RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 9:09:07)

meni pregledi sad krecu svakih tjedan dana..
tako da iduci mi je 13.4.2016.

danery, snasla s ti odlicno, pravis i atmosferu tamo, a tulum od ranog jutra [sm=smiley36.gif]

noemaa, tak sad i ja, svi samo dolaze kod mene na druzenje, pravim liste ko koji dan dolazi [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 12:43:42)

Lidac,nije mi rekla nis definirano,nije me gledala,veli vidjet ce na porodu ako bude smetalo bebi za izlaz,rezat ce,ako ne,ne bi dirali.....
Da ako mene ne smeta fizicki i estetski,ne bi ponovo prckala....a i ne koze se znati kakvo ce biti stanje nako poroda dok se sve to vrati na mjesto....tak da....fifti fifti[sm=jezicek.gif]
Nego mene sad zacepilo,nemrem piskit,na odjelu vruuuuuceeee,ne mogu bit u potkosulji,plivam u znoju,ubi me ovaj najlon....a mala najasila na mjehur pa nabija,a meni kao da mi se upalilo....u pm...sad sam smotala vestu pa stavila na stomak da me grije da odem na wc,a vode sam popila ihaj....
Bljak,mrzim bolnicu samo zbog tih pregrijanih soba i najlonskih navlaka ....

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 12:44:40)

Ola curke [sm=smiley1.gif]
Meni u 4 ujutro puko vodenjak i od 5 i nekaj sitno sam u bolnici. Nikaj se ne dogada, uloziva sam za 1 prst, nema bas trudova, nisam otvorena. Joj ovo bu potrajalo [sm=smiley29.gif] dobila sam antibiotik u venu da nebi dobila neku infekciju jer mi predugo curi plodna voda. Javim se kad cu moc [sm=smiley1.gif] bokic zenske [sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 13:19:05)

Oooo,evo stiže prva proljetnica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sretno Ivchy,nek se pokrene i bude brzo i čim manje bolno [sm=bravo.gif]...morat će te inducirat,pošto ti je puko vodenjak ak samo ne krene,ne smije beba bit nutra dugo bez vode...SRETNO!!!

Jupiter -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 13:22:10)

Aaaaaa Ivchy!!!!
Samo polakoo...(to ja sebi)..
Nadam se da ce ipak brzo krenuti i da bude sve super!
Pa da se vec popodne grlitee 💖💖💖
Sretnooooo!!!

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 16:11:30)

Oooohohoooo,ajmo Ivchy,ajmo beboooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sretno i da bude sto brze i bezbolnije koliko moze [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Ja cekam muza....i le babu,bas mi sad ona treba [sm=smiley29.gif]
Ova zadnja cura iz sobe nas bas uzdrmala,pa smo po cekaonicama i kod drugih cura na druzenju.....propada joj vodenjak van,ne znaju sto ce s njom,sva je uplakana,a njeni u sobi,pa sad nam blesavo biti tamo,a i biti vani,pogotovo sto ova druga cima mora lezati zbog mioma kraj bebe...mah....bas je neko lose popodne [sm=smiley13.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 17:19:12)

Ivchy sretno[sm=bravo.gif] da stonprije zagrlis svoju bebicu i da bude sve ok... krenulo je krenulo..
A danery ti izdrzi jos malo, mislim da tcoja bebica ipak ceka svoj red, tj da ivchy rodi[sm=smiley1.gif] pa ce se i kod tebe pokrenuti.
Sto se tice kolica nama je kosara super velicine i ok je.
Noema odmaraj i gosti samo kod tebe kao i kod subby.
Mi smo ok za sada. Veselim se uzv u bolnici 15.4. Noema ti ides kod svog gin 15.4.?
Sretno cure...tipkamo se...

