ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (31.3.2016 14:01:25)
|
Ej curke [sm=smiley1.gif] Subby, super su kolica [sm=bravo.gif] moja su slična, ali su 3u1 [sm=smiley1.gif] Kaj se tiče oblekice za izlazak bebice iz bolnice, ja bum isto ispod body, a ostalo sam kupila jedan komplet sa majčicom na kopčanje po sredini i dolje hlačice kaj imaju zatvorena stopala, još kapicu i dekicu il tetra pelenu i to bu valjda ok [sm=smiley1.gif] A kinderbet sam dobila od sestre, star je dosta, al je u super stanju [sm=smiley1.gif] ima onu ogradicu sa strane kaj se diže i spušta, kotačiće i još ga je šogor lijepo cijelog opet prelakiral i negdje je bio navodno malo zgreban, a to je pošmirglal, tak da je ko nov [sm=bravo.gif] Danery, [sm=bravo.gif] za pregled, drago mi kaj je sve ok [sm=smiley1.gif] As1403, [sm=bravo.gif] i za tvoj pregled, također mi je drago što je sve ok [sm=smiley1.gif] Pchelitze, sretno danas na pregledu [sm=smiley1.gif], javi kako je prošao [sm=smiley1.gif] Curke, nadam se da ste bolje što se tiče mučnina, žgaravica i ostalih tegoba [sm=smiley1.gif] Ja sam se sva zaležala na lijevoj strani, već me 3 dana ubitačno boli rame skroz duboko unutra da sam čak i [sm=smiley19.gif] od bolova, a nemam pojma kak da si pomognem, ne želim piti tablete [sm=smiley13.gif] a i vrat me jako boli na toj strani. Mislim si kak me neće bolit kad već zadnja 2, 2,5 mjeseca spavam samo na lijevom boku zbog dobrobiti bebe. Jel koja možda zna za kakav prirodni preparat, kremu, gel ili oblog sa čim bi si to mazala ili masirala [sm=zmeden.gif] a da smijem to koristit ko trudnica? Evo moj raport sa pregleda: Sve je ok, curka lijepo raste, razvija se, ja zatvorena [sm=bravo.gif] Ali je [sm=duda.gif] već jako velika, oko 3700, 3800 kg [sm=zz_eek.png], a još do termina poroda ravno 25 dana. Tak da nije ni čudo kad me dobro šusne da me pošteno zaboli [sm=smiley29.gif] Rekla mi doktorica da prema tome kolko sam visoka, tj.niska i prema mojoj građi tijela, a beba je već sad jako velika, da postoji mogućnost carskog reza [sm=smiley3.gif] Valjda to nema veze sa tim kaj sam prvorotkinja i sa godinama?. U ponedjeljak idem ujutro samo na bris za streptokok i onda se u bolnicu naručit za pregled.
|
|
|
|