Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (17.1.2016 7:25:38)
|
Jutro! Noć je bila besvrbežna jer Ema jučer nije spavala popodne pa, kad je zaspala za jednu minutu u 22 sata nije više imala snage za ništa.[sm=jezicek.gif], Danery, koristili smo i mi afloderm, nužno zlo. Ne daj Bože stalno to korisititi jer naravno ekcemi prođu, ali to uništava kožu, stanjuju je, i ekcemi se vraćaju opet i bude još gore. To je začarani krug.[sm=smiley13.gif] A derma je krema koja je za mazanje neošteštećene kože, to će svaka mama reći koja ima dijete s AD-om... Jer kad namažeš na kožu koja je izderana uslijed češanja, dobiješ vrisku.[sm=smiley13.gif] Mi za njegu koristimo lanolin kremu za bebinu guzu, tako da ću mackati obje svoje ljubavi....[sm=smiley1.gif] Grčeve sam imala u listovima u prvoj trudnoći, tamo kad sam bila 7 mj. trudna, gadnoooooooooooooo.... Usred noći bi me probudilo, ajajajaj i čekaj da prođe, masiraj... Pila sam samo donat što se tiče mg. Noema, u kojoj igraonici ste jučer bili? [sm=zmeden.gif] I Ema je bila u Pikaboo. No, moja očekivanja su se ostvarila. Bilo je prebučno, čak dva rođendana su se slavila, bilo je puno djece koja su starija od nje. Nije htjela ni taknuti lopticu. Sa suzama u očima me molila da bi samo sjedila. Pa ne mogu je pustiti tako i gurnuti u tu gužvu. I tako sam sjedila malo s njom, vidjela je kako je tamo, a vidjela sam i ja. Luda kuća, iskreno, ne sviđa mi se. [sm=smiley5.gif]Više sam za one zabave gdje djecu zabavlja mađioničar, neka teta i sl. Noema, znači, tvom klincu takav način zabave i igre, buke... odgovara? Ne boji se ili tako nešto?[sm=zmeden.gif] Evo, u utorak Ema ide na rođendan blizanaca iz vrtića, trogodišnji šećeri.[sm=jezicek.gif] U igraonicu Zemlja zabave, na Medulinskoj 1. Imaš kakvog pojma o tome? Iskustvo?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|