ivchy81
|
Jutro curke! Zbudio me šugavi komarac svu me ispiko, valjda mu previše šnjofam na mlijeko pa se tak obrušil na mene, a mužu neće ni prismrdit Jao kaj ih mrzim, ufff Srećom smo kimbu od male zaštitili sa mrežom protiv te gamadi Danery hvala ti za savjet kaj da radim sa viškom mlijeka uopće mi to nije palo na pamet da spremam za kasnije kad krenu kašice Tnx još jednom Moja mini jučer uopće nije skoro nikaj spavala, pa je zato od pol noći, pol jedan zaspala ko top i do skoro 8 ujutro odrapila, a meni sise pune Jedna do vrha, a druga samo kaj nije malo prije se nacicala, popričala sa medekima kaj su naštampani na ogradici od kimbe i sad natrag ćori Moja zadnjih tjedan i pol slabije kaka, a prije je skoro svaka pelena bila pokakana. Nemam pojma jel to normalno, al kolko čitam okolo, navodno je. Malo ju čujem kak ga zna dobro odrapit ko velka i onak prpr, odem preskinut, a ono ćorak, samo popišana i tu i tam nekakav trag kakice To valjda izletilo kod okidanja rafalne paljbe Postaje mi sve više smiješna, tolko priča, guguće, smije se da se ja sva rastopim Svaki dan nekaj novo pokušava reć, napravit itd. Da znate samo kak zna žicat da bude na rukama i to mora bit okrenuta prema van da milostiva sve vidi i nema stajanja na mjestu il slučajno sjest tak sa njom, a ne, odma se oglašava sirena za daljnje hodanje, dizanje Nema majci lagano. Ne kužim kak skuži da se stoji na mjestu, da sam sjela i tak. Al nije dijete bedasto, zna kaj hoće već sad, ajme majko mila kaj bu to onda poslije kad bu sve veća i veća? Već me sad frka toga Kolko je prefrigana već sad, ufff, naježili smo svi skupa Super su mi priče sa vašim bebicama, sve tako lijepo napreduju, a slatkih muka će uvijek biti, kaj možemo, to je valjda majčinstvo Snjeguljice, čestitam na velikom dečku neka uvijek bude zdrav, vesel i da ima dug i lijep život, a tebi želim što brži oporavak
|