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 17:54:18)

Ma polako,pa ce biti kad treba [sm=smiley1.gif]
Ja rekla muzu da mi donese spavacicu,kao,svekrva je oprala-bar sam ja tako mislila,a on po opisu donio ljetnu ljubicastu haljinu i to sa podstavom [sm=jezicek.gif][sm=zz_smoke.png] da se bolje usaftam....jer ONA TRENUTNO PERE DEKE I POSTELJINU....
zemljo otvori se,jadna ja kad dodem kuci [sm=jezicek.gif]

mmamita -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 18:14:34)

Ivchy sretno i smireno, bit ce sve ok!
Da te malo utjesim (ako mogu), od kuma zeni pukao vodenjak u 34tt, uspila izdrzat u bolnici bez plodne vode 7 ili 10 dana(nisam 100%sigurna). Najvise su strepili oce li uspit proc 3 dana od inekcije za pluca malome, i rodila u 35tt.
Htjedoh reci da mozes bit bez plodne vode i da moze bit sve u redu, ali pod stalnim nadzorom naravno. Samo se nemoj previse sekirat! [sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif]

Zelim ti svu srecu i da prodje sto bezbolnije [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 19:19:09)

Ivchyyyyy, sretnooooooo...jos maloooo....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Danery, ajme, haljnica![sm=smiley36.gif] bas sam se nasmijala[sm=smiley36.gif]

As, da, ja idem svojoj G.

Ja sanjala opet porod...

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 19:22:00)

Joj curke, puno vam hvala svakoj na podrsci i na ohrabljenju [sm=smiley31.gif] stvarno mi to puno znaci [sm=smiley1.gif]
Evo dobila sam oko 3 neki gel u rodnicu za brze otvaranje i od 5 su krenuli neki jaci trudovi u donjem dijelu leda i to je za sada to, nema bas nekog pomaka [sm=smiley13.gif] vec je proslo 15 sati od pucanja vodenjaka, a nemam pojma kolko bi to moglo jos trajat [sm=zmeden.gif] bolje da ne znam. Javim se jos i jos jednom vam svima puno hvala na podrsci, utjehi, bodrenju itd.[sm=smiley31.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 19:36:18)

ajmeeee ivchy [sm=bravo.gif]

samo opusteno, nemoj previse misliti o tome, samo se opusti i uzivaj, bit ce i tebi i bebi lakse, sad si ionako pod nadzorom i sve je ok ;) drzim fige da bude porod iz snova [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 7:26:18)

Curke u rodilištu, kako ste?

Ivchy, zdušno se nadam da si ti već ugledala svoju curkicu, da ste se već pomazile, izljubile, nagledale i da sad bar mrvu odmaraš!!! Razveseli naaaas!!! [sm=bravo.gif]

Danery
, tvoja mala čini čuda, pa ne znam za što da navijam... Ali svakako da želim čuti lijepe vijesti i od tebe, želim!!! [sm=smiley1.gif]

Sve ostale trudničice, snjeguljice, subby, as, itsaboy... ne dajte se! Polako i opušteno do kraja i bude sve u redu!!! Mada je pomalo frkovito kad vidimo kako je započelo... Bebice su nešto nestrpljive pa se guraju van, ha?!? Žele što prije na sunce kako bi ljeti već bućkale prstiće u moru. [sm=jezicek.gif]

Ja kao i ovih par dana, dok ležim, dobro je, ali se mali rita 100/h, nije da nema mjesta pa da se uspori. Nađe si ga on. Baš me lupka, udara. ispruži se, pa se skrati itd... [sm=jezicek.gif] Kad sjedim duže ili hodam, eto pritiska, eto poziva na piš piš svakih 15 min itd... I još kad mi se gospon noa nasadi na cicu.. ufff... jutros sam mu rekla, ak je već moraš dirati, drži rukicu samo, nemoj mi ju vrtiti!!!! Čim je vrti, kao neke lagane mini kontrakcije.... Uffff... Slatke muke!

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 9:19:13)

Ojla,proljetnice [sm=smiley1.gif]

Ivchy,nadam se da je curka već stigla[sm=smiley1.gif]
Nema nam n Danery,da nije i njena zaželjela friškog zraka [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 9:31:55)

Ola....ma mene jos zezaju [sm=smiley36.gif]
Opet neka naklapanja da bi me slali kuci,a mene malo sarafi kao menga...al nis vise ni manje....
Rekla me dokica pregledati danas,pa po tome dalje....
Ovu sto je zadnja dosla bome stavise na trajno mirovanje,ni na wc ne smije,donosit ce joj patku [sm=smiley13.gif]
U tom slucaju bolje mi ici kuci....pa makar i na sat-2,taman da si pronadem spavacice dok moji nisu presli na donosenje vecernjib haljina i stikli[sm=jezicek.gif]

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 10:04:45)

Ivchcy sreeeetnooooo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Danery u kojem je tjednu ta sa vodenjakom? Nešto rano?

