RE: Jesenske bebice 2016 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 11:53:45)

Meni je jos uvijek muka pa bas i ne mogu jest sve sto mi padne na pamet, al mozda i bolje jer bi vec dobila 10 kg [sm=smiley36.gif]
Bubulu meni je sestra kod gin rekla da nam je sve besplatno, nemam ni ja dopunsko pa sam pitala.

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 12:08:04)

onda super [sm=smiley1.gif], ja sam se radi bolnice razmišljala al sam onda negdje pročitala da ne treba pa reko super...
Joj tajci kolko ima loših strana ta muka tolko ima i dobrih... meni pomaže dok neš jedem, to njet dobro hehe, dobila kilu, možda čak i koji gram više, a trudnoća još nije pošteno ni počela [sm=smiley36.gif] ,jedva čekam ljeto da navalim na dinje i lubenica, jedino kaj ću ih morat jest na wc-u [sm=smiley36.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 12:09:48)

Ja sam prosle godine pocela to dopunsko uplacivat jer zbog ovih lijekova kaj sam uzimala da uspijemo do bebaca...

Ali da tajci u pravu si trudnice ne trebaju dopunsko.. ja ko papiga pa sa vratiju to napisala...

Neznam kad se to tocno vadi.. mene je to mpo iz petrove trazio jos sa 6 tt a gin mi je rekla da nejde prije 12 tt a ja na kraju otisla sa 11 tt... pitajte na sljedecem pregledu iako oni sve znaju...

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 12:11:48)

I meni dok jedem bude lakse...

Bubulu zakaj s wca? Siroka leprsava haljina ti u vrtu samo pustis..[sm=jezicek.gif]
Sala mala naravno... i ja cu tak skupa sa tobom

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 12:16:08)

Meni nekad bude lakse kad jedem, a nekad nista ne pomaze. Al dobro sve se to izdrzi bez problema, sve za [sm=duda.gif]. Ja idem sutra na pregled, sutra sam 9+6 po uzv-u, a po zm 11+2. Jedva cekam pregled [sm=smiley1.gif], samo da bude sve ok.

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 12:28:54)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nimerya imaš pravo sve se to brzo posuši na suncu i vjetru [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a jesi me nasmijala hehe
tajci sretno na pregledu sutra [sm=bravo.gif]...ja već ludim, još 8 dana do mog pregleda, samo se nadam da nebu to onako na brzinu i ajd bok pošto ga čekam ko ozebli sunce...
Tolko mi je dosadno doma već da jedva čekam obaveze oko pregleda,pretraga i hodanja vađenja krvi hahah, luđakinja...

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 13:04:07)

E sad meni nis jasnk tajci... meni je na proslom uzv bilo 9+1 a po zm 9+2... nekuzim kak je tebi oscilacija 2 tjedna.. pa kad ti je bila zadnja m?

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 13:10:49)

Zadnja M mi je bila 24.12. i po zadnoj M sam danas 11 tj (preracunala sam se za 2 dana), a po mjerama bebice prosli put mi je smanjila trudnocu za 9 dana. Nije odgovarala 7+6 nego je rekla 7-3 dana. Jel sad kuzis? Bila je kasnija ovulacija. Kaze ona da je to normalno da se razlikuje zadnja M i mjere po uzv-u

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 13:26:48)

Aha kuzim... ma i misla sam si da je tak nekak... sorri malo sam oglupila pod ovim hormonima...

Danas mi nikak ni dobro.. malo sam si odspavala i sad mi je takav kaos u zelucu

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (9.3.2016 13:31:55)

Citala sam dosta o tome i kazu cure da ima dosta takvih slucajeva da se razlikuju mjere po ZM i po uzv-u i da je to normalno. Jer se ustvari ne zna kad je bila O, tj zacece.
Meni je kako koji dan, danas sam recimo super za razliku od jucer [sm=smiley1.gif]. Bas imam velike oscilacije iz dana u dan. Ali sano nek sve bude u redu, a za ove popratne simptome cemo lako

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (10.3.2016 12:13:33)

Evo me cure s pregleda, sve je u redu. Imamo 2,5 cm i masemo rucicama [sm=love.gif], predivan prizor, za rastopit se [sm=zz_wub.gif]. Dobili smo uputnicu za Petrovu i krvnu sliku i urin i to je to. Hvala Bogu da je sve u redu [sm=smiley1.gif]
Kak ste mi vi?

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (10.3.2016 16:27:41)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] juhuhu, bravo tajci, superr [sm=smiley1.gif], samo neka tako nastavi [sm=smiley1.gif]

Ja sam ok, danas mi se nekako volja vratila pa sam puno toga napravila i obavila, sad još ručak završim i super, na zasluženi odmor na kauč hehe...

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (10.3.2016 16:36:48)

Super, bitno da se volja vratila [sm=smiley1.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (10.3.2016 23:32:51)

Tajci urin ili urinokultura? Pod petrovu mislis na bolnicu? E pa krv ti vade od 7 i nalazi su gotovi isti dan od 2-3... urinokulturu predajes od 8 moras donjet od kuce u sterilnoj casi.. ne piskit bar pet sati a prije uzorkovanja se dobro oprat i pustit prvi mlaz. U casicu tek od sredine ide..

