noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 7:26:18)
|
Curke u rodilištu, kako ste? Ivchy, zdušno se nadam da si ti već ugledala svoju curkicu, da ste se već pomazile, izljubile, nagledale i da sad bar mrvu odmaraš!!! Razveseli naaaas!!! [sm=bravo.gif] Danery, tvoja mala čini čuda, pa ne znam za što da navijam... Ali svakako da želim čuti lijepe vijesti i od tebe, želim!!! [sm=smiley1.gif] Sve ostale trudničice, snjeguljice, subby, as, itsaboy... ne dajte se! Polako i opušteno do kraja i bude sve u redu!!! Mada je pomalo frkovito kad vidimo kako je započelo... Bebice su nešto nestrpljive pa se guraju van, ha?!? Žele što prije na sunce kako bi ljeti već bućkale prstiće u moru. [sm=jezicek.gif] Ja kao i ovih par dana, dok ležim, dobro je, ali se mali rita 100/h, nije da nema mjesta pa da se uspori. Nađe si ga on. Baš me lupka, udara. ispruži se, pa se skrati itd... [sm=jezicek.gif] Kad sjedim duže ili hodam, eto pritiska, eto poziva na piš piš svakih 15 min itd... I još kad mi se gospon noa nasadi na cicu.. ufff... jutros sam mu rekla, ak je već moraš dirati, drži rukicu samo, nemoj mi ju vrtiti!!!! Čim je vrti, kao neke lagane mini kontrakcije.... Uffff... Slatke muke!
|
|
|
|