Ivana0710 -> RE: Bebe proljeće-ljeto 2017. (6.10.2017 15:46:23)
|
Mimo i to jucer 7 mj smo napunili [sm=smiley1.gif] Prvo sam mu dala tikvicu, pa mrkvu, pa palentu, jabuku, krusku, sljivu, pirov griz, ciklu i krompir. Eto to je za sada. Sto se tice hranilice mi smo bili dobili onu drvenu sto poslije bude stolic i stolica, ali mali jos uvijek ne sjedi samostalno i tko zna kad ce pa smo kupili onu sto ide u vise polozaja. Joj Tonks bolje da ni ne krecem pricati, milion puta mi ga je znala uzet sa sise dok smo muku mucili sa dojenjem, kao ona ce ga umiriti, pa si je zabrijala kako je on samo njihov i da ga moja mama ne moze cuvati, pogotovo kad krenem raditi, kao samo ce ga ona cuvati i to mi u facu kaze. Kad pocnem svoje rijeci provoditi u djela kladim se da ce na tabletama zavrsiti....A da ne pricam kako je presla 60.godina i da ga ne zna dobro ni drzati, mali samo place kod nje, a ako nesto kazes onda bude sou, jer kako su oni odgojili svoju djecu, jel... Ma bolje da ni ne pricam dalje. Sto se tice kolicine hrane u pocetku to treba biti kao tek koja zlicica da se naviknu na okuse i jesti uopce na zlicu ali im dalje treba davati koliko zele da nauce razlikovati sitost. Moj mali pojede koliko god da napravim, samo pazim da ne bude puno onoga sto sjeda tesko na probavu. Njemu nije dovoljna npr.ona mala teglica kupovne kasice od 120 gr. Bas danas smo isli na put i ja sam mu pasterizirala u vecu teglicu i sve je pojeo i onda jos i doji. Jedino eto razlika je sto smo mi krenili sa 6 mj i to sa doruckom, pa u sa 8 mj.cemo uvesti rucak, sa 10 veceru, ostalo je sve dojenje i sa 12 mj.uzine..
|
|
|
|