daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (28.1.2017 22:47:10)
|
Večer;curke. Jao što ste mi se raspisaleeee..... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pa tko će vas uhvatit? Dajte bacite oko na listu pregleda pa mi javite jesam li što pobrkala... anandi malac očito voli više pokazivat pišu nego lice. [sm=smiley36.gif] Nek je sve u redu. [sm=bravo.gif] Suuuper za kolica! Pa ti si prošla ko da si nagradu dobila! [sm=bravo.gif] momof5 ja sam malo s mobitela,malo s laptopa.. Ja ti imam dugi staž na ovom forumu pa imam neke svoje trikove za objavljivanje postova. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nije baš da dobro pamtim. Fiona pa dobro si dogurala,ja sam od samog početka slobodna,pa više ne znam šta ću sa sobom... Ivana žao mi je zbog infekcije. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] U principu se rijetko prenosi infekcija na bebu,al se može dogoditi. Zaboravila sam,koja bakterija je u pitanju? [sm=zmeden.gif] Jao,sretno s brisevima. Ti si kao i ja,mene je turbo strah da ne bih proizvela kakav neugodan zvuk pri samom UZVu,a kamo li da mi uzima briseve. [sm=smiley36.gif] andy hvala ti. Za lijepe želje nikad nije kasno. [sm=smiley1.gif] Uh,šta ti se zaredalo! [sm=smiley13.gif] Jel miruješ zbog hematoma? [sm=zmeden.gif] Sretno s nalazima! [sm=bravo.gif] Vanja tata se srami. [sm=smiley36.gif] Super je kad bebica odgovori. Ma nešto najljepše na svijetu. [sm=smiley1.gif] Lourdess evo,datum sređen. Ma super su naši M. I moj isto ljubi trbuh,mazi. Samo što on mora ljubit dva puta,da ne bi bilo ljubomore. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bubi fora sa postom je da ti istekne vrijeme u kojem ga moraš objaviti onda se jednostavno sve izbriše. Pokušaj sve što si napisala negdje kopirati ili samo označi sve i klikni na copy,pa kad se ponovno prijaviš onda paste (zalijepi). Svaki ginekolog ima svoju politiku glede učestalosti pregleda,al u jednom trenutku svi počinju naručivati na 2 tjedna... Budući sam tek u 20om tjednu rekla bih da su moje bebice dosta mirne, Osjetim ih uvijek kada jedem. [sm=smiley36.gif] Al valjda je to tek početak,tko zna kakve će biti kasnije. [sm=smiley36.gif] Nemam posebnih želja. Nekad mi se jede slatko ili slano i to je sve. ne vjerujem u te bapske o tragovima želja na koži beba... Mimo dobrodošla! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Reci mi termin poroda,pa te dodam na listu. Jel vam ovo prva beba? Ovo za ananas prvi put čujem. [sm=zmeden.gif] I zapravo me buni jer je on dobar za zadebljanje i prokrvljenost endometrija! Ja sam ga tamanila u postupku i imala sam odličan endometrij. Ne tvrdim da je to presudilo,al opčenito se on i cikla preporučuju kad pokušavaš ostat u drugom stanju. A ja sam jela minimum jedan ananas tjednu u prvom tromjesečju. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Omilio mi se. [sm=smiley36.gif] Na preskoke sam čitala vaše dopisivanje (bubi i Mimo),al da se nadovežem. Prava stevia je zdrava,al je problem što se u svim proizvodima koji se nalaze na tržištu nalazi stevia koja je proizvedena u laboratoriju,odnosno njen ekstrakt. Ona je u principu slatko-gorka biljka i rijetko bi ju tko koristio jer ostavlja gorki priokus nakon konzumiranja. Tako da je bubi upravo,nema nikakvih dokaza da stevia (odnosno ekstrakt stevie u proizvodima za široku potrošnju) nije štetna za ljude! A znate kako kažu,zlo koje poznaješ je bolje od onog kojeg ne znaš.... kate82 dobrodošla i ti! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Slobodno se raspiši,napiši više o sebi... kiar ja ni ne znam koliko ima vremena da sam spremila sve rebe duboko u ormar,a sad sam u 20tt. [sm=smiley36.gif] Još malo pa ćeš znati spol. Ima te li želja? Uh,valjda sam pokrila šta ste sve pisale. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|