perlica55 -> RE: Proljetne bebe 2017. (23.1.2017 9:01:12)
|
Jutro curke [sm=smiley1.gif] Daxy, sretan ti rođendan draga moja, da ti idući bude najsretniji [sm=sloncek.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=torta.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_dance.gif] Geminice i ja sam živčana jako, fitilj mi ne može biti kraći [sm=jezicek.gif] MM ludi, al kaj možemo , drugo stanje [sm=smiley36.gif] Nemoj si uopće sada misliti kolko ćeš biti u rodilištu, budeš kolko bude potrebno. Ivana, ak te tak jako boli, bolje da ipak malo usporiš. Izdrži još malo [sm=smiley1.gif] Anandi, ne žali se, bolje da je maleni aktivan, sjeti se dana kad si išla na UZV jer je bio pre miran. Kolko čega treba za bebu pojma nemam, možda bi neka od iskusnih mama mogla napisati. Pronašla sam nekakav spisak, koji je prepun [sm=zz_poop.gif] Tonks, slažem se s onim tko ti ne da da kupuješ stvarčice za bebe.. Imala sam ružno iskustvo s prvom t, pa sada pušem na hladno, i mislim si da bi mi bilo lakše da ne prolazim svaki dan kraj uređene dječje sobe. No, svak ima svoje mišljenje i pravo izbora, moje je da se sve kupi za 10 dana maksimalno.. Mi smo dobro, cura je jako aktivna i tak [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|