subby -> RE: proljetne bebe 2016. (19.1.2016 13:04:48)
|
uh, kako nam je druzina sve ljepsa i sve veca [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif] kod mene konacno ne snijezi vise (nije da imam ista protiv, dapace, osim kad se zadesim bas na putu kad je vrijeme takvo [sm=smiley36.gif]). Jucer je bilo suuuuncano cijeli cjelcati dan, prekrasno, odmah sam se zaputila u setnju i iako je bilo -2 i puhalo povremeno da su mi obrazi bili ledeni, bas sam uzivala. Po aplikaciji koja broji korake navodno sam napravila oko 11300 koraka sto je taman neki broj koji odgovara kolicini setnje koja mi pase.. danas malo oblacno, ali idem na "kavu" sa super frendicom tako da cemo izignorirati vrijeme uspjesno (iako ima snijega pa je ipak malo svjetlije i ljepse vani, tako da se necu zaliti) jutros me moj dragi muz probudio s gotovim doruckom kojeg je sam napravio [sm=smiley27.gif] Bas smo fino opusteno jeli i onda on otisao na posao, a ja nastavila citati knjigu.. noemaa, vidim da ima tu svasta nesto dobroga unutri, iako ja osobno ne jedem margarin, samo maslac jer sam svasta cula (iako vise ne mozes ni vjerovati svemu sto cujes da je "dobro" ili nije), a i finiji mi je, tako da sam ostala pri maslacu. Mislim da je sve dobro ako vjerujemo da je dobro, a koliko vidim na internetu tu ima cak i prosa pa i B6, folnu kiselinu, magnezij, željezo i kalcij. Sve u svemu cini mi se bolji nego inace klasicni, tako da ako ti odgovara i fin je, go for it [sm=smiley1.gif] Sad si mi dala ideju, bas mi se jede nesto takvo s pekmezom, nisam jaaako dugo to jela.. I Kneipp, bas mi zao sto kod nas ovdje nema Kneipp za spravljanje one kavovine, to smo kao klinci obozavali piti, uh kad se sjetim, sline mi cure [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|