.dečka [sm=jezicek.gif] prvi jasličar je bio manji za glavu od nje,ajme kako ga je gnjavila i davila,doooooslovnooooo.....jedno jutro dovukla ga meni da ga vidim,uhvatila mu glavu pod pazuh i stisla,mali crven ko paprika,preznojava se,a ona ga tapša po tikvi....kao onaj insert iz crtića kad gorila uhvati zekoslava,oblekne ga u bebu pa kaže JA ĆU TEBE MAZITI I PAZITI [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] onda je karlo otpisao karijeru,zagledala se u vilima [sm=smiley36.gif] a vilim kao i ona,visok,tanak,proziran i plav[sm=smiley36.gif] ja već mislila koliko o njemu priča,osvanut ćemali na ručku s familijom,da se bolje upoznamo,jelte [sm=smiley36.gif],a kad ono.... neki dan fatalan susret na stanici.....neki mali toni se uzletio oko nje,ona kao ne bi išlo,al bome jučer ujutro objesila nos jer nismo skupa dočekali tramvaj kao ovih dana.....al jutros bome ihaj veselja kad su se vidjeli.... i tak....al glavno da se moja cura neće udavati,kako smrtno ozbiljno kaže [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|