ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (9.3.2016 23:39:14)
|
Evo i mene malo drage moje curke [sm=smiley1.gif] Hvala Snjeguljice na lijepim željama za pregled [sm=smiley1.gif] Evo moj raport sa pregleda: sve je super [sm=bravo.gif] [sm=duda.gif] na veliko raste, razvija se, a teška je oko 2800-2900 g, tako da je bome velika već sada [sm=smiley1.gif], a još imam mjesec i pol dana do termina, makar mi se čini da ću i prije roditi, tako da me sve malo i strah kak će biti velika [sm=duda.gif] Ima da se pošteno namučim, al ko zna [sm=zmeden.gif] Nema pravila da je manju bebicu lakše roditi, a veću teže, sve bumo vidli [sm=smiley1.gif] Čak me je doktorica gledala i dolje, pa je rekla da je sve ok, zatvorena sam i [sm=duda.gif] je i dalje glavicom dolje kao i na zadnjem pregledu [sm=smiley1.gif] Uglavnom, [sm=duda.gif] se javlja redovito, lupa, namješta se, proteže, čak me zna i malo zaboliti kad me rokne u rebra i pod rebra, ali neka samo izvoli, ja sam ionako najsretnija kad se ona meni javlja bilo kako [sm=smiley1.gif] Subby, prekrasno si ono napisala za Dan žena [sm=bravo.gif] svaka ti čast, baš me dirnulo [sm=smiley1.gif] A što se tiče problema sa paradentozom, baš mi je žao [sm=smiley13.gif] ali ti si jako pozitivna osoba i vidim da te ništa neće pokolebati i zbog toga ti skidam kapu do poda [sm=smiley20.gif] sve ćeš ti to riješiti i znam da ćeš se izboriti i to pobjediti [sm=smiley1.gif] Imaš potpuno pravo za to da će nam curke koje već imaju klince jako puno pomoći svojim savjetima i iskustvima [sm=smiley1.gif] Jao, pa ja još samo mjesec i pol dana [sm=zz_eek.png] kako to brzo ide, sad sam tek svjesna [sm=smiley1.gif] Danery, želim ti super provod u subotu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i da uživaš i dobro se nasmiješ i opustiš [sm=bravo.gif] Želim Vam svima sa zakašnjenjem Sretan Dan Žena! [sm=zz_biggrin.png][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|