ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (17.3.2016 14:03:28)
|
Bokić curke [sm=smiley1.gif] Konačno divan dan [sm=bravo.gif] ajme, ovog sunca sam se jedva načekala [sm=bravo.gif] Mašina se vrti, pere se robica za [sm=duda.gif], a sutra ću staviti još posteljinu također za [sm=duda.gif] pa konačno da se to više osuši sad dok je lijepo, da speglam i spremim, jer već mi je krajnje vrijeme [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] cure za preglede, drago mi je što je sve ok [sm=smiley1.gif] a vi koje morate više mirovati, mirujte to još malo kaj vam je ostalo, uživajte, neka muževi malo više potegnu [sm=smiley36.gif] Klinci su vam super [sm=bravo.gif] jao što se dobro nasmijem kad čujem te njihove priče, doživljaje [sm=smiley1.gif] već svoju vidim kak isto izvodi svašta, a i sad je već šefica u buši [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Meni vam je sve teže, hodam 15 min., a nekad i manje pa se umorim koda sam maraton istrčala [sm=smiley13.gif] ili stojim tolko i već sam gotova, takav pritisak dolje osjetim, pa mi se trbuh sav stvrdne i napne, baš sam si takva sva [sm=smiley29.gif] Donji dio leđa me ponekad tak jako boli, stalno sam na lijevoj strani u krevetu, pa mi se i noge pokoče, pa trnci, jao ko stara baba od 100 godina [sm=smiley36.gif] a izlazak iz kreveta je postala naučna fantastika [sm=smiley36.gif] bilo bi mi lakše da se samo odkotrljam [sm=smiley36.gif] Inače nosim nisko, pa sad kak je [sm=duda.gif] sve veća i jača, pa me sve više dolje pritišče, a trbuh mi se još više spustio, tako da je valjda to sve od toga, al još mjesec i tjedan dana imam fore, makar kao što govorim već dulje vremena, mislim da će to i nešto prije [sm=smiley1.gif] A kaj se tiče kolica, ja sam kupila ova: http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9-deluxe/ baš tu tamno sivu-crvenu kombinaciju, makar je ta crvena nešto tamnija u živo, nego ova na slici. Čitala sam okolo po forumima da su jako dobra i da su ljudi zadovoljni, samo kaj su fakat velika, al meni se sviđaju, a i u kući smo i imamo kam sa njima [sm=smiley1.gif] Evo ja ću tek danas složiti torbu za bolnicu [sm=smiley1.gif] Neke od vas već spremne, a ja koja sam na listi prva za odstrel, još ništa [sm=smiley36.gif] Snjeguljice i Noema, sretno vam u ponedjeljak na pregledu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|