Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (16.1.2016 8:12:12)
|
Jutro![sm=kava.gif] AD kod nas i ima okidač i nema okidač. Kad joj je bilo najgore, uočila sam da joj smeta kikiriki, čokolada, naranča.... A sad po ljeti kad nije imala ništa, šopala sam je čokoladom i ništa joj nije bilo. Tako da joj nastavljam to davati, u malim količinama jer eto, nije to okidač, očigledno! Naranča je pojačala svrbež i to je to. A noćas što je bilo.....[sm=hudicek1.gif] Zaspale u 22 i do 2 ujutro sam je mazala 6 puta![sm=zz_banghead.gif] Stalno se češala, svakih pola sata me budila, UŽAS!!! Od onda do 7 i po nije mrdnula, sva sreća... Koža joj nije suha, ne ljuska se kao nekad, već je samo crvena, ali brate mili koji svrbež, baš ju je nešto napalo. Može biti i promjena vremena. U ponedjeljak je bilo olujno jugo i 14 stupnjeva, danas je okrkanska bura i 3 stupnja. Mislim stvarno, za male atopičare idealno![sm=zz_devil.png] Danery, MM isto tako drži svoju čašu na rubu sudopera uza zid, to je pokupio od svojih roditelja. Još se ni jedna čaša nije tako razbila.[sm=jezicek.gif] Ali ovo za ručak koji si morala ponovno raditi, e za to mu evo: [sm=zz_throwball.gif] Subby, kad sam bila trudna prvi puta, bila sam usamljena u šetnjama, da bih onda shvatila da nisam sama.... nikad više neću biti sama, kud ja, tud malena.[sm=smiley1.gif] Tako i ti, guštaj u društvu.[sm=smiley1.gif] Jučer sam pojela tri žličice nutele, beba je podivljala, micala se kao luda, uživala u šećeru.[sm=smiley36.gif]A navečer sam pojela dvije naranče, isto je reagirala. [sm=smiley1.gif] Noema, mali ti je sladokusac.[sm=jezicek.gif] Voli čokoladu, pa tko ne voli![sm=jezicek.gif]
|
|
|
|