RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (1.3.2016 22:12:00)

Hvala, pulezanke moje drage😊

As, ti imas zbirku imena, pa i za cure, neka se nade. Dosta njezno,romanticno zvuce svi tvoji prijedlozi.[sm=smiley1.gif] koje cete odabrati?

Subby,pametna ideja za poklone. Bas tako nekako sam mu i rekla.[sm=smiley1.gif] super za malca[sm=bravo.gif]

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.3.2016 0:34:33)

Ej curke [sm=smiley1.gif]

Danery, čestitam na curici [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], a što se imena tiče, meni se nekako više sviđa Ana [sm=smiley1.gif], makar ni Hana nije loše.

Subby, Elijah mi je malo neobično, ali moram priznati da mi se baš sviđa [sm=smiley1.gif]

As1403, tvoja imena su mi isto malo neobična, posebno za dečke, ali lijepa [sm=smiley1.gif] Imat ćeš dosta posla za biranje [sm=smiley1.gif]

Ja sam isto mislila za curku Mia kao i ti, ali sam ipak odustala i odabrala Tia, a i mužu se sviđa, jer smo tražili neko kratko ime, pošto je prezime dugo ko srijemska kobasica [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Subby i As1403 [sm=bravo.gif] za preglede, drago mi je da je sve u najboljem redu sa [sm=duda.gif][sm=smiley1.gif]

Joj ja jedva čekam više ljepše vrijeme, od ove kišurine i ovog sivila ima da čovjek poludi [sm=zz_banghead.gif], nemam volje za ništa, a baš sam mislila ovaj tjedan oprati svu posteljinu i robicu za [sm=duda.gif], posušiti vani na dvorištu i popeglati, a ono šipak [sm=zz_frown.png] nikaj od toga, a već mi je vrijeme da to sve polako sredim [sm=smiley1.gif] da nas slučajno nebi [sm=duda.gif] iznenadila.

Noemaa, opet kupuješ online [sm=smiley36.gif], dobila budeš od muža špotanciju [sm=jezicek.gif] ma zezam te malo, jer ni ja nisam ništa bolja kaj se tiče te kupovine preko neta [sm=smiley36.gif] Dobra ti je ta ideja za poklon za dan žena [sm=smiley1.gif] onda budeš bila pošteđena prigovora [sm=smiley1.gif] Ja imam isto taj sjecko i jako mi je dobar, puno stvari nemam potrebu više sjeckat 3 gladne godine na neke kockice, nego on to sve lijepo nasjecka, a ja samo ogulim il narežem na veće komade i poklapam sa njim [sm=smiley36.gif]

Subby, ja također se isto tako dogovorim sa mužem da si nađem što hoću, kupim to i onda sam to dobila od njega za neku prigodu, jer po njemu nisam baš sigurna da bi pogodio i kupio što hoću, osim ako mu baš točno na nos to ne nabijem [sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (2.3.2016 8:02:01)

Hahaa, ivchy, kad sam ga pitala što mi je namjeravao pokloniti za 8.mart, rekao mi je da je nekako i zaboravio na taj datum. [sm=smiley36.gif] pa sam mu prodala subbynu priču i bilo sve ok.uz komentar - da, samo ako je roba kineska, će ti trajati tri dana. Ma, ne mogu ga ni kriviti, jer još kako smo se upoznali smo se dogovorili da si za rođendane, datume bilokakve ne kupujemo niš, nego lovu sa strane i onda putovanja. i tako nam je baš i bilo. no sad, kako više zimi i na proljeće ne putujemo, onda si kupimo sitnice doslovno - ako oboje ne zaboravimo.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
drago mi je da ti je sjecko dobar, onda ima nade i za moj. [sm=smiley36.gif]
i evo ti lijepog vremena, brzo uključi mašionu! moja se već vrti. [sm=smiley2.gif]

jučer sam počela crtati u dječjoj sobici avion iz superwingsa. ide mi za sad. [sm=smiley1.gif] a maleni se raspištoljio po svojoj strani zida i crtaaaaoooo... kad je mm došao, samo sam ga podsjetila da u svemu vidi kreativnost, a ne nered. [sm=smiley36.gif]

p.s. blesavo pitanje: gledate li ljubav je na selu?[sm=jezicek.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.3.2016 9:12:00)

