danery -> RE: proljetne bebe 2016. (7.4.2016 7:03:35)
|
Oooo,draga moja,nisi ti vidjela sto je zahtjevna [sm=nosecka.gif].....evo druga cima al svaaaaki dan narucuje komplet rucak od kuce I to ne ono daj sta das al da je kuhano,aaaa jok....slaze menije da mene glava zaboli....tipa "danas juha goveda sa brokulom i korabom,malo mrkve al nemoj pretjerat,zbog boje....za glavno....aha,ima vratine u frizu,to mi ispeci,za prilog pomfri,ali na masti,a salatu.....e danas ciklu....i daaaaa,kecap ponesi,al samo zvijezdin,ako nema ood vas,idi kod mene u friz pa uzmi....i desert krofne..." Za danas jos smislja [sm=jezicek.gif] Sad mi sestra digla tlak.....da gdje mi je krvna grupa-a naljepljena cedulja u trudnicku....jok,to nema jmbg,sta je to,nemre to tak...a mislim si,ma nasla kod neke babe u prolazu,baba se izvrnula,pa sam joj prekopala tasku i nasla krvnu grupu,pa ajd ono,da ne propadne [sm=zz_banghead.gif][sm=smiley29.gif] Onda ki spustila krevet da kirne duse vrat mogu slomit cak i na jastuku lezec,okrenula mi ormaric,razvasarila.....a kod ove dvije dzumbuz na ormaricima,al jok!,mene je nasla.....sreca pa ide kuci nakon vizite jer mislkm da bi ju u top nabila [sm=zz_throwball.gif][sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]
|
|
|
|