RE: Jesenske bebice 2016 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (22.3.2016 20:01:46)

Meni su juce rekli da se na rani probir ide od 11-13 tt a kasnije ide double test pa onda triple test.. samo neznam tocno u kojem tt idu..

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (22.3.2016 20:53:23)

Hvala ti. Kak se radi kombinirani? Obicni uzv i vadenje krvi ili? Jer sam malo citala po forumu i pise da nije ugodan [sm=zmeden.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (22.3.2016 21:22:27)

Znaci obican uzv normalnog trajanja... samo je na taj papir napisao vrijednosti i otisla izvadit krv...

Jedino mi bilo malo neugodno jer me prvo moj dr ovako palpacijski pregledao i onda sam tek na uzv dosla koji kad je stavio dolje nije bilo najugodnije iskreno... al nista strasno nit tsk..

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (22.3.2016 21:41:12)

Ok, hvala ti. Puno mi pomazu tvoja iskustva, a i drugim curama naravno [sm=smiley1.gif]. Ja idem na 12+3 na pregled pa je rekla da cemo dog probir, mozda vec tada. Mada si ja jos razmisljam dal da obavim to [sm=zmeden.gif]

ivanaflyc -> RE: Jesenske bebice 2016 (22.3.2016 22:34:51)

Nymeria draga bome vrijeme stvarno leti. A što se tiče spola, prvi put kad sam ostala trudna bila sam uvjerena da je decko. I kad je dr s 12 tjedana rekla da je pišo, meni to bilo ono skroz normalno, nikakvo iznenađenje. A sad bome nemam baš nikakav osjećaj. Mm misli da će bit cura . [sm=bravo.gif] btw, lagana digresija. Kad ste vi užoj obitelji rekli za trudnoću? Mi smo nekako mislili oko uskrsa reci starcima, mom braci i seki od mm a ostalima tamo ok 12 tjedna

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (23.3.2016 14:09:53)

helou
Ja kuham ručak pa usput malo po laptopu [sm=smiley1.gif]
Jučer sam bila vadit krv i dat urin i naravno nebi ja bila ja da nekaj ne zeznem [sm=smiley13.gif], nisam imala pojma da mora bit prva jutarnja pišaka pa sam tamo pišnula drugu ... kaj mislite bu to imalo nekog utjecaja? pila sam i vode ujutro jer sam pročitala da se voda smije piti jedino da se mora bit natašte... [sm=zmeden.gif]
Ja na kombinirani idem 6. tog ranom zorom i isti dan vadit krv... meni je ginić ponudio a ja pretrage ne odbijam [sm=smiley36.gif]
Ivana mi smo familiji rekli kad je prošo prvi pregled u 10--tom tjednu...Prije toga je jedino moja sestra znala [sm=smiley1.gif]

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (23.3.2016 14:16:25)

Ak imate sličice sa prvog pregleda, mogu vam gatat spol [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] meni ispada curica,to je neka ramzi theory hehehe, malo za razbibrigu [sm=smiley1.gif] noćas sanjala da imam sineka od 4 mjeseca, bio je divan i tak smo bili sretni, smijali se ma milina [sm=jezicek.gif], gnjavili smo mu nogice i ljubili a on se smijao [sm=love.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (23.3.2016 14:21:15)

Bubulu.. ja sam pisala o toj urinokluturi kako sam se i ja zeznula i koji postupsk mora bit... mora bit prva jutarnja u sterilnoj casi inace ce ti nalaz bit kontaminiran...
Tak da ces vjerojatno morat ponovit...

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (23.3.2016 14:24:30)

A sto se tice kad smo rekli za trudnocu.. roditelji su znali odma kad je beta bila pozitivna ali nismo nikom dalje govorili... kako sam ja ostala doma od 6-9 tt smo rekli kumovima i blizim prijateljima i rodbini...
Da nije slucaj da sam doma na kompl. Rekli bi izmedju 9-12 tt..
E to je sad nase iskustvo.. a neko voli rec a neko voli pricekat..

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (23.3.2016 14:33:55)

ma joj nymeria ja i moj trudnički mozak...ja sam ko u nekom balonu [sm=smiley29.gif] polusvjesna hodam okolo ko na oblacima [sm=jezicek.gif]...sva u svom filmu, tak da nije ni čudo [sm=smiley1.gif]... ah ponovit ću šta sad, drugi puta smo pametniji hehe

bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (23.3.2016 14:38:15)

evo baš sam zvala ginića i nalazi su mi svi uredni [sm=bravo.gif]

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 10:18:04)

Nymeria cestitke na[sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif] ivana super za pregled[sm=smiley1.gif] mi smo obitelji rekli kad je bilo 8tt,a ostali jos ne znaju,sljedeci tjedan idem na pregled,bit ce 12tt pa cu tad reci i na poslu i ostalima.uostalom meni se vec vidi stomacic,sve mislim da ce me netko pitati[sm=smiley36.gif]sljedeci tjedan godisnji...jedva cekam

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 10:18:42)

I bubulu super za nalaze[sm=bravo.gif]

ivanaflyc -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 10:22:27)

aries hvala na odgovoru! meni je sutra ravno 8 tjedana pa smo planirali reći bakama i didama da ih za uskrs iznenadimo. a što se posla i ostalih okolo tiče, isto kao i ti, sačekala bi 12 tjedana. meni se još ništa ne vidi. U prvoj trudnoći mi se tek sa 5 mjeseci malčice nazirao trbuh. vidjet ćemo sad kad ću narasti. [sm=duda.gif][sm=smiley1.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 14:23:35)