IZVORNA PORUKA: noemaa

p.s. blesavo pitanje: gledate li ljubav je na selu?[sm=jezicek.gif]

Gledam ja. Tko te zanima?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (2.3.2016 9:22:57)

haha, nitko posebno. čisto da se nasmijemo malo, a i da shvatim da nisam jedina ludača koja gušta u toj blesavošći. [sm=smiley36.gif] si skužila samo kako su muški ponosno smotani (tipa onaj vicko namjerno uzeo onu koja nije htjela, samo da njegova bude zadnja)?!? ili ona bakica koja se javila kršnom ličaninu, 20 god mlađem od sebe?[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.3.2016 9:32:05)

Evo i mene u klub,cure [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i ja gledam ljubav na selu [sm=jezicek.gif]
Pa to je da se polomiš od smijeha [sm=jezicek.gif] brko je zakon [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ma točno skužiš-ima ih koje su došle valjda samo da budu na telki,a ima i sirota kojima je to valjda stvarno za ozbač...one stare koke su najbolje-ona kaj je rekla da je došla da vidi jel ona još to može-ja reko kaj-dić noge [img]http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif[/img]

Kazimira -> RE: proljetne bebe 2016. (2.3.2016 10:04:00)

Heej zene....I ja gledam toooooo [sm=jezicek.gif]
Zamislite ogromnu trudnicu u polulezecem polozaju, jede kokice I smije se na sav glas [sm=sloncek.gif][sm=zz_bounce.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (2.3.2016 12:32:11)

hahah... ja mm-u svaki put kad je ljubav na selu kažem - pobrini se za miceka, neću vas čuti od - do. [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 6:50:54)

Ma u Ljubav je na selu sve je humor! [sm=jezicek.gif] Ove godine su zanimljiviji nego lani...[sm=smiley1.gif] Meni je fascinantno kako taj Brko iliti Žigo govori kao da ima 20 godina i više![sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Cure, dajte datume za preglede![sm=zz_biggrin.png]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 6:52:41)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

danery - 3.3.[sm=duda.gif]

ivchy81 - 8.3.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 10.3.[sm=duda.gif]

Boldajte mi datume, olakšajte mi život....[sm=zz_tongue.png]
[sm=zz_mstickle.gif]

Danery, sretno na pregledu![sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 8:41:05)

Snjeguljice, pa zigo i ima 20god i malo vise.[sm=smiley36.gif] mi smo se smijali jer je mm stariji god dana od njega,a mislili smo da je mm mladi bar 10god.[sm=smiley36.gif] ali zigo je bar iskren veseljak za razliku od onog mladog foliranta s bradicom.[sm=smiley36.gif]

Cure,kako ste?
Ovdje je ludara,grmi,pada. Grrrr. Danas cu se fino izlezavati,jucer sam se bila bas naradila.

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 8:45:06)

Danery,ugodan pregled!

SNJEGULjICE, s moba sam pa ne znam boldati. Moj datum je prvi dan proljeca. [sm=smiley1.gif] 21.3.

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 16:14:00)

ola [sm=smiley1.gif]
dakle raportiram:tlak mrvu niži danas,110/60,dobila 5 kg od zadnjeg pregleda [sm=zz_eek.png][sm=zz_rolleyes.png],nema edema,za kilicu kaže nije velika,ništa specijalno za sada,a kasnije kako bude,pa ćemo vidjeti....naručila si neki elastični pojas,sutra bi trebao stići,kao neka traka elastična preko stomaka....

