andy1 -> RE: Proljetne bebe 2017. (14.1.2017 16:42:06)
|
Lourdess, ovako: nakon operacije, ta 3 mjeseca sa spiralom, skoro sam poludila, stalno me bolilo i tokom ciklusa bi po 3 puta imala spotting (kojeg inace nikad nemam) i trajao bi po 3 dana. Tako da je bilo 3 dana spottinga, 3 dana nista, 3 dana spottinga... i tako u krug. Kad mi je izvadila spiralu, spasila sam se. Sad u 5. i 6. tt, malo bi osjetila zatezanje, ali evo od pocetka ovog tjedna , sve me vise boli, tj zateze me i na trenutke bas pritisak dolje osjecam. Evo sad sjedim, i stalno osjetim taj pritisak. Inace, udebljala sam se jedva 1 kg, sta je za mene super, nisam inace debela, ali sam sklona prikupljanju kila. Ali taj skoro pa 1 kg mi je sav otisao u trbuh, jer i inace imam mrvicu izrazeniji donji dio trbuha, a sad je onako, lijepo iskocio, nista strasno, nije ko da imam loptu, ali tu je. Kao da sam malo bolje rucala :) I onda me sve ali bas sve hlace, tajice sta god, smeta preko trbuha, pa sve rolam dolje. Mislila sam da mi je taj pritisak od hlaca, ali mislim da ipak nije, jer kad i spustim hlace, na par minuta je super i onda opet pocne zatezati. Jedino mi pomaze kad legnem. Ova moja gin mi je rekla da mirujem, ali da ne zalegnem, ono, da mogu setati, kuhati, ali da ne usisavam i da ne nosim recimo kosaru sa opranom robom iz masine i sl. Inace, sve ovo vrijeme od simptoma nemam nista, cice su narasle, tj malo se popunile, ali i inace ih imam, pa nisu bas sad buknule, mucnine nista, povracanje nista, sve 5. Tako da me taj hematom bas nekako iznenadio, isprepadao i sta sve ne. Uglavnom, na prvom pregledu sam bila sa 6 tt, cisto da mi potvrdi T . Narucila me za ovaj drugi pregled malo ranije, cisto da vidi jeli se sve normalno razvija, bas zbog te operacije. Eto, nadam se da ce se taj hematom vise povuci, jer mi bas ide na zivce :)
|
|
|
|