noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (20.4.2016 8:03:42)
|
Luda sam!!! Luda! Ja moram sakupljati tuđe kakice po travnjaku ako ne želim da mi dijete nagazi u govance susjedovog psa. Susjeda koji nisu odavdje, dolaze povremeno, čak su i simpatični, ali šta - prave se ludi ili ne kuže da im pas kaka, a dijete se tuda igra?!? Ma hallo?! Sad mi je palo na pamet kupiti onaj neki sprej za odbijanje pasa i mačaka. Ima koja iskustva s tim; mislim vrijedi li išta ili? Ahhhrgggrhh... [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_stomp.gif] subby, zaboravi kreme za sunčanje za bebe! vergessen, forget, kako god. [sm=smiley36.gif] jednostavno ne izlaziš s bebom na sunce od 10 do 17 (bar kod nas kod mora) i to je to. A inače koristiš kapice što imaju ono produženje za preko leđa... bebina koža je prenježna za nanošenje biločega. čak i za kupanje (koje bebama treba max. dvaput tjedno!) je poželjno izbjegavati losione, kremice, šampone... u vodu kapnuti maslinovo ulje, i da vidiš kako će koža cvjetati!!! snjeguljice, meni ginica rekla da si uzmem taj papirus za praćenje pokreta. ja ga zaboravila. i iskreno, baš me briga. ako mi sad u bolnici opet kažu, ok., ako ne, pravit ću se šveđanka. to mi je totalna glupost ako ga ja redovito čujem, tj. uobičajeno. prošlu trudnoću sam pratila i na kraju me nitko nikad nije pitao za taj papir!!! i, bravo za lijep, uredan pregled!!! mene će danas mm naručiti, jer online ne naručuju više ([sm=hudicek1.gif]), a na tel. ih dobiti.... lutrija! danery, ok., kužim za induciranje. samo si uvijek mislim, ako je normalno roditi do 40.tt, a vodenjak nije pukao i nema trudova, zašto ubrzavaju... ok., bila si otvorena, ali i pod prismotrom. no dobro, ko što veliš, sve je to iza vas, malena je dobro i to je najbitnije! barem si se i riješila. [sm=smiley36.gif] znaš li kada stiže doma?
|
|
|
|