RE: Proljetne bebe 2017. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

anandi -> RE: Proljetne bebe 2017. (1.1.2017 16:35:23)

Sretna nam svima 2017 godina, da se bude veselo, zdravo i aBd ponosne mame [sm=bravo.gif]
Nisam se par dana javljala, mm mi dobio koji dan slobodan pa sam s njim cijelo vrijeme.
E da isla sam na uz preksinoc, malo mi je bilo frka...[sm=duda.gif] nisam osjetila 2-3 dana pa sam bila sva tuzna i na kraju sam zvala redom ordinacije da me prime [sm=smiley36.gif] i uspjela sam dobit neki termin. Malac je hvala Bogu dobro, samo sto je spavao i bio je ledima od moj stomak okrenjen tak da ga zato nisam mogla osjetiti.
Ono sto me iznenadilo, vise je odgovarao 20+2 nego 19+4 [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] i teski smo 352 gr.
Sad sam odahnula, evo javlja se non stop hehehhe opet jedva cekam 9-t da idem kod svoje dr da ga opet vidim.

Kako ste provele NG? Ja sam bila kuci s mm sami i oko 23h smo izasli na Trg i docekali NG uz vatromet ( u zadnji cas se nacelnik odlucio da organizuje) i vratili se oko1. Bas nam je bilo fino ali je bilo bas hladno.
Opet me nece biti 2-3 dana, u jutro idemo kod porodice pa kad se vratimo pisem vam [sm=smiley31.gif]

perlica55 -> RE: Proljetne bebe 2017. (1.1.2017 19:36:27)

Cure, sve najbolje u novoj godini [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Da sve od reda rodimo žive i zdrave male bebice [sm=smiley1.gif]

Mi se spremamo na reprizu dočeka, ekipa je i sinoć slavila, a ja u 22 spavala
tak da ni vatromet pred hotelom nisam čula...
Pusa svima, nadam se da ste uživale [sm=smiley1.gif]

Lagertha -> RE: Proljetne bebe 2017. (1.1.2017 19:42:48)

I ja želim svima sve najbolje u Novoj! Veseli me ova godina i pomalo straši, ali vjerujem da će biti predivna. [sm=smiley1.gif]

Geminice -> RE: Proljetne bebe 2017. (1.1.2017 21:47:22)

Hej curkeeee, sve najbolje u našoj godini, svašta nas čeka, ja ne znam kako ću to dočekati [sm=sloncek.gif] Ponekad me uhvati takva euforija i navala sreće, da krenem grliti sama svoj stomak, već sam 6 mjeseci trudna,a kao da još sama u to ne vjerujem, pa kad me cure krenu lupati iznutra najradje bih ih odmah izvadila iz stomaka i ljubila satima.
Da vas pitam, jel već imate tzv "trudnički mozak"? Taman je nekidan bilo na vijestima pa smo muž i ja umirali od smijeha, kako je to Šprajc ugodno nazvao čudan mozak, smanjena aktivnost sive tvari. Meni se stvarno događaju stvari,tipa muž jede,ja ležim, on već spremi i ja ga pitam pa jesi ti jeo, ili šetamo pored rijeke (dođemo tamo autom, jer ja zbog wca ne mogu daleko) i kad se vraćamo ja gledam auto i kažem gle ovo je isti naš auto, pomislim pa i registracija je ista. Znači potpuno zamračenje..inaće sam profesorica matematike, nije da mi je to prirodno stanje mozga, haha, ali opet je neugodno. Da ne pričam o zaboravljanju ovih osnovnih stvari, tipa kupovina namirnica, jesam li popila tabletu ili je to bilo jučer .... ja sam na bolovanju od početka trudnoće, pa je ta moždana neaktivnost vjerojatno i pojačala to stanje,ali opet presmješno...prije sam mislila za puno trudničkih priča da su neistinite, pa sad moram posvjedočiti i o svojima,ukoliko neki muž zaluta na forum pa da zna da je to samo prolazno stanje...kažu maksimalno dvije godine [sm=jezicek.gif]

Tonks -> RE: Proljetne bebe 2017. (3.1.2017 10:52:19)

