Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (24.4.2016 7:17:46)
|
Jutro! As i Noema, moja torba je spremna, ali nije još zatvorena. Treba tu još nešto ubaciti.[sm=jezicek.gif] Ma i meni je rekla teta iz ljekarne da za pupak ne treba tyrosur i octenisept, oboje, kao ili jedno ili drugo. Plus sterilne komprese. Prije pet g. trebalo je oboje. Sad Noema veliš da ti prije tri g. nije trebalo ništa za pupak?![sm=zz_eek.png] Ništa? [sm=zmeden.gif] Kupila sam oboje! Octenisept je uvijek dobro imati u kući. Osim toga, za E sam ga koristila za neke crvene flekice/točkice koje je dobila po tijelu. Valjda je bio osip od vrućine ili se čistila...kako to već kažu. Ne sviđa mi se to mijenjanje prakse, treba-ne treba ovo-ono. Mislim, zar moram na ulici, okolo, tražiti, pitati, tako da znam!? Ma užas![sm=zz_furious.gif] danery, ma curica ti je stvarno za svaku pohvalu! [sm=bravo.gif]Zašto misliš da vam ne gine bolnica još tjedan dana ako prijeđe na dojenje? Sretan rođendan tvom mužu![sm=smiley1.gif] Koji mu je po redu?[sm=smiley1.gif] Ime...pitaju nas, naravno, za ime. Svi su prihvatili, malo im je čudno jer je kao moderno, nije uobičajeno i tako. Tetak MM je rekao da mu se ne sviđa, da je teško za izgovoriti i da ne ide uz prezime, ali sam ja rekla "da ga ja rađam pa ću mu ja dati ime!"[sm=jezicek.gif] Sve to umotano u šalu, da se ne ljuti.[sm=smiley1.gif] Lidac, hvala ti na odgovoru za krsno ime. Sad znam vrlo bitnu stvar.[sm=smiley1.gif] Noema, kad ti vidim ticker, jao... Brojiš dane.....[sm=jezicek.gif] Moj maleni je počeo štucati, i to redovito. Svaki dan najmanje tri puta.[sm=zz_giggle.gif] Prvo se vrti, migolji, rita, kao lud, onda 5-10 min. štuca.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|