danery -> RE: proljetne bebe 2016. (17.4.2016 19:10:39)
|
eto i mene opet,al ne jer je ružno vrijeme,nego sam uuumorna kao da sam njivu sama kopala [sm=zaspan.gif] ni ne znam što sam pisala zadnje,pa sam išla provjeriti,a kad ono.... od zadnjeg posta-prije par sati-op!nadošla cura.....mi u vizitu da čujemo je li dobila mlijeko,a oni nju skinuli sa respiratora,gospa se rasteže,zijeva,veli doktorica da je stabilna,još malo da se treba sama potruditi da ustali ritam disanja,ali ima samo sondicu za hranu i cjevčice za kisik u nosu....dobiva i antibiotik da ne dođe do kakve upale radi aspiratora....piški,kaka,sve 5... mlijeko dobila,prihvatila,vele pojačali su joj dozu,pa je sad veselo....evo treća doza za danas čeka u frizu,odnijet će mm večeras da imaju do sutra... kod nas u dvorištu nakon vizite i raporta opće veselje.babe ciče,lete štake,cvike,što se dohvati....a ja još uvijek paf,kako se sve izmijenilo u nekoliko sati...no dobro,samo nek ostane tako dobro... usput srela prijateljicu,ona je sa malom u internatu,muku muči sa hranjenjem,mala je rođena u 32.tt,pa treba dostići kilažu.....vele šopaju dijete,pa joj teško gledati,i još potpuno sama na odjelu....pa da se ubiješ od muke [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|