andy1 -> RE: Proljetne bebe 2017. (26.1.2017 16:25:54)
|
Boook cure ;) i naravno , sa zakašnjenjem, sretan rodjendan Daxy [sm=bravo.gif]. Ivana, taj bris anusa je za testiranje na streptokok, ako sam dobro zapamtila , radi se pred kraj trudnoce jer se pri porodu taj streptokok moze prenijeti na bebu. Kod mene je dakle hematom, duphaston do daljnjeg, jos uvijek me svaki dan zategne/zaboli s lijeve strane, otprilike oko jajnika. Vadila krv, urin, pa me zvala gin, da napravim urinokulturu, jer je bilo kao dosta plocastog epitela bla bla, obavila to, nalaz sterilan. Tsh isto vadila, i to ponavljala i f3 i f4, jer mi je zadnji put tsh bio 0.500, ref.donja granica je 0.350, ali eto, da i to obavim. Uglavnom, 1.2. idem po nalaz i na konzultacije kod endokrinologa. Ah da , i rh negativna sam , pa me na kraju to najvise zabrinulo, ali dobro, cekam pregled kod gin 2.2. pa da vidim sta ona kaze. Uglavnom, kako me bilo krenulo sa tim nalazima, samo sam cekala jos da mi kazu da imam hepatits [sm=zmeden.gif]. Ali dobro, za sada je sve u redu i stvarno se nadam da ce i taj tsh biti ok. Jel kojoj od vas taj tsh bar tu negdje oko moga?
|
|
|
|