subby
|
Ohoo sretan rodjos i od nas Mi danas bili kod gin na pregledu, kod mene sve super, preporucila mi kondome umjesto pilula posto dojim. Svi se cudili kako je velik, da ne izgleda kao da ima samo sedam tjedana Jutros gospon ustao u pol 7 i odlicio da mu se vise ne spava pa se smijuljio, gugutao, zabavljao se s mobilom koji se okrece, a kad je to sve dosadilo javio se nama nakon mijenjanna pelena i jela, ja skoknula brzinski oprati kosu i pripremiti se za pregled, on je nesto malo odrijemao i opet se probudio pa se dere, ne valja ovo, ne valja ono.. Na kraju trebali mi krenuti, a on de dere, sav se usplakao.. Gledamo hocemo ga vodit sa sobom ili njih dvoje ostaju kuci.. Na kraju odlucili krenuti pa kad sidjemo dolje vidjeti ako ne place pa cemo ga vodit. Tako je i bilo, gospon zaspao u voznji, tamo je isto bio divan, malo se meskoljio, ali je bio super. Pregled super brzo zavrsio, pregledalk me dolje, ispipali maternicu (tu moram jos malo vjezbati), zeljezo-isto super, tlak i urin takodjer. Prepipala mi i grudi, sve super. Ja sam bila najvise sretna sto je on bio dobar i sto je brzo zavrsilo da mozemo kuci :) sve u svemu/ uspjesan izlet Gospon najvise se voli uspavat u voznji, u kolicima i u autu. Trebala bi namontirat tockice na autosjedalicu i prikopcat na traku za trcanje pa nek se voza Moj kaki vise puta dnevno.. Nekad se zna bas fino olaksati da bude danery ko kod tebe, ne znas gdje pocet prat I cistiti, a nekad rasporedi. Sad mu je nova zabava da piski kad je gol, taman kad ga poperem, posusim i namazem, eto ti fontane! Predprosli noc je tako tri puta i to onda piski u krug i ode o po njemu i svuda okolo.. Pa onda peri, brisi, mijenjaj bodi, a oci mi se sklapaju, trebaju mi drzaci za kapke Ja mom oblacim 62 odjecu jer nosi platnene pelene pa bude malo veca guza zbog paketica tako da je 62 super. Al vec je malkoc na knap kod nekih bodija.. Al moj je svu svoju odjecu ful maksimalno iznosio, bljucka ili piski i eto ti modne revije, presvlacim ga nekoliko puta dnevno, a niko ne radi toliko u cijeloj zgradi ko ves masina kod nas tako da ja necu moc rec da je sve obukao 2-3 puta i prerastao.. Kod njega se sve iskoristi maksimalno, sta tije ekonomicnost
< Poruku je uredio subby -- 7.7.2016 15:05:22 >
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|