Pozdrav mamice.[sm=smiley1.gif] I mi ćemo bit proljetna beba, termin nam je 26.5. Teta doktorica veli da sam dečko, razveselila je mamu i tatu taman za božić.[sm=bravo.gif]
Nego, zanima me kad bi bilo najbolje ić na 4D? Mislili smo idući tjedan kad ćemo bit 21tjedan, al se bojim da je prerano. Il se varam?

iva0067 -> RE: Proljetne bebe 2017. (3.1.2017 16:35:12)

Cure sretna vam Nova [sm=sloncek.gif]
Da nam je najsretnija do sada, a biti ce sigurno [sm=smiley27.gif]

Ja sam usla u 18. tjedan i jedva cekam da osjetim malenu kak se mrda [sm=zz_wub.gif] Makar sumnjam da ce biti prije sljedeceg pregleda... Puno smo papale preko blagdana pa se sad trudimo vratiti na neku zdraviju prehranu [sm=smiley36.gif]

Sta koristite protiv strija, s cim se mazete? Ja sam uzela od biobaze mama kremu za trudnice i obicno djecje ulje... Mazem se dva puta dnevno. Bas imam periode kada me uzasno svrbi koza i suha se sva osjecam.
Jucer mi je izbio neki osip [sm=zz_unsure.gif] Na obje strane bokova, kao neki pristici cudni koji svrbe i peku. Jos svaki put kad idem na wc derem s odjecom po tome jer je bas na nezgodnom mjestu. Pricekat cu par dana da prode pa mozda odem dermatologu. Jos sam sad dobila i neke sitne tockice po podlakticama [sm=zz_mad1.png]

Ivana0710 -> RE: Proljetne bebe 2017. (3.1.2017 20:54:39)

Želim dobrodošlicu novim članicama i uredne trudnoće [sm=bravo.gif]

Moja bebica i ja smo kroz svasta novo prosli ocih dana, poceo jak svrbez po trbuhu, mazemo ga stalno sa pavlavicevom kremom. Jedan dan nam se pojavilo i mlijeko, ali samo jednom da bi neki dan osvanule i strije na grudima. Eto nisam primjetila da su nesto odjednom i puno narasle i nisam bila redovita u mazanju njih i eto, ali za sad na stomaku jos nista. Mali udara sve u 16, vec par veceri me bas i bolilo, nekako se bio drugacije okrenio pa me ravno po organima udarao.

Danas smo isli kupiti krevetic, i stic ce nam za 10ak dana. Ne migu vjerovat da u par trgovina postoji tolika razlika u cijenama za jedan te isti krevetic. Isplatilo mi se to sto sam ranije pocela obilaziti trgovine pa sam prokuzila cijene. Znaci krevetic koji smo htjeli u jednoj trgovini je bio 1100 kn, u drugoj 1500, u trecoj 1700 i danas krenemo kupiti taj za 1100 i ajd naidjemo u jos jednu trgovinu kad ono tamo 850kn, a znaci isti krevetic iz kataloga koji ima svoje ime. Eto komotno smo ustedili za jos jedan.

Tonks -> RE: Proljetne bebe 2017. (4.1.2017 10:07:05)

Joj taj svrbež. Imam osjećaj da ću si kožu oderat. Super mi je kad se namažem, al i ta sreća kratko traje.[sm=smiley36.gif] Inače mažem se sa bademovim uljem i super mi je, samo mi je guza malo popucala, al strije po njoj imam već od prije.
A kaj se krevetica tiče našla sam u Ikei jeftine po 500, 600 kn tak da mislim da ćemo tamo po njega. Sad bi ja svašta kupovala, a mužić mi lud hehe

Geminice -> RE: Proljetne bebe 2017. (4.1.2017 13:37:33)

