Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (11.4.2016 6:32:53)
|
Jutro! Noema, sretan rođendan s malim zakašnjenjem![sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=darilo.gif] SVE NAJBOLJE!!![sm=bravo.gif] Kakva je bila torta?[sm=smiley1.gif] Mi smo jučer bili cijeli dan u điru... Proputovali smo 40-ak km da dođemo do restorana jer je moja svekrva slavila 60. rođendan pa smo išli na ručak. Do tamo sam crkla, ubiše me putovanja, ovaj zavoj, onaj zavoj.... Ali nakon hrane i savršenog deserta, za nazad nije bilo muke.[sm=jezicek.gif] Čokoladni souffle. Tko nije probao, ne zna što je izgubio.[sm=jezicek.gif] Danery, baš sam htjela pitati za tebe. Ne znam jel kod nas u bolnici stavljaju najlone....?![sm=zmeden.gif] Noema? Pčelice, mi smo isto E. ostavili kod mojih kad je E. imala 2 mj. Podojila sam je, tata ju je uspavao, davao dudu i tako su se borili.... Išli smo MM i ja na koncert, nije nas bilo nekih 3 sata. Sve prošlo ok. [sm=smiley1.gif] Osjećam se fine, jedino me zezaju vena, kapilare.... Gadno izgleda, to područje je vruće i tako.[sm=smiley24.gif] Sinoć je maleni ludovao, doslovno ludovao sat vremena! Zvala sam MM dsa stavi ruku i uživa, nakon minutu je odustao jer mu je to freaky, kao da je alien unutra...[sm=jezicek.gif] Dan će biti sunčan i toooooopao, uživajte!!![sm=sloncek.gif]
|
|
|
|