[sm=duda.gif] hopsa danas baš puno,bila kod svcekrve pa dok smo pile kavu,svirala neka mjuza na radiju,neki žestok ritam,kad je počeo stomak skakati,umrle smo od smijeha [sm=smiley36.gif]

idući pregled 30.3.,onda će mi dati i doznake za onih 45 dana pred porod i tako....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 18:45:17)

Danery,vec doznake za pred porod!!!! Prebrzo nam prolazi ova trudnoca,ne?

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 19:10:21)

bome brzo kad mi je danas tako rekao,a ja sve kao nikad proći [sm=smiley36.gif]
eeee,kupila ja nešto robice i sad pretumbala maloj ormar i povadila neke stvari koje je prerasla i gledam što s njima....pa našla neke DIY linkoveza bebi obleku praviti od većih stvarćica....baš ću probati koju krpicu prepraviti,čini mi se dosta lagano [sm=smiley1.gif]

nešto me popodne sastavila bol nisko dolje iznad mjehura,a [sm=duda.gif] se bacaka sve u 16 i dodatno me zeza....

kak si ti,kako tvoji dečki?ima li kiše?kod nas evo krenulo padati....mm otišao po ćevape i hamburger....

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 20:01:27)

Bok Curke,vidim i VI se castite za dan žena.i ja se unaprijed počastila onim mikserom kaj sam miksa :) to sam si već dugo gledala ...

Čestitam Danery na curici i na odabranom imenu. Ja se baš mučim,jako sam neodlučna po tom pitanju a trenutno sam suzila na 5 .[sm=zmeden.gif]

Da se nadoveže na prematalice- mi smo kupili klasičnu komodu- jer nemamo kam sa stvarima pa na nju mislim stavit onu podlogu za premazan je.ak bu išlo.Mužek još nije sastavio Komodu. Naša kuća je u postupku uredjenja pa smo malo kratki s prostorom al u krajnjoj liniji bit će u boravku.dok ne sredini kat i spavaće sobe...

Sljedeći pregled je 10.3. Ne znam bolest na tabletu[sm=smiley13.gif]

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 20:01:37)

Ej curke [sm=smiley1.gif]

Danery, [sm=bravo.gif] za pregled da je sve ok [sm=smiley1.gif] a za kile ne brini, sve će to otići kasnije kad rodiš [sm=smiley1.gif] Ja sam isto jedan mjesec dobila 3 ili 4 kg i ostala paf [sm=zz_confused.png] a sad će mjesec dana od zadnjeg pregleda i gle čuda, ja stagniram, nisam dobila ništa, za veliko čudo [sm=zz_biggrin.png] Istina da puno manje jedem, jer mi jednostavno više ne stane puno ko prije [sm=smiley36.gif], valjda je [sm=duda.gif] popunila mjesto [sm=smiley36.gif]

Noemaa kako napreduje crtanje aviona? Baš lijepo da češ to maleckome nacrtati, bome onda imaš dara za to [sm=smiley1.gif], a i volje [sm=smiley1.gif]

Ja se isto pridružujem klubu gledanja Ljubavi na selu [sm=smiley36.gif] Meni je isto Žigo živi smijeh i baš djeluje da je normalan, al onaj napuhani Goran mi je baš bljak [sm=zz_giggle.gif][sm=jezicek.gif]

Kod nas opet šugava kišurina [sm=smiley13.gif], samo jučer lijepo, al bar sam uspjela jednu mašinu robice za [sm=duda.gif] oprati [sm=bravo.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (3.3.2016 21:52:17)

i moj se bebač jaaako rita, skoro po cijele dane, udara. lupka, pleše. sinoć sam ga sanjala da već ima zube [sm=zz_big_green.png] danas sam se ipak uspjela odmoriti nakon jučerašnjeg radnog dana. ova kišurina me lijepo zavezala za krevet i kauč. [sm=smiley1.gif]

ivchy, ma daleko ja od umjetnice. crtanje mi grozno ide. jedino ako gledam u nešto i onda mic po mic. ali doslovno. onda nekako se da. prvi put kad sam na papir stavila aviončić, mm pitao je li to bačva. [sm=smiley36.gif] kad napravim, budem vam poslal sličicu. [sm=smiley1.gif]
daaaa, goran se zove taj bahatac!!! i baš si je prave za selo i farmu našao [sm=zz_banghead.gif]

pcelitze, komoda je super ako nemaš kamo sa stvarima. pa i najbolje je da vam bude u dnevnom, ipak ćete tamo boraviti najveći dio dana pa ćete tamo i prematati bebuškicu.