I ja koristim bademovo ulje, malo me živcira taj osjećaj dok se ne upije, ali preživim .. još ponekad ubacim tigrovu travu za strije i još jednu baš za strije imam,ali nekako u 90 % slučajeva dohvatim bademovo ulje pa s njim sve mažem. Baš me uhvatila panika, jači svrbež započeo je u 23, 24tom tjednu trudnoće, baš kad je glavna vijest na naslovnicama bila "Pojavio se svrab u Hrvatskoj"....ali to je bio uobičajeni trudnički osip od češanja [sm=bravo.gif]
iva0067 samo što nisi osjetila, meni je škljakikanje iznutra taman krenulo u 19tom tjednu, tj je i prije,ali baš sam osjetila da su to bebe u 19tom.
Tonks ja sam na 4d išla u 11tom i 19tom tjednu, i točno se vidjelo koliko su cure narasle, u 19tom smo otkrili i spol, čak sam vidjela i kako zijeva, presmješno mi je to bilo, jer kod socijalnog ginekologa ne vidiš šta je glava što trup, ovdje vidiš prstiće i zijevanje, poseban osjećaj...i naravno kod privatnika možeš uvesti i muža,njemu je to bio poseban doživljaj. Tako da 21 tjedan nije prerano.

Tonks -> RE: Proljetne bebe 2017. (4.1.2017 13:45:38)

Geminice hvala na info. Onda slijedeći tjedan idemo na 4d. Jeeeee
Moja socijalna da da muž bude sa mnom na pregledu, al je smiješan jer niš ne kuži. Čak ju je jednom pitao da kak ona nekaj vidi na tome, njemu sve mutno hehe

perlica55 -> RE: Proljetne bebe 2017. (4.1.2017 14:15:41)

Hej curke pozdrav, mi krenuli dan ranije doma, jer zovu nevrijeme..
Predveče smo u Zg [sm=smiley1.gif]
Gemince evo kod mene trudnicki mozak [sm=jezicek.gif] pitam nekog pitanje,
nakon 5 min ne znam kaj mi je odgovorio... Uzas [sm=smiley36.gif]
Tonks dobro došla, termini su nam u par dana [sm=bravo.gif]
4d je idealan od 20tt, jer se sve fino vidi.. Uživaj na pregledu [sm=smiley1.gif]
Ivana, hajde pokušaj mazati La roche posay Lipikar... Vraća koži lipide i zbilja
smanjuje svrab i iritaciju.. Teta magistra veli da se kod suhe kože
ne upotrebljavaju nikakva ulja, jer ju dodatno isušuju..
Super za povoljan krevetac.. Kod nas je cijela soba iz Ikee i dosta
povoljno smo ju platili... Budemo samo prefarbali zidove, jer mi se više
ne sviđaju zidne tapete koje smo lani stavili..
Moja cura živahna, javlja se svaki dan. idući tjedan sam kod svog gina
na pregledu pa javim detalje..
Uživajte cure i mazite buše ..

daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 9:41:38)

[img]http://www.picgifs.com/bird-graphics/bird-graphics/stork/bird-graphics-stork-335308.gif[/img]

[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]ivana0710 - 04.03. [sm=modricrtici.gif]

[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]Geminice - 04.04. [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]Fiona0802 - 06.04. [sm=modricrtici.gif]
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]bubi0506 - 04.05. [sm=modricrtici.gif]
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]Lagertha - 20.05. [sm=modricrtici.gif]
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]anandi - 22.05. [sm=modricrtici.gif]
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]Tonks - 26.05. [sm=modricrtici.gif]
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]perlica55 - 30.05. [sm=rozacrtici.gif]
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]iva0067 - 06.06. [sm=rozacrtici.gif]
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]daxy - 18.06.

[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]kiar - 13.07.
[img]http://i449.photobucket.com/albums/qq213/kittekatje72/smiley_pregnant.gif[/img]LourdessPadme - 28.07.

[img]http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/f025.gif[/img]

daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 9:52:53)

Naši pregledi:

Ivana0710 [sm=pikapoka2.gif] 31+6 [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif]
[sm=pikapoka2.gif]05.01.[sm=pikapoka2.gif]

anandi [sm=pikapoka2.gif] 21 [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif]
[sm=pikapoka2.gif] 09.01.[sm=pikapoka2.gif]

LourdessPadme [sm=pikapoka2.gif] 11+3 [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif]
[sm=pikapoka2.gif] 09.01.[sm=pikapoka2.gif]

