subby -> RE: proljetne bebe 2016. (5.4.2016 11:46:24)
|
joj pa ovdje se dogadjaju sad najnapetije situacije! ja sam postala preuzbudjena zbog vas, ivchy su krenule naznake pomalo, danery uziva u svom miru, okruzena spremnom ekipom ako mala odluci da je spremna.. ajme, kako proletjelo [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] mazem melemom usne.. sad mi zao sto nisam iz Hr ponijela ono veliko pakiranje.. ovo sto imam je ono malo dzepno i to sam uzela kao bzvz, eto da se nadje i sad se naslo i nadam se da ce biti dovoljno, mazem bas tanko, po preporuci iz uputstava [sm=smiley36.gif] ovdje jos nisam naisla na nesto sto bi bio jednako ucinkovit ekvivalent pa se drzim svoje kutijice melema [sm=love.gif] a ti danery, uzivaj (dok mozes he-he-he), sta te briga, imas potpuno pravo da kazes da ti je bolje u bolnici gdje odmaras nego da kao i inace juris svuda i drugi ti dizu kosu na glavi (btw, kako frizura sad, jel odrzavas onu kracu? [sm=smiley1.gif]) pusti druge ljude i njihova misljenja, pa ti si glavna i trudna, a mala ti je super, ne da je se dira [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|