danery
, i mene tako bolucka iznad mjehura. i staaaalno imam osjećaj da moram piškiti.[sm=zmeden.gif] a ti si si dala posla, vidim. krojačka duša. [sm=bravo.gif]

as,
virkaš, što ima kod tebe?

snjeguljice, evo i boldano: 14.3. mi je uzv u bolnici, 21.3. pregled kod ginice.

laku noćić svima, cure!

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (4.3.2016 6:34:32)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

ivchy81 - 8.3.[sm=duda.gif]

snjeguljica_83 - 10.3.[sm=duda.gif]

pchelitza - 10.3.[sm=duda.gif]

noema - 213.[sm=duda.gif]

danery - 30.3.[sm=duda.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (4.3.2016 6:40:54)

Jutro!

Vidim, sve se nešto častite za Dan žena![sm=jezicek.gif] Budem si i ja nešto uzela....[sm=jezicek.gif] Premda sam si prije dva dana kupila majicu.[sm=smiley36.gif] E u Mani sam za Emu kupila majičice, predivne za proljeće po 23 kn! A bile su 65, 45.... [sm=zz_skip.gif] Tako da sam kupila četiri...

Inače, Noema, jesi bila nedavno u Baba centru?[sm=zmeden.gif] Ono je katastrofa![sm=zz_hot.gif] Propada naočigled! Gore na katu niema ničega, ono što je u prizemlju je ništa.... Ništa nemaju...Jedan krevetić, dvoja kolica, tri bodića.[sm=zz_eek.png]

Svaka čast što crtaš... Mi smo jučer Emi kupili naljepnice za zid. Dama je htjela šljokice čim je vidjela, tako da ima gljivu, tri vile, leptire i bubamare + naravno cvjetiće.[sm=pikapoka1.gif][sm=metulj.gif][sm=rozica.gif][sm=jezicek.gif] Ja sam hjela granu, sovu, dvije lisice...[sm=smiley36.gif] Izabrala si je i plafonijeru, ja sam htjela medu, a ona je odabrala pčelicu i cvjetiće.[sm=jezicek.gif] Nek uživa dok malac ne poraste i ne pridruži joj se u sobi...[sm=zz_mstickle.gif]

Ova moja [sm=nosecka.gif] prolazi samo tako... Užas... Kud prije proleti!? Ja želim biti trudna što duže... Odlučila sam više uživati, maziti trbuh, pokazivati ga, guštati u svakom udarcu... Ma mislim, kad ću opet biti trudna? Jedva sam i ovo dočekala i sumnjala da će ikad doći....[sm=zz_inlove.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (4.3.2016 7:49:22)

Snjeguljice, ako misliš na beba centar u robnoj kući... ma šta da ti kažem.... cijela robna kuća je postala [sm=zz_poop.gif][sm=zz_mask.png][sm=zz_sluggish.png] jedno veliko bezveze da je centar grada lišen robne kuće! sramota. ali baš sam sigurna da gradske vlasti neće ništa napraviti po tom pitanju. [sm=hudicek.gif]

a i tebi znači prebrzo odlazi trudnoća... koliko smo je dugo iščekivale i strahovale hoće li uopće doći, toliko nam sad brzo prolazi. premda ja nisam toliko skoncentrirana koliko sam bila u prvoj, i koliko bih htjela. uvijek neki poslići ili malac. jučer uspavljujem gospona velikog, a gospon mali skače li ga, vrti li se unutra... i sad, naravno da sam prednost dala ovom u krevetu. [sm=smiley1.gif] ali samo neka sve bude dobro pa ćemo uživati još ovih nekoliko tjedana, a bome i poslije...