Fiona0802 [sm=pikapoka2.gif] 28+5 [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif]
[sm=pikapoka2.gif] 11.01.[sm=pikapoka2.gif]

daxy [sm=pikapoka2.gif] 18+1 [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif]
[sm=pikapoka2.gif]16.01.[sm=pikapoka2.gif]

daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 11:07:53)

Drage moje,sve najbolje u 2017!!!
Da nam porod bude lagan i da bebe budu zdrave! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tonks dobro nam došla! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Čestitam na pišonji! [sm=bravo.gif]

lagerthapisala si da ideš u utorak na pregled. Nadam se da je sve u redu! [sm=smiley1.gif]

lotta2017 jesi izračunala termin? [sm=zmeden.gif]

ivana draga,sretno danas na pregledu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anandi ja sam Novu dočekala u snovima. [sm=smiley36.gif]
Bila sama doma i zaspala prije ponoći. Probudila se u 1 i 30 i samo se premjestila u krevet. [sm=smiley36.gif]

geminice imam i ja trudnički mozak. [sm=smiley36.gif]
Zaboravim da sam nešto rekla pa to ponovim,a MM: pa rekla si mi to ima po ure. [sm=smiley36.gif]
Il zaboravim šta mi je netko odgovoria na pitanje pa pitam ponovo.
Ma milijun epizodica sličnih. Zaboravila sam kad se podižu nalazi,pa zvala priju da ju pitam. Ona se odvalila smijat.
Nemogu zapamtit koji je dan,pa 5 puta gledam.
Al dobro sve to skupa i nije toliko strašno. Smiješno je,al barem znamo da je normalno.

iva ja i ti u istim klubu! [sm=smiley36.gif]
Ja sam sad u 17 TT i još ne osjetim bebice,nadam se da ću početi uskoro.
I ja imam iziritiranu kožu na bokovima. Taman uz rub gaćica pomalo me svrbi taj dio,pa pokušavam mazat što češće.

Nemam problema s kožom na trbuhu,barem me to zaobišlo.

ivana super za krevetić! [sm=bravo.gif]
Pametno je izvidit situaciju prije kupovine! Sad imaš love za nešto drugo. [sm=bravo.gif]

perlice nadam ste da ste sretno stigli doma! [sm=bravo.gif]

Našim trudnicama fiona, bubi, kiar i Lourdess što se slabo javljaju puno zagrljaja.
Nadam se da je sve OK. [sm=smiley1.gif]

Do mog pregleda još 10ak dana! [sm=bravo.gif]
Imala sam 2 turbo stresna dana i neke probleme u obitelji,još me uz to sve glava bolila ko nikad.
Baš san se bila zabrinula za bebe i otišla sam na Hitnu da me pregledaju.
Malo su mi se smijali jer me ništa ginekološki ne smeta i ne boli,al su me pogledali.
Doktorica kaže da je sve u redu i da se probam opustit i smirit. Na UZVu su bebe u redu i miču se.
Imala sam poslije pregleda malo sukrvice pa sam jučer otišla kod svoje gin (po doznake) i usput ju priupitala.
I ona mi kaže da se primirim i da je ta sukrvica normalna pojava poslije vaginalnog pregleda.

Kako se borite protiv ove hladnoće? I jel se čuvate od gripe?

iva0067 -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 11:21:56)

Joj daxy tako i meni uz rub gaćica... Ali sreća bolje je. Glavno da se ne širi.
I ja sam negdje za 10tak dana na pregledu, jedva čekam [sm=bravo.gif]
Ja imam normalne dane i onda imam panične dane kad stalno razmišljam oće bit bebi nešto jer sam se naslonila s trbuhom negdje, oće joj bit nešto jer spavam na trbuhu, oće joj bit nešto jer mi je nos začepljen, jer ovo jer ono [sm=smiley36.gif] Ali sam se primirila ipak u odnosu na početak [sm=bravo.gif]
Mene baš sad strah gripe. Prije trudnoće sam imala problema sa sinusima, stalno začepljen nos. I sad u trudnoći mi je to katastrofa, 10 puta gore, non stop sam zaštopana i bole me sinusi [sm=smiley13.gif] A i imunitet mi je prije bio nikakav, a kamoli sad. Nema veze, samo nek je mala dobro i dok ovo što mene gnjavi ne utječu na nju ja sretna [sm=zz_inlove.gif]

Tonks -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 13:41:55)

Ja sam svog piceka počela osjećat na staru godinu. Valjda sam malo preforsirala pa se počeo javljat. [sm=smiley36.gif] Baš neki čudno fora osjećaj. Držim fige da i vi cure uskoro počnete osjećat.

