RE: Jesenske bebice 2016 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (15.3.2016 11:23:06)

Hej djevojke.. mi smo dobro... puno papamo i stalno lunjamo nekam...

Nemam nis za prijavit... pregled nam je u pon i jedva cekam..

I tako..

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 7:34:54)

Jutro...ma raspisat cemo se kad jos malo narastu pupe,kad krene ziganje,zgaravica,zatvor,oticanje,kad se bude mogao vidjeti spol,kad nas budu lupkale bebice itd[sm=smiley36.gif]sad je jos sve mirno[sm=smiley1.gif]ugodan vam dan

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 11:22:41)

Bok cure.
Slazem se Aries, bitno da je sve u redu, lako za temu [sm=smiley36.gif]
Mi jcr obavili Petrovu, nije mi dobar nalaz urina pa sam dns nosila da mi naprave urinokulturu i pijem caj od brusnica. Inace je sve ok, kak ste vi?
[sm=smiley31.gif] svima

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 13:55:23)

Pozz curke... ja sam malo bezvoljno.. pocela me zgaravica mucit.. i prek dana ali i sinoc.. po noci se znam budit i vrtit... i tako..

Malo sam hormonalna pa su mi svi za sve krivi... i jedva cekam sunceko da mi svane...

Cure kako vi stojite sa sexom... ja bi stalno a ovaj moj se plasi svega i onda ga uspijem zaskocit ali...

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 13:56:39)

Jel imate kakve predosjecaje kaj su vam bebice? Jel imate imena vec il ste u raspravama..

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 13:59:30)

Nymeria zao mi je sto te zgaravica muci [sm=smiley13.gif] ima kakva caka za nju? Joj i ja jedva cekam da dode sunceko, odma se covjek bolje osjeca.
Sto se tice seksa kod nas je obrnuto, mene svega strah [sm=zmeden.gif]
Ja nemam nikakav predosjecaj i mozda zvuci otrcano, al najbitnije je da je zivo i zdravo i da sve bude ok. Ali ako bi trebala rec kaj bi rade, mozda malo vise curicu. Sto se imena tice mislim da smo sigurni, osim ako se predomislimo kad vidimo bebicu [sm=smiley1.gif]. Za curku imamo Tia, a deckica Toma, ja sam zamislila da bi bilo lijepo da smo svi na T [sm=smiley1.gif]. Jel ti imas osjecaj ili kakve zelje? I imena?

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 14:02:30)

Joj tajci ja bi najradje svaki dan... a onda ak dobijem 1x mogu aleluja pjevat..
Uzas..

Sto se zgaravice tice kupila si badema 100 g juce i grickam ih..
Sinoc ih muz nasao i krenuo ih jest ma reko dalje od toga... bademi skupi ko suho zlato a meni trebaju

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 14:06:14)

Jao kak je to lijepo... mi smo doma kod mene bili svi na D pa mi je rekao muz nema sanse da se djete zove na D...

Ja bi malo vise htjela curicu ono frizurice i to al mislim da ce bit decko 60%sam uvjerena da je iako to na kraju sto velis nije ni bitno neg daje zdravo...
Ako bude deckic bit ce Fran a ak bude curka Lorena... osim ak se ne predomislimo u medjuvremenu dok stigne bebic..

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 14:11:11)

Izbacuje me stalno [sm=smiley13.gif]

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 14:12:26)

Svidaju mi se vasa imena, bas su lijepa [sm=smiley1.gif]
Mi imamo svoje bademe jer mi je mama iz Dalmacije pa imamo za svoje potrebe.
Zasto imas takav osjecaj? Nazire se trbuscic?

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 19:39:36)

Hej.i meni su bas lijepa imena koja ste odabrali.i Tia i Toma i Lorena i Fran.bas eto mi se svidjaju.mi se prosli put nismo mogli dogovoriti oko zenskog imena a muska su nam bila Leon ili Mihael pa kako se rodila curica nazvali smo je Leona.sto se sexa tice,ja sam isto uvijek raspolozena kao i mm ,ali desi se da jednu vecer on zaspe umiran od posla i treninga,drugu noc ja,ali onda trecu noc[sm=smiley36.gif]e sad pitanje.imam neku upalicu dolje,malo me pecka/svrbi a imam i iscjedak.na pregled cu tek za 10ak dana.perem se sa nivea intimo,pijem pravu brusnicu a mazala sam i kantarionovim.znam da mi u apoteci nece nista datinako kazem da sam trudna...ima koja savjet?

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (16.3.2016 19:55:18)

Uh neznam ti sta rec za upalicu... mozda da nazoves ginicku najbolje...

Tajci da trbuscis se vidi malo kad se zagledas..
A eto neki taj filin a sad cemo vidjet jesam li u pravu

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (17.3.2016 9:42:35)

jutro [sm=bravo.gif]
divan dan, divan dan [sm=smiley1.gif]
Kako ste mi [sm=nosecka.gif]?
aries, ti intimni gelovi nisu intimni, to mi je ginić objasnio, jer na njima piše ph 5,5? ... intimni imaš za kupit u ljekarni, i njima ph mora biti oko 4, neda mi se sad ić pogledat al mislim da više od 4,5 ph nesmije biti, onda je to intimni gel...ovi od 5,5 narušavaju ph rodnice [sm=smiley2.gif]...ja sam imala problema s tim dosta,m pa kad me pito sa čim se perem mi je to reko, bolje čista voda nego nivee i te gluposti, a ak koristiš gel onda u ljekarni pravi kupit...nisu skupi, oko 30 kn max ..

