Geminice -> RE: Proljetne bebe 2017. (19.1.2017 15:04:32)
|
Hej curkeee.... Ni ja bas nisam upoznata s problemima s proteinima,a za bakterije u mokraci mi nekako normalno, to se i ne zabrinem kad vidim, a ni doktor mi nista ne komentira. I ja sam jako cesto imala ta presjecanja, podbadanja jako nisko, kao da me netko nozem probode, naravno objasnjenje to je sasvim normalno, zdjelica i maternica se siri, organi pomicu.... Zanimljivo, sta god da ti se dogodi u trudnoci, zo je normalno. Mene trenutno najvise muci nesanica, uopce ne mogu zaspati, puno ja lezim, strasno se umaram, ali nikako taj rem san da traje bar 4 sata. Daxy i ti curice vjerojatno, wuuuhuuuu. Bila sam na pregledu u pon, 29+0, jedna curka 1400 grama, druga 1350 g ( sad skupa imaju kao ja kad sam se rodila ) . doktor je jako zadovoljan kako napreduju ( u 18 tjednu imali su oko 230 grama, 25 tjednu 800 grama sad skoro kilu i pol). Bas je sve mjerio, nadlakticu, glavu,stomak,natkoljenicu.... Ma sve, zadovoljan je sto se paralelno razvijaju, nema nekih odstupanja ni u tezini ni u velicini, kaze ako tako nastave,a nema razloga da nece, u 36 tjednu ce svaka imati oko 2700 i tad ke s blizancima i siguran porod. I uza sve dobre vjesti, obje su glavom dolje, pa imam sanse i za vaginalni pregled. Bas smo bili sretni nakon pregleda, obozavam tog svog privatnog ginekologa. U pon idem redovno kod socijalnog na bolnicu, on me svaka dva tjedna naruci, to me malo zivcira, vec sam spomenula jer me uvijek sa spekulom pregledava, bojim se samo neku bakteriju da ne dobijem. I vjerujem da ce me za 3,4 tjedna ostaviti u bolnici, jer bih mogla i za 6 roditi, sto se cini malo,preeeemalooooo. Znaci sredinu ozujka kad bih docekala u komadu, ja presretna. Malo se psihicki pripremam za taj ostanak dulji na rodilistu,gdje nema posjeta,znaci NITKO ti ne smije doci. Takva su kod nas pravila rodilista. U redu ako netko ode samo roditi i bude max tjedan, no sta s onima koji budu po mjesec,dvatri.... Jadne zene. Pa me malo neka tuga uhvati, ali moram se pripremiti na to. Zato sad sve dovrsavam u stanu za curke. A valjda je ta nervoza pred kraj normalna, sve tece normalno i onda ti kaze 6 tjedana, pa to je preeeeemalo. Nadam se da ste mi svi dobro i da dobro podnosite ovu zimu. Kako god okrenes, mislim da smo bolje prosle od trudnica koje ce roditi u 10tom mjesecu,pa taj najgori dio trudnoce provode na plus 50 stupnjeva. Blazena moja zima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|