LourdessPadme -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 14:58:21)

Hej curke ,svima vam zelim sretnu i veselu novu godinu. Kako je daxy rekla lagane porode i zdrave bebuske.

Ja vas pratim al sam ljena pisat [sm=smiley36.gif] cekam pregled ko ozebli sunce,zadnji je bio sa 7+3 pa sam u strahu jel se sve dobro razvija.
Sutra sam 11 tjedana,stalno osjecam zatezanja pritisak . Simptomi dolaze i odlaze.Jedino su mi bezvoljnost ,ljenost i apetit stalni.

daxy koliki je trbuscic?

Zelim jos samo pozeliti dobrodoslicu novim curkama [sm=bravo.gif]

Velike puse svima

daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 17:24:27)

Za sad muškići vode na listi! Jeste primijetile?

iva svi valjda imamo te nerealne strahove.
Ma stvarno je najbitnije da bebama nije ništa,a mi sve već izdržimo nekako.
Tako sam trpila glavobolju 2 dana jer nisam smjela popit ništa jače od Lekadola.
Netko drugi bi možda i popio nešto jače i ništa se ne bi dogodilo od te jedne tablete.
Al ja radije trpim. I kasnije svejedno brinem je li kako utjecalo na njih ta silna bol.

Tonks neka se tebi bebica javlja! Sigurno je lijep osjećaj! [sm=bravo.gif]

Lourdess lijenčino! [sm=smiley36.gif]
E pa šta, zaslužila si da te sad razmaze i da se ulijeniš!

Koliko smo muke prošle da bi došle do ovog? Ma tko nam smije išta reć? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Trbuh mi je ogroman. Dobila sam do sad 6kg. I većina toga je u trbuhu,sisama i nešto malo u guzi.
Rekla mi gin da smanjim kolače.

Ivana0710 -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 19:51:51)

Eto i mi smo danas bili na pregledu, borimo se sa infekcijim, zadnji put sam dobila vaginalete i proslo je, pa se opet vratilo i sad sam opet dobila neke, pa ako one pomognu onda probavako nesto trece, malo jace [sm=smiley13.gif]
Ultrazvuk nam danas nije radila, tako da ne znamo da li se okrenio s obzirom da je zadnji put bio na zadak. I eto sad ce valjda postat ucestaliji pregledi. Iduci put sam narucena 26.01. I tada cu biti 35+6 tt. I onda ce raditi neki bris, sad ne znam dal je on kao redovan ili zbog te infekcije.

Momof5 -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.1.2017 19:57:52)

Pozdrav cure...
Prvo da vam cestitam Novu Godinu 😀😁
Evo upravo sam se prijavila na forum (nova trudnica),trudna sam 6+5
tjedana...
Imam 4 klinaca i 5 na putu [sm=duda.gif]
Nadam se da vam ne smetam i da cemo ugodno tipkati..

Lagertha -> RE: Proljetne bebe 2017. (6.1.2017 9:49:08)

Pozdrav svima,

Daxy bila sam na pregledu u utorak. Uzeo mi je briseve koje sam nosila u zavod pa sad čekam nalaze. Nismo opet radili UZV (jer sam imala uzv 27.12. u bolnici).
Poslušao je samo srčeko [sm=smiley1.gif]

Slijedeći pregled mi je 2.2.

Ja mogu reći da napokon imam trudnički trbuh, do sad ga nisam imala već je izgledalo kao da imam pivsku škembu. [sm=smiley36.gif]

daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (6.1.2017 19:01:44)

Večer, trudnice. [sm=smiley1.gif]

Jel se grijete?
Ja ne mrdam iz dnevnog i cijeli dan ložim vatricu. Čini mi se da ću u dnevnom i spavat. [sm=smiley36.gif]
Moglo bi se i u sobi bez problema al kako puše luđački prozor proizvodi zvuk koji kida živce.

ivana baš te zeza infekcija. [sm=smiley13.gif]
Nadam se da će brzo proći.