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 10:08:54)

22. tt [sm=smiley13.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 10:19:38)

Danery, je li ti dugo do doma? Mislim, kolko si udaljena od bolnic?

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 10:33:46)

IZVORNA PORUKA: danery

22. tt [sm=smiley13.gif]

Uh to je fakat rano. Nadam se da bu vodenjak ipak izdržao.moja jedna cimerrica rodila u 26tt i sve na kraju dobro.bebica super napreduje.držim joj palčeve.
A ti se pokušaj ne stresirati,makar znam da je teško,kad čuješ sve te bolničke priče....

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 11:37:46)

Dan!

Ivchy i Danery, stvarno ste požurile u bolnicu... Noema, i tebi svakakvi pritisci.... Ma htjela ne htjela, morat ću se ranije pripremati za rodilište/bebu. Idete mi na živce [sm=zz_tongue.png]

Ivchy
, nadam se da je sve u redu kod tebe i da će bebica sretno (ako već nije) stići na svijet! J[sm=bravo.gif]avi seeee![sm=smiley1.gif]

Danery
, s tvojima je stvarno zabavno!

Pčelice, MM je remenčiće iz košare "sakrio" ispod. Znači nije lijepio, već je podigao navlaku i onda ih jeje sakrio od ispod...

Valjda je smisao tih remečića da, dok je beba unutra, vežeš je i onda možeš trčati s tim kolicima jer je kao za vježbanje.... Glupost. Baš je meni do trčanja![sm=jezicek.gif] Želim da beba zaspi i šetati.....[sm=zz_happy.png]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 11:42:14)

Noemaa,ma nisam daleko,ako nam treba 10-15 min autom i to ako je guzva u gradu....nije problem to, nego sto ako me uhvati kad sam sama doma...inace se ne bediram nesto previse...

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 13:17:40)

Danery, kuzim te.ja sam sama s mm,pa si mislim koga cu zvat u slucaju hitnoce. On kako radi u skoli,nema mobitel na zvuku. Makar cu mu rec da ga u svibnju, ak zdrzim do onda, upali i objasni ravnatelju koj poziv ocekuje. Ili cu zvati nekog susjeda, al to mi je isto nezgodno jer su ili penzici pa vise u polju ili mladi koji rade... Zato se nadam da ce me primiti nocu ili raaano jutro. Ili popodne kad mi je mm doma. [sm=jezicek.gif] eto, skromne zelje.[sm=jezicek.gif]

Snjeguljice,imam filing da ce tvoj doc nekako u terminu. Tvoja mirnoca bude na to utjecala.[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 13:31:24)

Upadam ko pravi voajer [sm=zz_giggle.gif]
Naletusice drzi mi se u bolnici...jos koji dan pa bi mogla na rodjendan mog D roditi [sm=zz_mstickle.gif]
Snjegulica, ti remencici u kosari su tu iz razloga ako ces bebu prvih par mjeseci u autu voziti u njoj a ne u AS, onda beba u kosari mora biti vezana unutra a naravno i sama kosara ucvrscena pojasom[sm=smiley1.gif]
Puse svim trudnicama, neka vas proljetne bebice ne zezaju i porodi prodju u najboljem redu[sm=smiley1.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (8.4.2016 19:26:08)

nesto svi utihnuli, al svi ostali napeto cekamo izvjestaje [sm=smiley36.gif]

mene danas mali lupka/gurka intenzivnije i osjetim ga skroz dolje, kao da me gura nogama ili rukama, ali bas skroz dolje osjetim, ko neko probadanje, ali nije probadanje... jel to normalno? osjecala sam to prije nekoliko puta, ali danas se bas gura jako, ne mogu dugo ni stajati ili sjediti ako ga tamo osjetim [sm=smiley36.gif] malo mi je cudno, sta je to..

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (9.4.2016 4:22:40)

Cure moje, evo da se javim konacno [sm=smiley1.gif]
08.04.u 12:32 se rodila moja princeza [sm=smiley27.gif] teska 3680 kg i dugacka 53 cm [sm=smiley1.gif] nakon duga 32 i pol sata muke, al bolje da vam to ni ne pricam, jer kad su mi je stavili na prsa, vise nista nije vazno [sm=smiley1.gif] Nikad nikome nebih pozeljela takav porod, al o detaljima neki drugi put. Bitno da je [sm=duda.gif] dobro [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>