Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (30.3.2016 11:52:15)
|
Hej, cure![sm=smiley1.gif] Htjedoh zaželjeti sreću Danery na pregledu, kad ona već gotova![sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] Super! Dakle,, sprema se nešto....[sm=smiley1.gif] Noema, jelda da smo imale one spavaćice u rodilištu, narančaste, XXl?[sm=zmeden.gif] Bile su jednobojne i neke točkaste? Ja sam sebi ponijela spavaćice, na kraju mi nisu trebale. Tko zna što će nas sada dočekati!?[sm=zmeden.gif] I da, imam kući ogrtač koji me kao deka. Moram si nabaviti nešto laganije.... Robica za izlazak iz rodilišta.. S E. sam izašla iz bolnice 16.5. i bilo je upeklo taj dan. I sjećam se da sam je pretoplo obukla. Ovaj put se nadam da neću pogriješiti... Planiram nešto kao ti, Noema. Pčelice, strašna si mi! Krvi posvuda na podu![sm=zz_giggle.gif] Od opreme moram kupiti kadicu jer kući imam - rozu![sm=jezicek.gif] Ovaj put ciljam na žutu, tako da bude za treće...[sm=jezicek.gif] Imam skuhano meso u saftu, sad krčkam neko povrće pa idem do ovih svojih na posao, odnijeti doznake i popričati s njima malo. Vidjeti je li došla moja zamjena na posao. Prošli put kad sam bila na porodiljnom moja je zamjena izdržala svega mjesec dana.[sm=smiley36.gif] Nisam ih vidjela tri mjeseca. I mislim da je to to, idući put ću ih posjetiti s malcem. Malac je danas stalno u pokretu...[sm=smiley9.gif] Zlato mamimo...[sm=smiley1.gif] Cure, meni je od jučer muka... Bit će da je od slatkog, ali evo danas sam to smanjila pa ipak... Kupila sam si 2 l mineralne, valjda će pomoći.[sm=zmeden2.gif]
|
|
|
|