subby -> RE: proljetne bebe 2016. (22.4.2016 9:36:21)
|
IZVORNA PORUKA: noemaa Subby,17 dana! A mozda i 10 samo, kako su nam proljetnice krenule.[sm=smiley36.gif] Cure, sta se sekirate oko grudnjaka za dojenje. Meni uopce nije vazan izgled, cak mi je mrvu i veci, ali who cares. Bitno da sluzi i da je bebi lako doc do mljekeca.[sm=smiley1.gif] Neka neka, ja mu govorim, nek uziva unutri jos dva-tri tjedna [sm=smiley36.gif] Jooj kako mi sve postaje sve stvarnije i stvarnije hahaha [sm=smiley36.gif] Al za grudnjake imas pravo.. nisam zahvalna i pobrkala sam prioritete. IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 IZVORNA PORUKA: subby Ja sam prije nosila 75a ili b, a u trudnoci sam se prosirila na 80b i uzela sam broj veci i siri grudnjak pa cemo vidjeti kako ce posluziti, nadam se da ce mi velicina biti dobra jer trenutno ima jos lufta u njima. Subby, tu smo negdje nas dvije po mjerama: prije i poslije. I ovo što se tiče lufta.[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] hahaha, bas mi je drago da jos netko dijeli sa mnom moje obilje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: noemaa eto ga, snjeguljice, katkad se samo treba posložiti društvo, i ugođaj je svugdje lijep! [sm=smiley1.gif] kako se bliži termin, to sam uzbuđenija, tremastija, s pitanjima... trenutno mi je, zapravo, najveća "briga" hoće li se micko javiti u vrijeme kad svima nama paše da se javi (tipa, da mi je mm doma, da je veliki braco zdrav i - ili spava dubokim snom, ili je u vrtiću --- ali onda mi je i mm na poslu, itd...). uglavnom, smišljam idealne scenarije za porod; tipa - uhvati me kad se ujutro probudimo pa svi zajedno odemo u grad; micek u vrtić, a mi u rodilište. eto, to bi bilo bezbolno, ne bismo trebali juriti i tražiti čuvanje gospona... no, znam da će se, kako-tako, sve posložiti. kažem, kad bi mi to bile najveće životne brige, sretna ja! [sm=smiley1.gif] Ma klincima je svaki rodjendan super, samo ih ostavi i nadju oni svoju zanimaciju i svoje mjesto [sm=smiley36.gif] I ja sam preuzbudjena, pocela sam puno sanjati i to sve neke smjesne cudne snove. Eto isto planiram svoj scenarij: vikend je, muz je kod kuce, torba spremna u autu i cesta prohodna, taman stignem u bolnicu, odma se posalju u radjaonicu, mali samo izleti brzinski i svi sretni uzivamo dalje [sm=smiley27.gif][sm=love.gif]
|
|
|
|