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (17.3.2016 18:55:48)

Hvala cure na savjetu[sm=smiley1.gif]valjda budebrzo proslo.ja gledala kineski kalendar za predvidjanje spola,kaze bit ce djecak[sm=smiley36.gif]ma sta god bude,samo da je zivo i zdravo...

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (17.3.2016 19:10:27)

tako je ariess :) i meni sineka predviđa kalendar
evo me s prvog pregleda , sve je super, imamo točno 3 cm i 9+6tt smo, što ispada 3 dana više nego po zadnjoj m...[sm=smiley1.gif]
sljedeći pregled nam je za kombinirani probir 6.4 [sm=bravo.gif]

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (17.3.2016 20:08:01)

Super Bubulu, bas predivne vijesti [sm=bravo.gif]
Napokon si i ti docekala svoj pregled [sm=smiley1.gif]

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (18.3.2016 9:43:13)

Jutro cure [sm=smiley1.gif]
ooo da Tajci napokon i ja dočekala i mogu ti reć da se isplatilo čekat... Ginić mi je divan, nisam mislila da stvarno postoje tako dobri socijalci [sm=smiley1.gif], drag, duhovit, detaljan, pričljiv, ma mrak... više od pola sata sam bila na pregledu, razgovarali, sve objašnjavao, pitao me, stvarno sam zadovoljna [sm=bravo.gif]
Cure, divan vikend nam slijedi, uživajte u suncu i iskoristite ga maksimalno [sm=smiley31.gif]

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (21.3.2016 13:52:33)

A jesmo se ulijenile[sm=smiley36.gif]nama vikend divno prosao,naravno lijepo vrijeme je sigurno dalo svoj doprinos.danas ponedjeljak,kisa,posao bljak...ali tjesi me da sam sljedeci tjedan 4 dana na godisnjem juhu...oprala sam neke svoje trudnicke stvarcice,tunikice i sire majice...jos me peglanje ceka.sljedeci tjedan idem i na pregledi tako.hajmo cure jedan raport[sm=smiley1.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (21.3.2016 16:32:16)

Cure pozz..

Evo ja na raport... za vikend sml bili na festi i rostilju.. i tako smo se najeli fino..

Jutros sam bila kod doktora.. veliki smo 10 cm i 12+4 nam je.. radili smo rani probir..

I ako je doktor vidio a siguran je skoro 100% da cekamo pisulineka malog

MareM -> RE: Jesenske bebice 2016 (21.3.2016 17:31:11)

nymeria, cestitam na [sm=modricrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif]

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (21.3.2016 17:43:46)

Nymeria bravo [sm=bravo.gif], predivne vijesti [sm=smiley1.gif]
Ako je doktor u pravu tvoj instinkt te nije prevario [sm=smiley1.gif]
Kak su nam ostale cure?
Meni je urinokultura sterilna tak da sam sad odahnula. 31.3. idemo na pregled i jedva cekam. Dobro se osjecam, osim umora i to je to. Hvala Bogu sve ok, nadam se da je i bebica super i da je sve ok

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (21.3.2016 20:34:00)

[sm=bravo.gif] cestitam nymeria na [sm=modricrtici.gif] deckicu...jaooo super, a i rano i saznala [sm=smiley1.gif]...
Ja cijeli vikend bauljala s muzem, divno je bilo vrijeme za razliku od sad...bljak.. odmah vise i duza spavam i sve mi je teze...
Ovaj tjedan moram ic vadit krv i dat urin, a tako mi se neda tak rano dizat ujutro hihi...
Znam da moram bit nataste,a jel smjjem vodu pit prije? Naime ja od pisanja po noci tolko presusim i dehidriram do jutra sa uzas...

ivanaflyc -> RE: Jesenske bebice 2016 (22.3.2016 11:18:39)

ciao cure!

Evo da se i ja prijavim. Jutros bio drugi pregled. Danas se sve lijepo vidi pa tako i srčeko kako kuca [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] danas smo 7+4, idući pregled za 4 tjedna. Krv, urin, hormoni štitnjače sve BO.
Nymeria kako krasno da je dečko! i ja sam saznala isto u 12om tjednu i moram priznati da su dečki stvarno zakon! [sm=bravo.gif][sm=duda.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (22.3.2016 16:14:52)

Ivana ide to vrijeme bome...
Meni jos nestvarno da je decko... mislim veselim se opcenito jako al mi je fascinantno kak smo za bozic pricali kako cu vec u prvom mj bit trudna.. i da ce za slj bozic s nama bit mali fran.. mislim da smo jedino ja i sveki prizeljkivale curicu a svi su pricali o bebi u muskom rodu..

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (22.3.2016 19:55:28)

Ivana super za srceko junacko [sm=bravo.gif], nek i dalje bude sve u redu.
Nymeria bas ste rano saznali [sm=smiley1.gif]. Meni je dokt rekla da cu na kombinirani negdje u 14. tjednu. Jel to ima neko odredeno vrijeme kad se ide ili?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>