RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (17.4.2016 19:10:39)

eto i mene opet,al ne jer je ružno vrijeme,nego sam uuumorna kao da sam njivu sama kopala [sm=zaspan.gif]
ni ne znam što sam pisala zadnje,pa sam išla provjeriti,a kad ono....
od zadnjeg posta-prije par sati-op!nadošla cura.....mi u vizitu da čujemo je li dobila mlijeko,a oni nju skinuli sa respiratora,gospa se rasteže,zijeva,veli doktorica da je stabilna,još malo da se treba sama potruditi da ustali ritam disanja,ali ima samo sondicu za hranu i cjevčice za kisik u nosu....dobiva i antibiotik da ne dođe do kakve upale radi aspiratora....piški,kaka,sve 5...

mlijeko dobila,prihvatila,vele pojačali su joj dozu,pa je sad veselo....evo treća doza za danas čeka u frizu,odnijet će mm večeras da imaju do sutra...
kod nas u dvorištu nakon vizite i raporta opće veselje.babe ciče,lete štake,cvike,što se dohvati....a ja još uvijek paf,kako se sve izmijenilo u nekoliko sati...no dobro,samo nek ostane tako dobro...

usput srela prijateljicu,ona je sa malom u internatu,muku muči sa hranjenjem,mala je rođena u 32.tt,pa treba dostići kilažu.....vele šopaju dijete,pa joj teško gledati,i još potpuno sama na odjelu....pa da se ubiješ od muke [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (17.4.2016 20:36:32)

Danery [sm=bravo.gif] za Hanu[sm=bravo.gif]. Brzo ce ona i doma vidjeti ces...

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (17.4.2016 20:59:31)

Joj danery al sam se nasmijala...[sm=smiley36.gif]
Nama danas bili kumovi da se malo pridružimo prije nego bebica stigne.baš mi kuma komentirala kak mi cice uopće nisu narasle.al SAD kad čujem da to bukne preko noći možda i moje odjednom narastu.

Subby Jel tebe hvata strah? Mene pomalo da. Thx za info za čajeve.rooibnosa imam a kupit ću si i taj od maline. Sad u srijedu na pregled pa strahuje od toga da će mi opet bit dr.V. pokušat ću ga nekako izbjeći pa makar molila sestru.nadam se da će sad rec da prekine s duphastonima i Normabel ima.ako ne kazu- ja ću sama.pa zaista mi više nema smisla pit nešto što sprječava kontrakcije. I magnezij sam počela pomalo redfucvirati iako sam odmah primijetila da je probava usporila.

Ženske jeste vi uzimale epiduralnu? Sve frendice me savjetuju da uzmem al kak mi je prvi porod zaista ne znam kaj očekivati. Bh kontrakcija još nemam tak da ni s tim nemrem usporediti.a kak bih ih i imala uz ove lijekove,opet si mislim...[sm=zmeden.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (17.4.2016 22:14:32)

Pcelitze, ja nisam uzimala epuduralnu i nadam se da mi ni ovaj put nece trebati. Mislim da bih je uzela jedino ako bi mi doktori savjetovali. Mrvicu me strahic od nje. U kom si tjednu ti?

As, tebi sporo prolazi vrijeme! A meni se cini da sam tako malo trudna, da cu prebrzo rodit. Polako me pocinje tremica, uzbudenje, briga kako cu s ovim gosponom malim tu doma kad me ulove trudovi itd... Nadam se samo da ce se sve posloziti kako treba i da ne bude puno muke...

Danery, bravo za princezu!!![sm=bravo.gif] samo naprijed,go,go!

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 6:29:31)

Jutro!

As, tebi presporo vrijeme prolazi, a meni leeeeeeetiiiiiiiiiiiiii............[sm=smiley29.gif] Ne mogu zaustaviti....

