ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (25.3.2016 22:02:48)
|
Subby, meni je prošli put rekla ginićka da će mi raditi taj bris na streptokok, znači sad 30-og uz pregled, još i to. Nadam se da to nije baš bolno il neugodno... Haahahaha, dobro sam se nasmijala u vezi tvoje potrage za daljinskim [sm=smiley36.gif] Ja sam skužila da nikad nisam bila tak bedasta i zmotana ko sajla, ko sad u trudnoći [sm=smiley36.gif] stalno nekaj zaboravljam, ili kad nekaj hoću reć il počnem pričat, pa na pol zaboravim kaj sam htjela reć, krenem nekaj napravit il po nekaj i onda zaboravim kaj sam htjela napravit, po kaj sam otišla, pa mi često stvari ispadaju iz ruke, zabijam se u stvari, popikavam se okolo naokolo, ajme užas živi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] To su te trudničke slatke muke [sm=smiley36.gif] Cure moje, ta štrecanja, pikanja, ne spavanje, bolovi u leđima i drugdje, dizanja i buđenja po sto puta po noći, e to nam je sve normalno, jer sve to već prolazim zadnja dva mjeseca, al opet se i dalje znam zabrinut zbog tih nekih stvari, posebno pikanja, štrecanja, grčenja, a kolko mi se u zadnje vrijeme često trbuh stvrdne da imam osjećaj kao da će se raspuknut, pa to onda tak smeta i užasno je neugodno i teško, al se tješim još malo, pa gotovo [sm=smiley1.gif] Subby, meni ti u zadnjih tjedan dana usne pucaju i suše se ko lude, makar su mi stalno namazane labelom ili melemom, počeo mi se nos zaštopavat i to nenormalno, uopće nemrem normalno disat po danu, a kamoli po noći, i još me danas počelo uz sve i grlo bolit [sm=smiley13.gif] Meni svekrva rekla da mi je taj nos procurio vjerojatno zbog alergije, makar kolko ja znam da nisam alergična na ništa, al kak sad sve pupa, cvjeta itd., možda je stvarno reakcija na to.... Subby, možda ti je malo imunitet pao, al mislim da ne trebaš brinuti, da nije ništa strašno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|