ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (25.2.2016 15:41:14)
|
Bok curke [sm=smiley1.gif] Ja vas sve pratim i čitam, al nemam kaj previše pametnog za napisat [sm=smiley36.gif] Drago mi je da [sm=duda.gif] super napreduju i da je sve ok [sm=bravo.gif] Moja [sm=duda.gif] skoro svaki dan štuca i već mi ju je stvarno žao, a nemrem joj nikak pomoć oko toga [sm=smiley13.gif] znam da joj to ne škodi, al si mislim da joj se to baš ne sviđa [sm=smiley13.gif] Namjestila se na lijevu stranu i tu je 90% vremena i mlati me i to pošteno [sm=smiley36.gif] da čak zna i zabolit [sm=smiley36.gif] već je sad prava mala borbena fajterica [sm=smiley36.gif] bome je "opasna" [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Ma bitno da se ona meni javlja, to mi je najvažnije [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Meni opet neki dan došao paket od Bubamare [sm=smiley1.gif] i to u subotu, a muž samo gleda sa upitnikom iznad glave [sm=smiley3.gif] u stilu kaj si OPET naručila [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] bila sam dobra, samo dvije stvari ( vrtuljak za iznad bebine glavice za kinderbet i Chicco uloške jer sam čitala da su odlični ) [sm=smiley1.gif] već mi je reko da će mi uzet sve kartice i zabranit internet da više nikaj ne kupim, jer nemrem odoljeti [sm=smiley36.gif] A što je najbolje, prije te narudžbe sam i bila u Bubamari kad imaju onu akciju -10% za trudnice i kupila pelene, zvečku, slinčeke i onaj jastuk za bebicu kaj se preklopi na čičak da bude u njemu kad krenu posjete doma, da svima bude lakše tako držati bebu, a i da ju baš svi ne diraju odma. Pchelitze, mene ti je samo jednom zabolio malo pupak i to kad je iskočio van, ali ne baš oko njega, ali mislim da to nije ništa strašno, da ne trebaš da brineš, ali pitaj još nekoga ili će možda cure se ovdje javit, pa ti znati koja reći ako je kojoj tako bilo...
|
|
|
|