Nisam uzimala epiduralnu. Mislim da te dr. pitaju, tako su na tečaju rekli, da moraju pitati kad te zaprime jer se mora uzeti na vrijeme...[sm=zmeden.gif] Mene nisu itali, ja nisam tražila, ali sam tražila "nešto" protiv bolova, za što je bilo malo kasno, ali sam to "nešto" dobila, od čega sam bila pospana...[sm=zmeden.gif]

Danery
, [sm=bravo.gif] za Hanu!

Noema, kako sad maleni?

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 7:18:03)

jutro [sm=smiley1.gif]
ljudi moji,ja sam sama kod kuće [sm=smiley9.gif] i toliko mi se to trenutno sviđa da vam opisat ne mogu....
još mi ne ide u glavu da je moguće roditi i ne biti demoliran kao da te pregazilo sve što vozi na ove naše 4 trake ceste i 2 pruge pred kućom [sm=jezicek.gif]
jest da smo noćas spavali k'o na kampiranju-gdje tko zalegne [sm=smiley36.gif]
,al nema veze,ne smeta,čak je bilo i simpatično,dok persa nije krenula sa šuškanjem u 3,al ajd....kad me već probudila,podružila sam se sa izdajalicom i fino spakovala lanč za mini gospu u friz [sm=smiley36.gif]
što se i tog izdajanja/dojenja tiče,opet šok.....ono,pa to ne boli [sm=zmeden.gif][sm=zz_eek.png][sm=zz_wavespin.gif]
uglavnom,pucam malo po šavovima,al ne postporođajnim,nego sam si,eto,sva velebitna kako sam dobro prošla i izgurala ovaj put [sm=smiley14.gif] [sm=zz_smug.png][sm=zz_rolleyes.png]

kak ste vi,vidim da je malo frkovito pred kraj [sm=smiley1.gif]
nisam ni ja uzimala epiduralnu.....uz babicu koja mi je bila na porodu kakva anestezija,žena zna znanje,do groba sam joj dužna....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 8:09:33)

danery, ajd ti nama ispričaj sad na miru kako je prošao porod. mislim, šta si se otvorila, vodenjak, trudovi? kolio je trajalo? itd... je li bio tm s tobom? i ja bih tako bezbolan porod. [sm=smiley36.gif]

snjeguljce
, ma itekako leti vrijeme! ko da smo jučer bile na odbrojavanju! :)
hvala na pitanju, maleni je dobro. sadsvima objašnjava kako je freza vruća pec i da ju se ne smije dirati i kako ona vrti zemljicu, blabla... :)

eto, ja se nadoručkovala, micko u trbuhu se naskakao i ispreskakao. vrijeme je bljutavo, kišica, sivo. nekako u zadnje vrijeme prognostičari ful griješe, jeste skužile? najave jedno, a dođe drugo... jedino ako gledaš noć prije, e onda pogode. inače ono dva-tri dana prije.... nope! [sm=zmeden.gif]

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 8:57:26)

Jutro,proljetnice [sm=smiley1.gif]

Danery,super da je mini curkica bolje [sm=bravo.gif] hvala Bogu [sm=bravo.gif]
Ja sam ti odma prognozirala lagan porod i ekspresni-i eto ga [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Noema,[sm=bravo.gif] za uredan pregled [sm=smiley1.gif]...ma sve ćete vi izbacit djecu ko iz torpeda [sm=jezicek.gif]

Mi obavili krstitke u subotu(imate sličku u albumima od malca),sve je prošlo ok i fala ti Bože da je i to obavljeno [sm=bravo.gif]sad me čekaju 2 maturalca-kćer ide u Prag,sedmaš u Trogir,sad u lipnju oboje [sm=smiley29.gif] da te vrag zeme [sm=smiley29.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 9:15:34)

IZVORNA PORUKA: Pchelitza

Joj danery al sam se nasmijala...[sm=smiley36.gif]
Nama danas bili kumovi da se malo pridružimo prije nego bebica stigne.baš mi kuma komentirala kak mi cice uopće nisu narasle.al SAD kad čujem da to bukne preko noći možda i moje odjednom narastu.

