ivchy81
|
Bokić curke Vidim ženske da vaše bebuške sve redom lijepo mrmljaju nekaj, guguću, pričaju, smiju se itd... Tak i moja malecka nekad tak nekaj čudno izvali, neki zvuk dok se "razgovara" sa svojim prijateljima na mobilu ili na ogradici od kimbe da je to za riknut od smijeha Stalno nekaj novog, svaki dan, tako su slatki ti njeni "razgovori" da je čovjeku to tako milina za slušati Mi smo danas bile na kontroli kukića, jer je mjesec dana morala nositi široko povijanje, ali je sve super nema više potrebe za širokim povijanjem Jupiii, tako sam sretna zbog malene, jer je mrzila nositi te pelene po ovim vrućinama, doslovno je počela vrištat svaki put kad bi joj mjenjala pelene i ove vraćala natrag Tak da smo i sa tim gotove, hvala dragom Bogu As1403, drago mi je što je Arian bolje I ti si imala temperaturu? Ja zaboravila napisat da sam ja cijeli ponedjeljak preležala i kurila u krevetu, koma živa Počela me ujutro jako boljet glava i svi mišići i mislim si da bu valjda prošlo samo od sebe kad odem još malo odspavat kad i bebuška, kad ono klinac, meni postaje sve više zima, znojim se ko luda, idem mjerit temperaturu, kad ono 37.2, pa malo kasnije 37.6, pa opet kasnije 38.2, kad na kraju došlo već na 38.6, zovem doktoricu opće prakse, objasnim joj sve i velim joj da dojim pa me zanima kaj smijem popit za temp.ona veli lekadol i lupocet, ode svekrva u ljekarnu, donese tablete, krknem odma jednu od 500mg i poslje meni bolje, kad opet malo kasnije temp., al malo slabija, krknem ja još jednu i na spavanje, a ujutro mi bilo puno bolje na svu sreću popodne sam bila skoro ko nova samo kaj me još glava bolila, al nju sam riješila sa natakanjem puuunooo vode Očito da su subota i nedjelja bile malo previše za mene, em ono sunce u subotu i štikle, em opet sunce u nedjelju i hodanje od sat vremena po strmoj nizbrdici, ajme kaj si ja sama napravim, koma živa Srećom, brzo je prošlo i bez posljedica
|