Ivana0710 -> RE: Bebe proljeće-ljeto 2017. (15.11.2017 15:47:53)
|
Nymeria, super, hvala! Ovo ce mi dobro doci sad kad imamo uveden i rucak treba mi vise ideja, samo cu ja sa 10 mj uvesti kasniji popodnevni obrok a sa godinu cu kreniti ostale medjuobroke. Mimo vecinom mi je sve u slikama sto imam spremljeno pa ako hoces lako ti posaljem na mail. Moj mali je izjelica, moze dosta kolicinski pojesti, ali kad mu kuham palentu, griz i ostalo moja mjerica budu 2dcl vode i u to idu 2 zlice palente ili griza. Uglavnom to mjesam sa vocem pa otprilike skuham pola jabuke, od te vode u kojoj se kuhala odvojim 2dcl i u to ukuham palentu, ili griz. Samo sto sam ja sa nekih 7 mj uvela taj pirov griz a ovaj psenicni jos nisam. Imam i upisano sve sta je koji dan jeo od kada smo krenili sa dohranom pa mogu i to poslat, mozda bude od koristi. I ja sam svaka 3 dana uvodila novu namirnicu. Jedino sto sam samo prvi dan dala samu a ostale dane kombinirala, naravno kad sam ih uvela vise pa imala sa cime kombinirati, nisam sva tri dana davala samu. I nisam se strogo drzala kalendara jer bas sve imamo domace od voca (osim banane) i povrca pa sam onak davala i prije neke da mu mogu bolje iskombinirati sa necim. A sto se tice pahuljica, ne znam na sto si tocno mislila, u svakom slucaju su ti bolji izbor cjelovite zitarice. Ja sam do sada od zitarica uvela proso, rizu, palentu i pirov griz. Imam jos u planu amaranth, quinou i zobene. Sto se tice prosa, amarantha i quione u dm-u ima gotovih iskokanih (gepufft) koje samo umjesas u gotovu kasicu, ne treba nista potapati noc prije i kuhati. I njih ti je dovoljna 1-2 male zlicice po obroku.
|
|
|
|