noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (29.3.2016 7:51:11)
|
DANERY, MOŽDA BAŠ TO ŠTO VAS JE PUNO U KUĆI, BUDE PRIPOMOGLO DA SE MALA NE OSJEĆA ZAPOSTAVLJENO. VJERUJEM DA ĆE SVATKO HTJET MALO (ajme, velika slova - sad mi se ne da brist pa pisat) tetošit i malenu i veliku. držim prste! a tm, možda se iznenadiš. možda sam on sebe iznenadi. [sm=smiley1.gif] znaš kako se kaže, kad se najmanje nadaš i kad se nemaš na kog osloniti, onda se snađeš u trenu![sm=smiley1.gif] snjeguljice, ajme, ključ u šumi! to bi se meni dogodilo, hahha. jučer otišla u šetnju s klincem, mm nam se pridružio nakon cc. pola sata i maše mi ključevima svog auta. i pita me: šta misliš, gdje si ih pustila? a ja nisam imala pojma, sjećanje totalno out. na krovu mog auta su bili. lijepo , vani na zraku se luftali, da se bio tko može poslužiti njima i autom pored. [sm=smiley36.gif] pcelitze, da, novi madrac je ok. kupiti, slažem se.[sm=bravo.gif] a i meni treba taj neki tanji ogrtač, u ovom debelom bit će sigurno prevruće. ništa, obje u nabavku za niime! [sm=smiley1.gif] a za to braćosestrinsku ljubomoru i dolazak prinove... i ja čujem svašta, i vidim svašta od frendova, seka, šogorice itd... ali ja sam si nekkao posložila u glavi da će sve biti super i da ćemo fino šljakati kao i do sada. (e, sad, je li to samo moja slatka želja ili što, bumo vidli.[sm=smiley36.gif]) ali stvarno se time ne opeterećujem. moja filozofija je ova: samo da smo svi zdravi, sve drugo, ali baš sve drugo, bude došlo na svoje mjesto! [sm=smiley1.gif] ja sam isto počela ne spavati, tj. spavam cc. 23h-3h i onda se prevrćem po krevetu i onda bih oko 6 zaspala, i taman počnem se opuštat za snove kad moram sredit malca za vrtić. no dobro, sad sam ih lansirala na radne zadatke, doručkujem, a onda ću u krevet čitati i - naravno - zaspati.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|