p.s. ti se uvijek možeš još nadati i trećoj [sm=duda.gif][sm=smiley36.gif] dok meni je lokot na samom spominjanju treće. [sm=smiley36.gif]

šta ste u bauhausu kupili naljepnice? naš ima ribicu i žabu. fora su, tako da vjerujem da si je i ema lijepo izabrala. [sm=bravo.gif]

evo, sad sam napunila trbuščić pa ću na čitanje, trenutno čitam Grčku vatru. Vi cure? Imate li koje dobre preporuke povijesnih, ili suvremenih životnih romana? dakle nikakvi jeftini ljubići, prenabrijani trileri, SF...

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (4.3.2016 8:18:29)

ola [sm=smiley1.gif]
ja sama....mala spavala kod bake,a pošto je kiša,nije išla u vrtić....
baka na godišnjem,pa nek malo dadilja [sm=smiley36.gif]

vi već zbrisale [sm=smiley13.gif] jeste neke....

noemaa,hoće li biti gotov crtež uskoro,čekam premijeru [sm=smiley36.gif] ja sam maoj slikala na jedan zid kad je bila beba,al smo sad prekrečili kad smo sobu radili,sad ima pistu za naljepnice na vratima ormara i sobe [sm=smiley1.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (4.3.2016 10:35:44)

ola svima!

moj iduci pregled je u ponedjeljak, 7.3.2016. [sm=smiley1.gif]

Moj je isto [sm=duda.gif] zivahan, plese, mice se, uziva, sad bas gledamo, ostalo jos samo dva mjeseca, proslo bas brzo.

E, jedno pitanje, sta radite kad vas boli glava? Mene usred noci probudilo pa sam nekako upjela opustiti se i odspavati jer nisam htjela samo tamo uzet neku tabletu, ali ne znam sta bih inace trebala/smjela? Sta vi po tom pitanju?

Kod nas sunceeeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (4.3.2016 14:54:49)

Noema, ne u robnoj kuci..... Vec beba centar kod stadiona istre, aldo drosina. Naljepnice iz bauhausa.
Sutra imamo rodjendan nekog klinca iz vrtica pa idemo popodne kupiti kamion.[sm=jezicek.gif]
Subby, smijes paracetamole. Ja uzmem lupocet. Dugo me nije boljels glava. Sad samo cekam....[sm=smiley36.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (4.3.2016 15:27:17)

hvala ti puno za odgovor, nadam se da mi nece ni trebati, ali dobro je znati. Mene bas rijetko to zadesi, al eto sinoc me nekako nespremnu uhvatilo, ni sama ne znam kako sam uspjela zaspati i ustati ujutro sasvim ok, ali srecom pa je eto dobro proslo.

Pocelo je opremanje soba, crtanje po zidovima, ljepljenje naljepnica [sm=smiley1.gif] Mi cemo tek uskoro krevetic pa dalje. Danas sam mu kupila jos jedan rucnik s kapuljacom, valjda ce mu dva biti dosta, vidjet cu, ako bude trebalo poslije lako uzmem jos.

noemaa, sto se knjiga tice, meni trenutno na stolu stoje tri knjige o bebama tako da mi je to stivo [sm=smiley36.gif] (moram priznati da nisam jos pocela citati) ali nedavno sam citala od Pearl S. Buck- The good earth i bila mi je bas super. Zanimljiva radnja i nekako je tecna za citati. Nije bas povijesno povijesno, ali je radnja smjestena u Kinu negdje oko 1911.pa na dalje (iako nije eksplicitno napisano).

Ja bih isto zeljela vidjeti kad avioncic bude gotov kako izgleda [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>