Subby Jel tebe hvata strah? Mene pomalo da. Thx za info za čajeve.rooibnosa imam a kupit ću si i taj od maline. Sad u srijedu na pregled pa strahuje od toga da će mi opet bit dr.V. pokušat ću ga nekako izbjeći pa makar molila sestru.nadam se da će sad rec da prekine s duphastonima i Normabel ima.ako ne kazu- ja ću sama.pa zaista mi više nema smisla pit nešto što sprječava kontrakcije. I magnezij sam počela pomalo redfucvirati iako sam odmah primijetila da je probava usporila.

Ženske jeste vi uzimale epiduralnu? Sve frendice me savjetuju da uzmem al kak mi je prvi porod zaista ne znam kaj očekivati. Bh kontrakcija još nemam tak da ni s tim nemrem usporediti.a kak bih ih i imala uz ove lijekove,opet si mislim...[sm=zmeden.gif]

ne hvata me strah, ja sam nekako previse uzbudjena [sm=smiley36.gif]
vise me hvata paranoja, hocu da sve bude spremno, a nije jos, zato kazem malome da jos priceka barem tjedan dana haha

sad u srijedu imam opet pregled, bas me zanima sta ce reci, kako ce biti. Ja sam imala prosli tjedan razgovor i pregled s anesteziologicom i pitala sam za epiduralnu, sve mi je objasnila kako i sta, al da ju ne moram uzeti ako ne moram sto je super jer ja imam veci strah od epiduralne i carskog nego od poroda. Ja hocu samo da me puste u miru da rodim i da me ne plase s tim stvarima.

jedino sto u zadnje vrijeme sam primijetila da me nekad mali dolje nekako gurka da osjetim bas skroz u rodnici ili na crijevima, skroz nelagodno, moram promijenit polozaj ili skupit misice dolje, bas nelagodno, imam osjecaj ko da je skroz dolje kod ulaza ispruzio ruku.. [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 9:24:11)

Noema, nisam skuzila da prognosticari fulavaju na veliko. :D

Gledam sad na teletekstu temperature od jucer: Osijek 30 C!!! :O
Cijela Slavonija zagrijana, ajmeeeeeeee!!!!!!

Danery, jel je tako toplo?!

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 10:29:21)

IZVORNA PORUKA: noemaa

Pcelitze, ja nisam uzimala epuduralnu i nadam se da mi ni ovaj put nece trebati. Mislim da bih je uzela jedino ako bi mi doktori savjetovali. Mrvicu me strahic od nje. U kom si tjednu ti?

Sad sam na 36+3. U srijedu na pregled.
Joj zaista se nadam super babici i što kaže lidac- ekspres porodu.što je bliže,sve više se mi se vrti po glavi kako ću ja to. Curka me još uvijek pupka visoko,nemam osjećaj da se spustila a i trbuh je visoko,ali tako je bilo i s mojom cimerkom pa je rodila.[sm=zmeden.gif]

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 10:30:46)

IZVORNA PORUKA: noemaa

danery, ajd ti nama ispričaj sad na miru kako je prošao porod. mislim, šta si se otvorila, vodenjak, trudovi? kolio je trajalo? itd... je li bio tm s tobom? i ja bih tako bezbolan porod. [sm=smiley36.gif]

I mene zanimaju svi detalji

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 11:07:19)

eno vam iscrpan raport na temi...o razmnožavanju [sm=smiley36.gif]

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (18.4.2016 14:17:35)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Procitah sve! I priču br.1 i 2.

Ja se zaista nadam da se tzo Danery bavis nekim pisanjem jer ovo je fakat ludilo![sm=smiley36.gif]

Ja se malo bacila u raskrcivanje sobe.treba napravit mjesta za kinderbet.nakon 15 min ubiše ledja pa sad opet horizontala.[sm=zz_sleep.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 6:42:59)

Jutro!

