daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (12.11.2016 10:34:44)
|
Jutro,trudnice. [sm=smiley1.gif] Subota,lip je dan barem za sad. MM isplanirao dan u prirodi,jedva čekam. [sm=smiley1.gif] ivana dobrodošla! I čestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ti nam spadaš na Zimske bebe,al neka te tu s nama. [sm=smiley1.gif] Draže mi je da nas je više! Što se UZVa tiče valjda ovisi o tvom stanju i o praksi svakog ginekologa. Ja sam iz IVFa (kao i naša perlica),pa se i to uvelike razlikuje. S tim da ja imam blizance,pa je moguće da samim tim imam i više kontrola i UZVa. Imala sam UZV na 5,6 i 8. tjedan. Sljedeći je na 10. tt. Mislim da će mi poslije toga kontrole biti na svaka 4 tjedna. kiar puno trudnica ima nekakvo krvarenje na početku trudnoće. Na kraju sve ispadne na dobro. Unatoč tome nije bezazleno i svakako bi tvoj ginekolog morao znati za to. Vjerujem da bi trebala dobit progesteron kao podršku trudnoći. Kakva je sada situacija? [sm=zmeden.gif] Ja sam imala jaaako blagi crvenkasti iscjedak poslije odnosa. Da ne pratim šta se nalazi na papiru poslije pi-pi ne bih ni primjetila. Jer baš pratim poslije svakog brisanja. Sljedeće brisanje već nije bilo ništa na papiru. Objasnili su mi da je vagina jako prokrvljena zbog trudnoće i da je normalno da pukne kapilarica od iritacije. MM je rekao da više nećemo imat odnose dok djeca ne krenu u školu. [sm=jezicek.gif] Možda bi bilo bolje da sam mu to prešutila? [sm=zmeden.gif] perlice i moj gin napiše kontrola za 2 tjedna. A ja se odmah poslije pregleda na šalteru naručim za sljedeći, tako da točno znam datum. A moj gin je inače ponedjeljkom na ambulanti i tako mi svaka kontrola pada na ponedjeljak. iva pričaj mi o slatkom. [sm=smiley36.gif] Ja sam sinoć radila palačinke namazala ih eurokremom, napunila sladoledom, sa šlagom sa strane, topljenom čokoladom, posula ih kokosom i šećerom u prahu. [sm=smiley36.gif] To mi je prva želja (ona prava) u trudnoći pa sam si ispunila s guštom. [sm=smiley1.gif] Evo za objavu trudnoće C/P s odbrojavanja da ne pišem ponovno: Ja nisam htjela prije 3. mjeseca,al morala sam. [sm=smiley13.gif] Moje 2 kume i njihovi M,kao i naš kum su znali da smo u postupku pa smo njima rekli da je uspjelo par dana nakon bete. Poslije prvog UZVa smo rekli mojoj mami jer se ona već zabrinula koliko sam na Bo. [sm=smiley13.gif] A poslije drugog smo rekli i njegovoj mami i sestri (jer ako kažeš jednoj druga sazna za sat-dva [sm=jezicek.gif]). Ja bih to nekako i zataškala još 2 mjeseca,al je meni moja gin otvorila čuvanje trudnoće (jer ne smijem radit [sm=nosecka.gif]) i kad sam odnijela obavijest o bolovanju šefu,računala sam da su svi u firmi znali za nekih sat dva. [sm=smiley36.gif] Onda sam nazvala jednu kolegicu s kojom sam bliska jer bi me zadavila da je čula od nekog drugog. E sad,kad gledam vidim da dosta ljudi zna za trudnoću,al ne znaju svi za [sm=duda.gif][sm=duda.gif]. Oni kojima smo rekli su oduševljeni. Reakcije su stvarno pozitivne. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Rodbina je još u blaženom neznanju, kao i prijatelji/poznanici, njima ćemo iza 3. mjeseca reći, a i vidjet će sami po trbuhu. Da vas pitam nešto. Pratite li razvoj bebe? Ja sam skinula 5 aplikacija. [sm=jezicek.gif] Samo 3 imaju opciju za blizance,pa vjerujem da će te tri i opstati. Ima svega zanimljivog,pomaže mi i smiruje me na neki način kad znam sve šta se događa. Mislila sam recimo da sam razvila nekakvu alergiju jer bih sve svakog jutra budila sa začepljenim nosom. Onda sam pročitala da su sve sluznice prokrvljenije i da je normalno čak i da se dogodi da nos prokrvari. Administratorica će nam promijeniti naslov teme. Kad stigne,naravno. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|