ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (13.2.2016 23:08:37)
|
Hej curke [sm=smiley1.gif] Danas i kod nas ujutro kiša, al kasnije je prestala i zasjalo sunce i razvedrilo se kao da nije ni padala i još zatoplilo tako lijepo [sm=smiley1.gif] Snjeguljice, bome svaka budala može bit doktor, nemreš vjerovat kak se ponašaju i razgovaraju, stvarno debilno [sm=smiley21.gif] Ajde baš mi je drago da si se uspjela prošvercat bez čakanja [sm=zz_biggrin.png] a ljudi su stvarno svakakvi.... Joj baš mi je žao za ovo sa venama i kapilarima [sm=smiley13.gif] ja oduvijek imam ispucale kapilare i to jako po nogama i to cijelim [sm=smiley13.gif] to mi je tako ružno vidjeti na meni, tak da baš ne nosim kratke hlačice po ljeti ili suknje, osim po doma i na moru, ali nisam to sa ničim mazala, jer mi nisu bolne, ni ništa, a ne pomažu baš te kremice, gelovi itd... Probala sam, ali ništa, to sam genetski pokupila od mame [sm=smiley13.gif] Subby, dogovoreno za recept [sm=smiley20.gif] i [sm=bravo.gif] za sunčanje sa frendicom na balkonu, treba nam čim više D vitamina [sm=smiley1.gif] Lijepo što si se počastila sa cvijećem [sm=smiley1.gif] kod mene sve rikne, osim kaktusa [sm=smiley36.gif] A što se tiče maskare, meni ti je jako dobra L'oreal Telescopic, srebrno pakiranje i Make Up Factory- All in one, pa sad vidi koja bi ti možda od njih dvije odgovarala [sm=smiley1.gif] Noemaa, bome sam se opskrbila sa svime [sm=zz_biggrin.png] samo mi još fali doslovno par sitnica za [sm=duda.gif] i meni za bolnicu i imam sveee [sm=zz_biggrin.png] a i ti si uzimala iz Bubamare, evo ja sad prvi puta, jer su prošlu srijedu imali popust 15% na sve redovne cijene, a bila sam doma bez auta i još kasno vidjela mail koji su mi poslali za to i onda brzo preko neta naručila, samo što sam se sa ženom skoro tjedan dana natezala za narudžbu, jer nekih stvari nije bilo koje sam naručila, pa onda traži zamjensko, uff [sm=zz_banghead.gif] živce sam izgubila, al su mi onda u četvrtak poslali mail da je narudžba poslana i već je u petak bila kod mene doma [sm=smiley1.gif] Ajme meni [sm=smiley3.gif] mene je danas od nekih 18-22 sata beba toliko izmlatila da su mi se na trbuhu vidjele izbočine i kao neki valovi i to samo na lijevoj strani trbuha i malo prema sredini, a na desnoj strani mir [sm=smiley36.gif] već sam se prepala da joj nije nešto [sm=zmeden.gif] valjda je to normalno tako [sm=zmeden.gif] sad je mir, valjda se namjestila kako spada, pa paji [sm=smiley1.gif] to mi je zato što sam zadnja dva dana kukala i malo plakala i bila tužna kako se slabo javlja, pa je to danas sve nadoknadila [sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|