Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (22.3.2016 6:24:25)
|
Jutro! Na pregledu je bilo jedno iznenađenje: išla sam na ctg![sm=bravo.gif] Ne sjećam se jesam li u prvoj t. išla tako rano.[sm=zmeden.gif] Curi pored mene je tako dobro namjestila uređaj, srčeko se čuo jako, a meni nikako da ga namjesti, pa jedva i onda je opet bilo tiše, očito je maleni nekamo pobjegao...[sm=smiley36.gif] I tako sam slušala najljepšu melodiju....[sm=zz_dance.gif] Pa je maleni opet pobjegao pa sam ga gurkala da se zvuk i bilježenje vrati.... pa se vrati pa ode i tako u krug...[sm=smiley36.gif] I dalje je dečko, nema promjena kao kod Danery[sm=jezicek.gif] Malac ima 1200 kg, glavica opet mrvicu unaprijed od stvarnih tt.[sm=jezicek.gif] I pitala sam gin. dužinu. Dao si je truda i izračunao mi: cca 30 cm.[sm=smiley1.gif] Uglavnom, sve je kako treba biti, za 28 tt. Doduše, imam neki iscjedak, eventualno su neke gljivice u điru, dobih vaginalete. Znači, čak i da želim druženje, ništa od toga.[sm=zz_tongue.png] Jučer sam pregledavala robicu koju sam dobila. Kako je to maleno...[sm=zz_redface.png] I da, sestra mi je već [sm=zz_eek.png] htjela dati listu za praćenje pokreta bebe! Ma rano mi je to.... Uglavnom, ipak nije dala, već će idući put, a to je za 4 tjedna. Samo je rekla da pratim ujutro, popodne i navečer pokrete, da nabrojim 10 i to je to... Ma bitno da se maleni javlja, neću još brojati, to sam radila pred sam kraj....[sm=smiley1.gif] Nalaz ogtt-a: UREDAN![sm=bravo.gif] Ma sve 5![sm=smiley20.gif] A onda gin. me na početku t. isprepadala da je gest. dijabetes u pitanju.. Ma kakva dijeta, ma kakve kerefeke.... [sm=jezicek.gif] Ipak, slatko mi ne odgovara! Čim pojedem nešto slatko, osjetim nešto gano u grlu, šećer mi ne paše. Maleni nije sladokusac, kao njegova mama. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|