Momof5 dobrodošla! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hajde,javi termin poroda da te dodam na listu.
Ne sumnjam da ćemo se ugodno družiti! [sm=smiley1.gif]

Lagertha nadam se da će brisevi biti uredni!
Drago mi je zbog trbuha! [sm=bravo.gif]

Momof5 -> RE: Proljetne bebe 2017. (6.1.2017 20:44:23)

Hvala😀
Ja sam tek sad skuzila da ste vi proljetne bebice ,a meni je termin 29.8.2017
Nisam sad nigdje uspjela naci ljetne bebe 2017..

lotta2017 -> RE: Proljetne bebe 2017. (7.1.2017 8:41:14)

Jutro cure![sm=kava.gif] Evo probudih se u ovo ledeno zagrebačko jutro....pijuckam kavu u miru, a iz vana me gleda 14 minusa[sm=smiley36.gif]
Kako ste? Šta ima kod vas?
Ja obavila prvi pregled, srčeko kuca, trudnoća je po uzv veća za tjedan dana, nego po datumu posljednje M. Po uz sam sad 7+5, termin mi je 18.08.2017. god.
Dala mi je uputnicu za KKS, urin, krvnu grupu preskačem jer imam nalaz iz prošle trudnoće pa je i on kao valjan. Sljedeća kontrola 02.02.
Koje vi vitamine pijete u trudnoći? Ja sam počela sa Elevitom, ali morala sam prekinuti, imala sam od njega užasne bolove u želucu i jake mučnine, navodno zbog velike količine željeza. Sada sam uzela neke nove, Novalac Prenatal i ok su mi.
Budući da ćemo se družiti, da napišem i paar riječi o ssebi - zanči živim u okolici Zagreba, imam 34 godine, ovo mi je druga trudnoća, imam još curicu od 3,5 godine. Ekonomist sam i radim u računovodstvu u jednoj građevinskoj firmi. Kad smo već kod posla, kod mene u firmi je u tijeku epidemija gripe, koliko vidim nije nimalo bezopasna, dvoje kolega, doduše starijih čak je završilo u bolnici[sm=smiley13.gif] Neznam ni sama kako se zaštititi, budući da nas ima puno, tek sam se vratila sa g.o. tak da i to ne dolazi u obzir. Zasad se filam vitaminima i nadam se da će me gripa ove godine zaobići.
Jedna članica je pisala o svrbežu kože -imam isti problem, isčesem se do krvi. Inače se mažem bademovim uljem,ali ko da se i ne mažem, koža mi je suha, suha. Tome vjerojatno pogoduju i niske temperature vani i grijanje u kući.
Jucer sam išla do šoping centra kupiti neke poklone maloj za vrtić, i iako je još puno prerano nisam odoljela da ne svratim u dućane sa dječjom opremom -iako imam opreme od prve male, odlućila sam ipak neke stvari kupiti. prvenstveno kolica, nakon 3u1 iz prve trudnoće, za ovu bebu kupujem Maclaren xlr koji može od rođenja, lagan, sklapa se u kišobran i stane u moj gepek bez dodatnim intervencija (vađenja kotača i sl). Ostaje mi još razmisliti o uređenju sobe za D1 i bebu, ali time ču se pozabaviti za koji mjesec. Eto toliko od mene zasad.....stojte mi dobro, čuvajte se gripe, mazite svoje bušice[sm=angel.gif][sm=angel.gif]

LourdessPadme -> RE: Proljetne bebe 2017. (7.1.2017 13:39:10)

Hej drage moje
I ovdje bura dere nemilo,hladno za pop,opremila san se hranom i sluzbeno se zatvaram doma.
Sta se tice gripe,svi najblizi su al bas svi su poklekli,evo ja i MM se drzimo.

lotta samo izbjegavaj kolege sta pokazuju simptome i puno vitamina uzimaj.
Ja sam cula od jedne prije da je kod trudnica pojacan imunitet,pa se nadam da ce nas sve zaobici.

Preksutra pregled ,vec mi krecu napadaji panike jel sve dobro.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>