danery -> RE: proljetne bebe 2016. (17.4.2016 10:16:01)
|
jutro.....ođe milka [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] dakle bombastik dude buknule preko noći,mm-u oči ispale [sm=zz_eek.png][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_eek2.png] jučer smo bili u 2na konzultacijama sa doktoricom,ok je kako je bilo prvotno rečeno.... dobila je surfaktant,diše bolje,radili su uzv pluća i abdomena,sve je ok,kaže doktorica da pluća i nisu tako loša i nezrela kako su mislili,nego da je ona jednostavno još mala za svoju veličinu....u smislu nezrela,u 36.tjednu,a velika ihaj.... e sad,razmatraju da ju polako skinu s respiratora,ali kroz koji dan....dobiva klopicu 10 ml... spava uglavnom....mislila sam da ju drže na sedativima,ali veli doktorica jučer da nije,spava sama od sebe,odmara cura.... meni mlijeko odjednom navalilo,pitala sam bi li joj već dali,doc.se iznenadila kako je brzo došlo,veli samo donesite....i tak ja sad hodam,sjedim sa kupusom u sisnjaku da ne bude buuuuum!![sm=zz_timebomb.gif],a dopunila sam arsenal i električnom i ručnom izdajalicom.....još samo da muž donese sa posla koju muzilicu za kravice,baš rade neku vagu na farmi muznih krava....na konju sam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|