daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (9.1.2017 10:23:44)
|
Dobar dan curke. [sm=smiley1.gif] Jeste se smrzle? Brrrr. Najgore je prošlo,kažu,al je još dosta hladno. Barem ne puše,pa se lakše ugrijat. "Proljetne bebe" je samo "radni naslov". [sm=smiley36.gif] Zamolila sam admina da promjeni naslov i rečeno mi je da hoće, al valjda nije bilo vremena u blagdanskoj ludnici. Poslat ću poruku ponovo. Sve su trudnice dobrodošle na našu temu. Kao što vidite imamo i jednu 'Zimsku'. Bitno je da se slažemo. lotta nadam se da te gripa i dalje zaobilazi. Izbjegavaj "oboljele" koliko možeš. Lourdess draga,upravo suprotno imunitet je kod trudnica oslabljen jer tako organizam sprječava odbacivanje ploda koje je u jednu ruku 'strano tijelo'. Ozbiljno se trebamo paziti. I ti izbjegavaj oboljele koliko možeš. Momof5 ti najbolje znaš kako je kad dođe beba,zato iskoristi svaku priliku da ubiješ oko. [sm=smiley36.gif] Ja još ne razmišljam puno o porodu,nemam neke strahove. Vitamine počela piti u 13TT do tada Utrogestani i Folacin. Fiona vidim da baš uživaš u trudnoći! [sm=bravo.gif] Još 2 dana pa je i pregled. Brzo će to. perlice dobrodošla doma! [sm=bravo.gif] Nadam se da si uživala u odmoru. [sm=smiley1.gif] anandi ajde,tješi me što si i ti u plusu 6kg. [sm=smiley36.gif] Valjda ću usporiti malo sada. A stvarno nisam pretjerivala s hranom. Tu i tamo bih pojela malo više nego mi treba,al nije to ništa neuobičajeno za mene i kad nisam bila trudna. [sm=zmeden.gif] Geminice jesi razmišljala o kolicima? Ja muku mučim s tim. Izbor je barem u ST i okolici užas,a sve skupo. Mislila sam i gledala po njuškalu i to mi se čini bolja opcija... Kako ti stojiš s tim? Još nešto, naletila sam na informaciju o udruzi "Hrvatska za djecu" koja daje potpore za višestruke porode. Daju jednokratnu potporu za blizance,trojke,... Podsjetila me prija na to jučer, pa sam ti htjela napisati. Ne znam jel znaš išta o tome? [sm=zmeden.gif] Curke,moja leđa počela patiti... Dok spavam i ujutro me znaju boliti u donjem dijelu. Ujutro mi nekad treba dosta da ustanem iz kreveta. [sm=smiley13.gif] Preko dana je sve ok,al po noći... Navikla sam spavati na boku i valjda mi trbuh iskrivi donji dio leđa. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|