Danery, i ja pročitah priču no. 1 i 2 i nasmijah se do suza, naročito zbog tvog muža, modnog mačka![sm=jezicek.gif]

Pčelice, pričaj mi o umoru....[sm=smiley29.gif] Jučer sam spremala torbu za rodilište, nije to baš takva mudrost - staviti stvari unutra, ali sam se uspuhala, ajme.... Nakon sat vremena - horizontala.[sm=smiley22.gif]

Grčevi u zoru opet... U desnom gležnju. Pa sam se digla i riješila stvar. Onda sam otišla u wc, popila vode, vratila se u krevet pa je maleni počeo štucati.[sm=zz_giggle.gif]Trajalo je pet minuta i migoljio se pa bi štucanje više došlo do izražaja... Onda je prestao pa smo oboje zaspali.[sm=smiley1.gif]
A osjetila sam već neki dan tako ujednačen ritam u trbuhu, ali nisam povezala sa štucanjem. Mislila sam da mi kucka.[sm=jezicek.gif]

Htjela bih da se javi Ivchy. Tko zna kako joj je kući s malom.....[sm=zmeden.gif]

Daska za peglanje je dušu dala![sm=bravo.gif]

Odoh na pregled pa ću vam se javiti.[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 6:55:15)

jutro [sm=smiley1.gif]
moji otišli,ja svijetlim....složila si doručak,da me cure moje s odjela vide,trčale bi na wc [sm=smiley36.gif]
kako nam je hrana bila nepotpuna,cima i ja bi naručile od muževa koji komad povrća da dopunimo.....ja sam jednom tako dobila za večeru posni sir,hrenovku i kruh,a od doručka mi ostalo meda i banana od posjeta.....iskopala ja još i jogurt (njega nam bome nije falilo),zobene kekse,slistila hrenovku,a sir prelila medom,nacvakala bananu,natrgala kekse i prelila jogurtom....
stoji cima iz druge sobe,pa gleda [sm=zmeden.gif] ma koji vrag.....ajoj kad se uhvatila za stomak,kaže e meni je ovo klistir naočigled i bjež u wc na zasjedanje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
sad da me vidi sa kroasanom,sirom,medom,smokvama i bananom,mislim da bi se wc zaštopao [sm=jezicek.gif]

inače mini gospa nas iznenadila sve jučer popodne.....nema ništa više od drndi i sondi,veli sestra stalno se meškoljila i gurala te žičice,pa su ju probali skinuti sa svega....i upalilo,dijete se smirilo,diše sama uz maskicu blizu lica,cucli milk na bočicu,sad joj daju 20 ml....i napomenuše nam da su joj pelene male [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
ima i žuticu,ali upola se smanjilo kroz dan.....i tako....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 7:57:29)

danery, ajd da opet ne čitam post, nisam dobro shvatila... zašto su te odlučili inducirati već sad, mislim, vodenjak ti nije pukao, a trudove nisi iala. je li baš takva žurba bila (bez obzira na otvorenost) budući da si ionako bila u bolnici? nisu mogli sačekati još koji dan, tjedan?
i [sm=bravo.gif] za curkicu, vidiš koja mala majstorica je ona! miči to s mene, i gotovo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

snjeguljice, pcelitze, ma totalno vas kužim za taj napor. [sm=smiley1.gif] slatke trudničke muke. evo, ja ću danas pobrisati prašinu u dnevnom jer je crni namještaj pobijelio. [sm=smiley36.gif] i znam unaprijed da ću se umoriti ko vrag. dobro da imam ručak od jučer, tako si kombiniram. a dnevni mi je mali, mislim, nema puno namještaja. eh, to su nam ti zadnji tjednići.... ugodno danas na pregledu!

