ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (2.3.2016 0:34:33)
|
Ej curke [sm=smiley1.gif] Danery, čestitam na curici [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], a što se imena tiče, meni se nekako više sviđa Ana [sm=smiley1.gif], makar ni Hana nije loše. Subby, Elijah mi je malo neobično, ali moram priznati da mi se baš sviđa [sm=smiley1.gif] As1403, tvoja imena su mi isto malo neobična, posebno za dečke, ali lijepa [sm=smiley1.gif] Imat ćeš dosta posla za biranje [sm=smiley1.gif] Ja sam isto mislila za curku Mia kao i ti, ali sam ipak odustala i odabrala Tia, a i mužu se sviđa, jer smo tražili neko kratko ime, pošto je prezime dugo ko srijemska kobasica [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Subby i As1403 [sm=bravo.gif] za preglede, drago mi je da je sve u najboljem redu sa [sm=duda.gif][sm=smiley1.gif] Joj ja jedva čekam više ljepše vrijeme, od ove kišurine i ovog sivila ima da čovjek poludi [sm=zz_banghead.gif], nemam volje za ništa, a baš sam mislila ovaj tjedan oprati svu posteljinu i robicu za [sm=duda.gif], posušiti vani na dvorištu i popeglati, a ono šipak [sm=zz_frown.png] nikaj od toga, a već mi je vrijeme da to sve polako sredim [sm=smiley1.gif] da nas slučajno nebi [sm=duda.gif] iznenadila. Noemaa, opet kupuješ online [sm=smiley36.gif], dobila budeš od muža špotanciju [sm=jezicek.gif] ma zezam te malo, jer ni ja nisam ništa bolja kaj se tiče te kupovine preko neta [sm=smiley36.gif] Dobra ti je ta ideja za poklon za dan žena [sm=smiley1.gif] onda budeš bila pošteđena prigovora [sm=smiley1.gif] Ja imam isto taj sjecko i jako mi je dobar, puno stvari nemam potrebu više sjeckat 3 gladne godine na neke kockice, nego on to sve lijepo nasjecka, a ja samo ogulim il narežem na veće komade i poklapam sa njim [sm=smiley36.gif] Subby, ja također se isto tako dogovorim sa mužem da si nađem što hoću, kupim to i onda sam to dobila od njega za neku prigodu, jer po njemu nisam baš sigurna da bi pogodio i kupio što hoću, osim ako mu baš točno na nos to ne nabijem [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|