Meni se tamo od 9 tt fino nazire trbuscic... i bas sam si ponosna na njega..

ivanaflyc -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 14:47:41)

nymeria moja kako slatko! ja sam u prvoj trudnoći bila ful zabrinuta na početku jer nije bilo trbuha. [sm=jezicek.gif] i tek negdje s punih 5 je onako izgledalo kao da sam se malo više najela. Ali ja sam dosta visoka i tanka pa se to valjda rasporedilo. Moje cure koje su već rodile drugu bebu kažu da im se u drugoj već jako rano vidio trbuh, cca. s 2 ili 3 mjeseca. ja sam još uvijek trbuha bez ali vjerojatno ne zadugo. [sm=bravo.gif][sm=duda.gif] nymeria kad ti je točno termin? ti si nešto prije mene ako se ne varam?

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 15:12:32)

E i meni je u prvoj trudnoci tako bilo.s 5mj svi su mi govorili kako sitan trbuscic imam.u drugoj su ti neki misici vec opusteni pa se zato ranije pocne vidjeti.jos kad u startu imas mali trbuscic[sm=smiley36.gif] kao ja,definitivno ne mogu uvuci iako bez problema stanem u sve hlace koje su doduse ispod stomaka.i ja sam visoka,187,ali opet se nekako nazire vec.i kad procitas kolika je vec maternica i da svaki tjedan raste,sve je to normalno...ugl,po zm je meni termin 10.10.ali kako ja imam kasnu O,i za prvo dijete sam dodala 7 dana i tocno u dan si izracunala termin.vidjet cemo na pregledu po mjerama gdje smo [sm=smiley36.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 15:13:33)

Pa niko mi jos nije potvrdio termin al prema zm je 29.9.. a i prema njihovim pregledima tako ispada...

ivanaflyc -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 15:15:23)

aries pa ti si dosta viša od mene! Ja sam 180 i 63 kila [sm=smiley1.gif] bome si i ti u košarka kategoriji. [sm=bravo.gif] ja sam u prvoj trudnoći dobila 8 i pol kg i ginica mi je uvik vikala da je to super a ja se bojala da je malo. a što se termina tiče, meni su ovulacije školske, u prvoj trudnoći rodila samo 1 dan prije. sad mi po zm spada na 04.11.

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 19:22:39)

Ajme kak ste vi visoke... ja sam patuljcica naspram vas sa svojim 165[sm=smiley19.gif]

aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 19:39:13)

Ivana ja sam dobila 16 i to je super s obzirom na konstantnu glad koja me pratila cijelu trudnocu.doslovno bih stala kad vidim da se mm najeo iako sam ja imala osjecaj da mogu jos jesti.ti si bas zgodnica .i bez trudnoce i sa kako se cini[sm=smiley1.gif].a nymeria moja prijateljica je visoka kao ti a rodila je djecaka preko 4kg...a pokusaj zamisliti da nikako ne mozes naci hlace odgovarajuce duzine,da nosis cipele 43/44(pitas se da li te brojeve uopce rade[sm=smiley36.gif] ).ja moram pitati sto imate preko 42 a ne imate li ove ili one.i rukavi uvijek kratki....i mogla bih tako do sutra[sm=smiley1.gif]ali bez obzira na sve problemcice,uvijek sam voljela sto sam visoka.eto vec imamo i neke datumcice[sm=bravo.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 19:49:21)

A vjerujem aries da nije lako... al ni nama niskima nije lako.. sve hlace preduge.. pa guzica ne stane u njih pa ovo oa ono... al dobro ipak nam je lakse da...

Tajci66 -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 20:51:42)

Pozz cure. Mi smo mojim roditeljima rekli rekli odmah nakon pozitivnog testa jer nisam mogla izdrzat da ne velim, a muzevima nakon prvog pregleda. A ostali su postepeno saznali. Ja sam 167, Nymeria mi amo tu negdje [sm=smiley1.gif]. Trbuscic sam stavila u album pa mozete vidjet, a nazire se isto od negdje 9tt. Predivno je pratit kako raste [sm=love.gif][sm=love.gif]
Jcr sam podigla nalaz u Petrovoj i sve je ok, hvala Bogu.
Zadnja dva dana me opet bolucka donji dio leda i nadam se da je to normalno, da se ne trebam brinut [sm=zmeden.gif]

nymeria -> RE: Jesenske bebice 2016 (24.3.2016 21:05:38)

I mene isto ledja bole i ispod lijevog kuka neko peckanje... kao zdjelica se siri...

vepikica -> RE: Jesenske bebice 2016 (25.3.2016 13:49:14)

Hej zenske ☺☺☺
evo i mene da se opet malo aktiviram tu...
procitat cu navecer detaljno sve sto ste pisale i da vidim koliko trudnica imamo ovdje.
Meni je po menstruaciji termin 11.11., ali je ovulacija bila par dana prije tako da je nesto ranije ipak. Al dobro je i ovo ☺☺☺
sada sam 7+2...srceko se culo vec na proslom.pregledu prije tjedan i pol i sada cekamo 13.4. i novi pregled s nadom da ce sve biti u redu.
do tada uzivam u svom princu od 20 mjeseci...
tipkam navecer 😘😘😘

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>