ja se moram naručiti telefonski u bolnicu jer online trenutno ne naručuju. bezveze.[sm=smiley13.gif]

da, i mene zanima ivchy. a ni itsaboy nam se ne javlja više. [sm=zmeden.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 8:15:08)

ma noemaa,jer sam u terminu po tjednima bila i već dugo otvorena,nema drugog objašnjenja....
a što sad,gotovo,nema nazad...kako je,tako je....al vidiš,sad sam se sjetila,i veću 36.tt mi je docnapomenuo da mi je posteljica već u 3.stupnju zrelosti,pa možda i bolje daje bilo ranije,jer je već bila na početku kraja obavljanja funkcije [sm=zmeden.gif]
jesi ti napela na to spremanje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] to ti se ne radi tako,cccc....dok dijete može pisati po namještaju,eto ti zabave,odmah dobiješ 2u1...dizajn i novi namještaj [sm=jezicek.gif]

ja sam ovaj put totalno skulirana išla u bolnicu,sve spakovala ležerno,što mi je falilo,donijeli bi moji....i sad ovo s izdajanjem....milina,mlijeka ima,curi bez problema,nikakvih kvrga,upale....
ma....u svakom zlu neko dobro [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley24.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 8:30:42)

Jutro i od mene
Danery super za malenu [sm=bravo.gif]
Pcelitze vjeruj da s.nekada umorna i ujutro kada se probudim[sm=smiley36.gif]
Subby pa ti sada ce to brzo[sm=smiley1.gif] niti ja nisam trazila epiduralnu, mislim da niti nema potrebe, jer kako kazu cure treba ju traziti u pravo vrijeme, a mene kada je bas.pocelo boliti bilo je vec vrijeme za roditi[sm=smiley36.gif] tako da od nje za mene ne bi bilo nikakve koristi.
Snjeguljo sretno na pregledu[sm=smiley1.gif] torba spremna vec? Moja jos nije....
Jucer sam bila kod svoje gin na pregledu, narucila me opet 9.5.kod nje, pa onda krecem s bolnicom.

Noema znaci maleni je dobro. A kod mene je sreca za namjestaj da ga niti nema puno i bijeli je u dnevnom, pa se niti ne vidi[sm=smiley36.gif]
I meni je brzo proslo vrijeme od pocegka trudnoce, ali sada ovih zadnjoh tjedan dva dan se vuce jedan za drugim.tako polako. U cetvrtak cu do lidla po grudnjak za dojenje. I ima robice za male bebice[sm=smiley1.gif]
Tipkamo se...

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 8:41:53)

Danery [sm=bravo.gif] za malu damicu,sad će brzo doma [sm=smiley1.gif]...znači i ona požutila...nezrela jetra,ko i moga sa 37+5 [sm=smiley13.gif]

Mah,Noema pa oni ti odma induciraju čim prođeš 37 tjedana a to dole sve zjapi...nema rasprave,pa znam ja kaj sam u Vinogradskoj prošla...

Baš kad si Danery spomenula posteljicu-moja je bila sa tih 37 i kusur tjedana prvi na drugi stupanj i svejedno me inducirali,čim su vidli 5 cm dole i na kraju kad sam rodila,posteljica opće nije htela van,nekih dobrih pol sata i kad su ju i izvukli bila je sva,kak su oni rekli "načupkana" i ta 3 dana u bolnici sam dobivala injekcije Ergometrina 3x na dan radi toga...eto...znači prerano je sve to skupa bilo...al kak veliš-kaj je tu je...moj dečec je vesela 3,5 mjesečna beba i to je najvažnije [sm=smiley1.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 8:52:11)