Eto pisem ti malo bedasto ali ja sam ko tuka dosla bez da ista znam...

A nalazi su gotovi kroz dva dana.. teta kaze kad bude gotovo..

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (10.3.2016 23:34:18)

Eh da tajci supet za 2,5 cm... ide to fino...

Bas mi je drago...
Ja jedva cekam svoj sljedeci pregled

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (10.3.2016 23:43:29)

Hvala Nymeria. Krivo je ispalo, Petrova za Rh i krvnu grupu i sta jos ide uz to, a urinokultura i krvna slika u mom domu zdravlja. Kad ti je pregled?

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (11.3.2016 12:04:21)

Aha... a eto svejedno mozda nekom drugom pomogne..

Za kg i rh se nemoras narucit i nemoras bit nataste...

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (11.3.2016 12:07:57)

Hvala ti puno, puno znaci bilo koja informacija.
Kak ste cure? Jel sve ok?

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (12.3.2016 12:39:21)

Jutro ili dan, kako kome pase hihi...
Kak ste?
Ja se 2 kile zdebljala [sm=smiley9.gif], al nemrem si ni pomoc ni suzdrzat kolko mi pase papat... i sad idem kolac neki napravit [sm=smiley36.gif] kome fale kile neka dode k meni hihi...
Uzivajte u vikendu curke [sm=zz_wavespin.gif]

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (14.3.2016 11:54:41)

Cure kak ste? Jel sve ok? Koje je tu zatisje [sm=smiley13.gif]
Bubulu neka kilica, samo da su bebe dobro. Kad ti je pregled?
Nymeria kak si ti? Jel i tebi idu kilice gore?
Ostale cure di ste?
Ja sam u petak radila krvnu sliku i secer mi je bio 5,3 pa je rekla da pazim na slatko. Nisam se nikako mogla pomokrit pa sutra idem opet i idem u Petrovu da i to obavim

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (14.3.2016 19:00:35)

hej..
pregled mi je u četvrtak..joj nikako se dočekat više, pa da mogu i reć za trudnoću...
Ja sam danas nekako pomalo tužna i bezvoljna, na dane sam si sva snažna i ja mogu sve i vjerujem u sebe, a evo danas me čopilo tak da se osjećam ko da sam neka mala curica koja nemre niš i treba joj netko da ju zaštiti i brine o meni, vjera u sebe 0...pa malo [sm=smiley19.gif] mužu i bilo je bolje...hormončići očito... ah...malo me čopilo, a i usamljena sam se nekako osjećala cijeli dan...
bude prošlo...
Tajci, pa kaj je 5,3 visoko za secer? meni to zvuči taman...
Kak si ti?

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (14.3.2016 19:22:01)

Stvarno ti se divim sa strpljenjem. Hormoni rade svoje izgleda [sm=zmeden.gif], bit ce to sve dobro.
Inace je to ok secer, al kad je tako kod trudnica odma treba pazit. Sve su te vrijednosti promjenili.
Bas nam je utihnula tema, a to mi je zao [sm=smiley13.gif]

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (14.3.2016 20:54:19)

I ja se divim kak sam izdrzala... a da bice hormoni, bas sam placljiva danas, al evo narucili smo pizzu za utjehu hihi ...
Joj bas me zanima kak bu meni krv i secer ivsve, bojim se malo da mi nebi prisjelo sto sam ovih tjedana malo vise njupala,o slatkom da ne pricam, tolko me vuce da sam nervozna ak ne tutnem nes u usta [sm=zmeden.gif]...
I meni je tuzna nasa tema, danas bi mogla i plakat zbog nje [sm=smiley36.gif]...
[sm=smiley31.gif] te

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (14.3.2016 20:56:37)

Al ajde umanjim griznju savjet oko hrane sa dosta voca i vitamincekom za [sm=nosecka.gif]

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (15.3.2016 7:40:12)

Jutro cure.evo i mene.kako sam prosli tjedan bila na putu,vikend sam provela pospremajuci...jucer na poslu naravno frka,more mailova,papira,ali rijesila sam vecinu.sinoc sam peglala do ponoci[sm=smiley13.gif]ali bar sam sve rijesila[sm=bravo.gif]najgore su mi mm kosulje.jucer se nazivcirao,jedva se smirio.naime,samo smo rekli mojima i njegovima prije mog puta.i njega jucer prijatelj iz irske pita je li istina da sam trudna.aaahhhh...sto je najgore,ja ga uvjerim da je njegova mama rasirila vijest jer je inace pricalica.a na kraju ispalo moja teta[sm=zmeden.gif]ugl,nije to sad nesto strasno,saznat ce prije ili poslije,ali ga razumijem da je nekim ljudima on htio reci....i tako.izvadila sam jucer vrecicu s nekim svojim starim trudnickim stvarcicama da ih operem.uskoro ce ovaj stomacic bas strsati[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>