noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (21.1.2016 11:32:56)
|
evo, taman vam se požalim na tatu i sad smo se kao posvađali. ma taman se dignem iz kreveta, ja gospa koja želi mir, režem si voće, bacim pogled na prozor - i koga vidim, opettt!!! i dođe da mu maknem iz naše garaže muževo auto da nam on može slagati drva koja su ispiljena vani pored garaže i čekaju vikende pa ih mm slaže. ja sam pop... sam mu rekla nek si kod svoje kuće napravi što treba, a naš posao pusti mm-u. onda tata digo nos i reko da se posao mora obaviti i da će nam on pomoći. pa posao se i hoće obaviti, kažem mu ja, ali umjesto do 1.2. jer bi ti radio non stop svaki dan, će se napraviti do 1.4. jer mm ima slobodne samo vikende, ali će se napraviti. mislim, naš posao, naš tempo. di je žurba??? ta drva su ionako tek za iduću zimu!!! onda se on naljutio da nam više neće pomagati oko drva, i ništa da neće voditi računa za nas. pa sam mu ja rekla: o, fala bogu, to ti ja stalno govorim. mislim 40 godina skoro i ja i mm i konačno bi bilo u redu da pustiš da mi sami vodimo svoje brige. onda je rekao: dobro, dobro, vidim ja kamo to vodi i ljuto izašao vani. [sm=smiley13.gif] [sm=zz_confused.png][sm=zz_banghead.gif] ma mislim... ovo je sad samo jedna scena od inače. mene živcira da staaaalno mora nešto mi soliti - kako ćemo ovo, kako ćemo ono. sam mu rekla kako rade oni koji žive 100km od roditelja. ful se naljutio.... uffffff.... eto, sad sam vam se izjadala.... sorryte [sm=zz_frown.png][sm=zz_oops.png] subby, thnx. [sm=smiley1.gif] sam te pitala već za ime, ga polako smišljate? je li to prvi unuk vašim roditeljima? itsaBoy, i ti voliš čitati. [sm=smiley20.gif] koji žanr? ja sad čitam folletta, njegovi romani s povijesnom pozadinom su mi zmajski. fora je ta da je ova knjiga na talijanskom pa se mrvu mučim, ali sam zadovoljna kako mi ide. nije da znam baš dobro govoriti, ali se trudim. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|