danery -> RE: proljetne bebe 2016. (1.4.2016 19:18:57)
|
[sm=smiley36.gif] subby,nemoj se ljutiti,al ja se slatko nasmijah tvojim "mukama" [sm=smiley36.gif] 1.ako ima navlaka periva,a ti operi ako želiš.....samo pazi da se ne skupi mrvu ako bi u sušilici sušila,ako je sama spužva madrac,bude teže navući....obavezno si stavi nepromočivu podlogu na madrac ispod plahtice da ne bi pelenice otkazale pa promočile koji put.... 2.kadicu odmah veću,neki metar dugu.....brzo klinci porastu,dok je beba mala,na ležeći ne treba puno mjesta njoj,al treba tebi da možeš slobodno ugrabiti vodicu pa ju polijevati.....ja nisam imala nikakve podloške i umetke za kadicu,na dno bi stavila samo platnenu pelenu da se bebač ne kliže,a držala bi položenu bebu na ruku,dlan pod kičmu,glavica na podlaktici,i tako smo kupali....kad počne sjediti,lakše je da se pruži u većoj kadici nego da si kvrči nogice... 3.košara kolica?na podložak pamučnu plahticu da so možeš mijenjati.....mojoj je dno tvrdo i obloženo platnom,ali ne mogu skidati,pa je najbolje kakvu plahticu staviti ako se štogofd bljucne/prolije,lako zamijeniš....pod glavicu pamučnu gazu isto da možeš mijenjati... pokrivati mislim tanjom plišanom dekicom ako bude hladnije,a ako je toplije,pamučnom laganom dekom.....kad ufuri sunce,sasvim je dovoljna platnena pelena,što zbogv rućine,što zbog zaštite od sunca... dodala bih ti još da,ako nisi,nabaviš dobru mrežicu za kolica protiv komaraca ako ih kod vas ima puno ljeti....kod nas je to osnovna oprema,rojevi su grozni....ali neke mrežice su mini,pa je najbolja solucija kupiti mekanu bijelu za prozore i rubove prošiti gumiranim koncem ili napraviti porub sa trakicom za potezanje,pa po mjeri zategnuti.... eto,ako još štogod treba,pitaj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|