Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne bebe 2017. (31.7.2017 13:54:44)
|
Drage trudnice i mame, Nisam se dugo javljala, ali vas gotovo svakodnevno čitam. Imala sam više razloga za udaljavanje s foruma, ali pokušat ću se javiti tu i tamo. Moram čestitati Daxy, Perlici i Lourdess na bebicama! [sm=bravo.gif] Nakon toliko vremena i truda, posebno me veselite![sm=smiley1.gif] Evo, ja sam počela raditi, na sto sam strana, uhodavamo se... Od jeseni jaslice, pa onda opet neke nove prilagodbe i tako. Veselo. A kad sam došla na posao, kao da vrijeme nastavlja odakle je stalo: čim sam saznala da sam T, otišla sam na BO. Pa me sad radno mjesto podsjeća na odbrojavanje, počinjem razmišljati opet o trudnoći. Ne znam samo koliko bi ovaj put pokušavanje trajalo... Malac je sve slađi i slađi, i mogu vam reći da sam zaljubljena u svog sina.[sm=love.gif] Još dojimo ujutro, navečer i nešto po noći. Maza jedna.[sm=smiley1.gif] Kćer je prava cura, sve veća i inatljiva, drska, gadan karakter. [sm=jezicek.gif] Ne znam samo kakva će biti u pubertetu.[sm=smiley36.gif] Puno sreće svima!!!
|
|
|
|