meni je posteljica odmah izašla,ali je bila toliko debela i tamna da su ju poslali na analizu,svi su se čudili kakva je....
a takva je i mojoj mami bila kad je mene rodila,sva čupkasta i tamna,a ja ljuskava,i uz to 4100 g....prvo što su pitali kad me rodila je bilo je li pušila....i pedijatrica koja vodi brigu o mini gospi je isto komentirala da je i genetika u igri s obzirom na mene....žno sve u svemu,dobro je,samo da se završi....
radili sujoj jučer i uzv mozga i koliko skužih sve je u redu,jer mislim da bi već rekli da ne valja.....no to ćemo čuti danas na informacijama....
u međuvremenu odmor i mužnja [sm=smiley36.gif] jučer sam im pokupila pola zalihe bočica,a kad sam sjela u auto,počelo zvečkati staklo,a mm se opalio smijati....kaže on ko mobilna mljekara iz '56.smo,samo fali onaj ceker za bočice [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 16:55:14)

Danery, bas mi je drago da je mala gospa super [sm=smiley1.gif]

Nama jutros stigla kolica! [sm=bravo.gif] Bas me iznenadilo, jos ja tek ustala, neko zvoni, kaze paket, ja jos mislila losion za skidanje sminke ato mi treba doc, al posto sam joa bila u pidzami, ode muz otvoriti i ja namjestam krevete u drugoj sobi kaze on, stigla kolica! Nisam vjerovala dok nisam pogledala hahaha bas su brzo dosla, stvarno im svaka cast jer po mojoj racunici jucer je proslo tek tjedan dana od narudzbe. Ja sam udusevljena, cak je i mreza protiv komaraca stigla sto nije pisalo da je ukljuceno i jos neki mali tregercici koje nisam uspjela identificirati sto je [sm=smiley36.gif]

Sutra preegled, bas se veselim [sm=bravo.gif] Mali se danas dosta isteze i proteze, a kako je cini se ledjima na lijevoj strani, jos i spavam stalno na toj strani zadnjih tjedana dobila sam par strijica i to samo s lijeve strane [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Danas mi je vag.iscjedak malo jaci nego inace, a citala sam da to moze biti znak skorasnjeg poroda pa me trta hvata sad [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 20:33:48)

Hej, dame moje![sm=smiley1.gif]

Subby,
došla kolica, jeee![sm=bravo.gif]
I ti se pripremaj polako....[sm=smiley1.gif] Vidiš da ti tijelo signalizira...[sm=smiley36.gif]

As
, spremila sam torbu jer kako su ove proljetne bebe uranile, nek sve bude spremno![sm=smiley1.gif] A i toliko sam troma, tko zna kakva ću biti za mjesec dana...[sm=jezicek.gif] Vele da torba treba biti spremna 6 tjedana prije termina, samo sam dva tjedna uranila.[sm=smiley4.gif]

Moj pregled: maleni je naglavačke![sm=jezicek.gif]
A baš sam vam neki dan napisala da se vjerojatno okrenuo jer sam ga osjetila onako baš jako...[sm=smiley1.gif] Na ctg-u je bio aktivan svih 10-15 min snimanja.... Opet je bježao pa smo sestra i ja lovile srčeko.[sm=jezicek.gif] Bilo je 15-20 pokreta, baš je bio raspoložen. A onda i kod ginekologa je radio svašta.[sm=smiley36.gif]

Ima 1970 g. Napredujemo školski, plodna voda uredna. Krivo sam si složila u glavi da sam danas 31 tt, kad ono 32. Sve mjere su po tom tjednu, presretna sam![sm=bravo.gif]

Idem napraviti urinokulturu, idući pregled za dva tjedna, čisto da vidimo jesam li se počela otvarati. Kao zlu ne trebalo.

Dobih listu za praćenje pokreta. Počela sam danas s tim praćenjem. Zaključak: kad ja hoću, maleni neće.[sm=jezicek.gif]

Za mg je rekao da ga koristim do 38 tt.

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 20:35:17)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

subby - 20.4.[sm=duda.gif]

pczelitza - 20.4.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 3.5.[sm=duda.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (19.4.2016 20:37:07)

As, i ti si sutra na pregledu u bolnici, zar ne?

Onda svima sretno![sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Noema
, imaš ti kakav datum?[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>